M
Murat Burç
SDN Okuru
Ruhsuzlar.
Milli takım.Neden içinden böyle bir şey geldi
bu ttnet de benim ayarımı bozacak 3 gündür arıza kaydı bırakıyıorum halen hızımı artıramadılar kademe kademe çıkıyor iniyor 3mbit görüyoruz bakalım şu ananasayfa dev gibi olmuş ayarlarla kim oynuyor
--- Gönderi Güncellendi ---
düzeldi![]()
Ben burdaki santrale servis verdiğim için sıkıysa portumu değiştirsinler çenemden kaçıyorlarbu ttnet de benim ayarımı bozacak 3 gündür arıza kaydı bırakıyıorum halen hızımı artıramadılar kademe kademe çıkıyor iniyor 3mbit görüyoruz bakalım şu an
Umarım hediyeni beğenmişindir@by efsane @F1kan @utkuversus @lgsever @syfsn @nextman
Beyler bugün doğum günüm özelden adresi vereyim hediyeleri oraya gönderirsiniz. Para harcamakta elinizi korkak alıştırmayın.![]()
Burs belgesini yolluyorum imzala [emoji16]@by efsane @F1kan @utkuversus @lgsever @syfsn @nextman
Beyler bugün doğum günüm özelden adresi vereyim hediyeleri oraya gönderirsiniz. Para harcamakta elinizi korkak alıştırmayın.![]()
Ben öğrenciyim beni es geçseniz bu seferlik okul bitsin hepsini birden yollarım.@by efsane @F1kan @utkuversus @lgsever @syfsn @nextman
Sana bunu yollıcam:@by efsane @F1kan @utkuversus @lgsever @syfsn @nextman
Kasa güzelmiş.Sana bunu yollıcam:
Yeni topladım değerini bil.
El emeği göz nuru...Kasa güzelmiş.![]()
Yav sende çok hızlı akım değiştiriyon biz daha elma akımına yeni alışıyorduk
1 hafta oldu yavYav sende çok hızlı akım değiştiriyon biz daha elma akımına yeni alışıyorduk
Bir hafta dediğin ne ki alışmak için min 1 ay gerekli1 hafta oldu yav
Çok karizma değil mi?
Az önce bir sinek geçti... Tam elime alıp pertini çıkaracaktım acıdım... Birdaha gelirse Moitöümü değiştirmek zorunda kalacağım... Çünkü ortada monitör olmayacak...Işıklar kapalı iken bilgisayarımın ekranına küçük böcekler geliyor.Çok sinir bozucu birazdan hepsini tokatlıyıcam![]()
biten tavuk cevirme idi geyik bitmedi dahaVayyyy acer... geyik mi bitti sanki, çeviririz :v
Vayyyy acer... geyik mi bitti sanki, çeviririz :v