Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Arada bir Google Chrome kullansam da yaklaşık 2 yıldan beri tarayıcı olarak en çok Opera'yı kullanırdım. Bu akşam Google Chrome'u kurdum. Ve hızı beni gerçekten memnun etti. Anlaşılan son iki yıl içerisinde Google Chrome bayağı yol katetmiş. :)

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
Yahu bu GeekWish kargo paralarını iyice abarttı,TR den alırız daha iyi. Nereye el atsak sahra çölüne dönüyor [emoji848]

M

Murat Burç

SDN Okuru
touch pad ile bilgisayar kullanmak rezillik yahu
--- Gönderi Güncellendi ---
Alışık olmadığımdan dolayı mı acaba?

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Youtuberların işi de iyi ha. Enes adı sanı duyulmadık kanallara diss attı adamlar trendden düşmüyor şimdi. Bir de bazıları şarkı çıkarmış. Mami Berkcan ve Halilinki güzeldi hakkını vermek lazım.

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
anasayfa dev gibi olmuş ayarlarla kim oynuyor :)
düzeldi :)

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
anasayfa dev gibi olmuş ayarlarla kim oynuyor :)
düzeldi :)
bu ttnet de benim ayarımı bozacak 3 gündür arıza kaydı bırakıyıorum halen hızımı artıramadılar kademe kademe çıkıyor iniyor 3mbit görüyoruz bakalım şu an

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
bu ttnet de benim ayarımı bozacak 3 gündür arıza kaydı bırakıyıorum halen hızımı artıramadılar kademe kademe çıkıyor iniyor 3mbit görüyoruz bakalım şu an
Ben burdaki santrale servis verdiğim için sıkıysa portumu değiştirsinler çenemden kaçıyorlar :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
15.6 çantaya 15.6 laptop sığmıyor.
Hayır niye çantaya 15.6 yazıyor hayır sen salak Dell cihazın gerçek kasa boyutlarını vermiyon

küheylanTR

Doçent
Reaksiyon puanı
1,067
Işıklar kapalı iken bilgisayarımın ekranına küçük böcekler geliyor.Çok sinir bozucu birazdan hepsini tokatlıyıcam :mad:

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
Işıklar kapalı iken bilgisayarımın ekranına küçük böcekler geliyor.Çok sinir bozucu birazdan hepsini tokatlıyıcam :mad:
Az önce bir sinek geçti... Tam elime alıp pertini çıkaracaktım acıdım... Birdaha gelirse Moitöümü değiştirmek zorunda kalacağım... Çünkü ortada monitör olmayacak...
1 saat önce yüklenen adblock by sdn forum...
upload_2017-10-8_0-2-24.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...