- Reaksiyon puanı
- 13,240
O filmin o sahnesinde aama icim gitmisti ya. Adana siparis edip tlevizyona suresim geldi yeminle

O filmin o sahnesinde aama icim gitmisti ya. Adana siparis edip tlevizyona suresim geldi yeminle
Bu abinin adı neydi ? Şuan nerede çalışıyor ? Bilen var mı? Ekli dosyayı görüntüle 28305
Eskiden SDNde çalışıyordu. Şimdi video izlemeye üşeniyorum adını öğrenmek için o yüzden buraya sordunBu abiyi ben iPhonedo'ya benzetiyorum ama emin olamadım bir türlü.![]()
Donanım haberde değilmi ya ben ıfa videolarında görmüştüm.Bu abinin adı neydi ? Şuan nerede çalışıyor ? Bilen var mı? Ekli dosyayı görüntüle 28305
Şu mesajı raporladim hiç kimse ilgilenmedi. Bazı şeyleri yapıyorlar bazı şeyleri yapmıyorlar.Murat konuyu farklı yerlere çekiyorsun. Konu dışı diye orada troll konu açabilir miyiz sence ? Yok ''Neden?'' başlıklı konu açıp ''Neden?'' yazmak ne alaka.Bu forumun belirli kuralları var . Technopat kadar sıkı değilse de çok da gevşek değil. Bu mesajından anladığım forum nasıl bişey yapsa da ben hemen laf söyleyeyim amacıdır.
Forum Kuralları 5. Madde:
Ve o konuyu ve o arkadaşın gereksiz ve troll konularını forum düzeni amacı ile ben raporladım. Adminlerimiz de doğru olanı yapmış. Burdan da Raporumu ciddiye alıp uygulayan @Fragger Admine teşekkür etmek istiyorum...
- ''Konular doğru bölümlere açılmalı ve gönderilen mesajlar da konu ile uyumlu olmalıdır. Eğer uyumlu değilse, uygun kategoriye, o konuyu anlatacak en iyi başlık seçilerek yazılmalıdır. Konu ile alakası olmayan ve/veya anlamsız olan iletilerin gönderimi yasaktır.''
Konunun kapatılmasına olan tepkin yanlış olduğu için mi yoksa senin raporladığın mesajın dikkate alınmamış olması mı ?Şu mesajı raporladim hiç kimse ilgilenmedi. Bazı şeyleri yapıyorlar bazı şeyleri yapmıyorlar.
Geçen @MrSmoke A İngilizceden uyarı verdiler bunun Türkçe olduğunu düşünmüyorum başka bir şey bu Ekli dosyayı görüntüle 28324
Konunun kapatılmasına tepkiliyim bence gereksizdir.Konunun kapatılmasına olan tepkin yanlış olduğu için mi yoksa senin raporladığın mesajın dikkate alınmamış olması mı ?Şüphelendim şu an.
Konunun kapatılmasına olan tepkin yanlış olduğu için mi yoksa senin raporladığın mesajın dikkate alınmamış olması mı ?Şüphelendim şu an.
Ben konu yanlış demedim. Yanlış olduğunu idda etseydim konuyu rraporlamazdım. Klasik devrik cümlelerim... Neyse bu arada konuyu kapatan bir moderatör değil üst yetkili. Konuyu da kestirip atamazsın.Haksız olduğunu kabullenmelisin. Tıpkı benim devrik cümle kurduğumu kabul ettiğim gibiKonunun kapatılmasına tepkiliyim bence gereksizdir.
Sen de dedin kurallara aykırı
Madem moderatörler işini iyi yapıyor bunu ve raporladigim bir çok şeyi neden görmüyorlar. Geçen İngilizceden mrsmokeye uyarı verdiler bu arkadaşa niye aksiyon gösterilmedi
Ben moderatörlerin ne yaptığını anlayamıyorum.
Bu konuşmayı de devam ettirmek istemiyorum uzar gider bu
İyi geceler.İyi geceler Herkese...
Konunun kapatılmasına tepkiliyim bence gereksizdir.
Sen de dedin kurallara aykırı
Madem moderatörler işini iyi yapıyor bunu ve raporladigim bir çok şeyi neden görmüyorlar. Geçen İngilizceden mrsmokeye uyarı verdiler bu arkadaşa niye aksiyon gösterilmedi
Ben moderatörlerin ne yaptığını anlayamıyorum.
Bu konuşmayı de devam ettirmek istemiyorum uzar gider bu
Sen niye eskisi kadar sık girmiyonHiçbir şeyden ders çıkarmıyorsanız forumun her gün azalan mesaj sayısından ders çıkarın...
Her gün azalıyor mu harbiden hiç fark etmedim hatta son 2 gündür bende bir bildirim patlaması yaşandı uzun zamandır ilk defa bildirimlere yetişemedim (beğeni sayısı da çoktu ama olsun)Hiçbir şeyden ders çıkarmıyorsanız forumun her gün azalan mesaj sayısından ders çıkarın...
Aynen ilk defa 9 gördüm ben ama dediğide bir yandan doğru bazıları gidiyor bazıları geliyor.Her gün azalıyor mu harbiden hiç fark etmedim hatta son 2 gündür bende bir bildirim patlaması yaşandı uzun zamandır ilk defa bildirimlere yetişemedim (beğeni sayısı da çoktu ama olsun)
Totale bakarsak azalmıuor mu özelliklede son bir ayHer gün azalıyor mu harbiden hiç fark etmedim hatta son 2 gündür bende bir bildirim patlaması yaşandı uzun zamandır ilk defa bildirimlere yetişemedim (beğeni sayısı da çoktu ama olsun)
Bence aynı ne biliyimTotale bakarsak azalmıuor mu özelliklede son bir ay
Gerek var mıSen niye eskisi kadar sık girmiyon
Totale bakarsak azalmıuor mu özelliklede son bir ay
O zaman az daha totale bakalım bi azalma yok mu... yoksa yok deyin.Geçtiğimiz ay, geçirdiğimiz en yüksek üye katılımlı aylardan biriydi. Son bir ayda azalma olması imkansız yani![]()
O zaman az daha totale bakalım bi azalma yok mu... yoksa yok deyin.
Gelenler ah o gelenler gerçekten sdnye uygun olduğunu düşünüyor musunuz?Senin az daha totalden kastın anladığım kadarıyla tanıdık ve eski yüzler. Forumlar böyledir, birileri gider ve birileri gelir.
Gelenler ah o gelenler gerçekten sdnye uygun olduğunu düşünüyor musunuz?
Benim anladığım adam geldi yargarayı bastı ve mod oldu... adamın 110 mesajı vardı zamanında aynı şey ofiste de yaşamadı mı öylesine stajyer niyetine aldıkları adam yüzünden webteknonun diline düşmediler mi?
Aynı bela benim varlığımda bile hiç konuşmayan shiftbos mudur nedir onlada yaşanmadı mı...
Yav siz bu adama nası güvendiz adamda emek yok bişey yok direk mod oldu ki bari bilgili biri olsa...