- Reaksiyon puanı
- 9,165
Nasıl kurulduğunu anlatan bir makale var mı?
Nasıl kurulduğunu anlatan bir makale var mı?
Gtk dosyalarını çıkartıp /usr/share/themes altına atıyorsunNasıl kurulduğunu anlatan bir makale var mı?
Peki bu tema her dağıtıma olur mu yoksa sadece Deepin için mi?Gtk dosyalarını çıkartıp /usr/share/themes altına atıyorsun
Gnome için sanırım unityede olurPeki bu tema her dağıtıma olur mu yoksa sadece Deepin için mi?
Abi PB (petabyte) 1024TB ederbelki sunucularda bir şey vardır bir müddet sonra tekrar dene
ne pt si ya tamam ihtiyarımda onu anladık da göremedim halenAbi PB (petabyte) 1024TB eder![]()
Derin derin nefes al. Sakinleş. Nabzın bi yerine gelsin. Bekle. Sakin ol. Hiçbirşey yapma. Pasif ol. Tamamdır. Şimdi dağıtımını kullanmaya devam etAz kalsın debian ı bırakıp ubuntu budgie kuracaktım zor tuttum kendimi
Farklı Shell geçirilmiş Gnome 3 için mi Debian'a kıyacaktın? Peh.Az kalsın debian ı bırakıp ubuntu budgie kuracaktım zor tuttum kendimi
Üstad resme bakarak internetiniz hakkında yorum yapmak mümkün değil malesefİnternetim hakkında fikirleriniz neler?
Ekli dosyayı görüntüle 28385
İnternet çok kötüydü ondan emin olabilirsinizÜstad resme bakarak internetiniz hakkında yorum yapmak mümkün değil malesefbahsedilen pt değeri indirme hızı değil .
speedtest-cli çalıştırıp screenshot koyarsanız yorumlayalım.
Ekli dosyayı görüntüle 28390
zulaAynen. Size katılıyorum. Zula'yı Linux'ta çalıştırmaya çalışmıştım. Ama Zula'daki hile koruması yazılımı sebebi ile oyuna giriş yapamamıştım.
Gerçi ben artık Zula'yı bıraktım.![]()
Başlığı Linux İnternet Kafe mi yapsak?Valla yapan konuyu açan ben değilim :=)
--- Gönderi Güncellendi ---
Ben masumum yaptıklarımı ve linux internet kafenin oyun için mantıklı olmadığını söyledikten sonra gidiyorum burdan![]()
zaten çoğu oyunun çalışmasını engelleyen hile engelleme uygulaması oluyor yoksa bir şekilde çalışıyorAynen. Size katılıyorum. Zula'yı Linux'ta çalıştırmaya çalışmıştım. Ama Zula'daki hile koruması yazılımı sebebi ile oyuna giriş yapamamıştım.
Gerçi ben artık Zula'yı bıraktım.![]()
Bizim tek bildiğimiz CS 1.3dü. Ha birde marjinal takılmak için internet kafede usbden Cabal oynardimBıraktım dedim ya.![]()
LMDE kur bariLinux Mint Cinnamon'u sevmeye başladım.![]()
Debian olsun da ne olursa olsun, öyle mi?LMDE kur bari![]()
Her yıl mübahtır.Debian olsun da ne olursa olsun, öyle mi?![]()
Cinnamon çöktü.Cinnamon sanırım GNU/Linux camiasındaki en ağır ve bug'lu masaüstüdür.
Evet deepinin ram kullanımı çok fazla hatta deepin geliştiricileri tarafından geliştirilen yeni extrem os un gereksimlerinde 4gb ram yazıyor bosta 2.7gb tüketiyormuş@syfsn Hocam ben bugün Deepin'i kurdum. Biraz ağır çalışıyor gibiydi. Boşta Ram kullanımı yaklaşık 1Gb kadardı.
Nedense Ayarlar'a giremedim. Tıklıyorum ama ayarlara girmiyordu.
Daha sonra sildim. Belki başka bir gün tekrar yükleyip denerim.
Peki siz Ayarlar'a girebiliyor musunuz?Evet deepinin ram kullanımı çok fazla hatta deepin geliştiricileri tarafından geliştirilen yeni extrem os un gereksimlerinde 4gb ram yazıyor bosta 2.7gb tüketiyormuş