Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240
tenor.gif

:)
O filmin o sahnesinde aama icim gitmisti ya. Adana siparis edip tlevizyona suresim geldi yeminle :(

M

Murat Burç

SDN Okuru
@by efsane
Vallahi de billahi de ben sizi anlayamıyorum. Sizi ve altinizdaki modları
Bir bakıyorum hoş görülüyüz technopat gibi değiliz yok şöyle ucariz yok böyle vurariz yok şunu ederiz
Bir bakıyorum asariz keseriz yakariz
Yahu konu dışı bölümünde açılan trollemeye yönelik hafif hoş sohbetin döndüğü konuyu kapatmak nedir dalga mı geçiyor yönetici kadrosu bizimle ?
Madem kurallara ve forum düzenine bu kadar hakimsiniz yahu neden Türkçe yazım kurallarına dikkat etmiyorsunuz ?
Screenshot_20171005-214417.jpg

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Murat konuyu farklı yerlere çekiyorsun. Konu dışı diye orada troll konu açabilir miyiz sence ? Yok ''Neden?'' başlıklı konu açıp ''Neden?'' yazmak ne alaka.Bu forumun belirli kuralları var . Technopat kadar sıkı değilse de çok da gevşek değil. Bu mesajından anladığım forum nasıl bişey yapsa da ben hemen laf söyleyeyim amacıdır.

Forum Kuralları 5. Madde:

• ''Konular doğru bölümlere açılmalı ve gönderilen mesajlar da konu ile uyumlu olmalıdır. Eğer uyumlu değilse, uygun kategoriye, o konuyu anlatacak en iyi başlık seçilerek yazılmalıdır. Konu ile alakası olmayan ve/veya anlamsız olan iletilerin gönderimi yasaktır.''
Ve o konuyu ve o arkadaşın gereksiz ve troll konularını forum düzeni amacı ile ben raporladım. Adminlerimiz de doğru olanı yapmış. Burdan da Raporumu ciddiye alıp uygulayan @Fragger Admine teşekkür etmek istiyorum...

M

Murat Burç

SDN Okuru
Murat konuyu farklı yerlere çekiyorsun. Konu dışı diye orada troll konu açabilir miyiz sence ? Yok ''Neden?'' başlıklı konu açıp ''Neden?'' yazmak ne alaka.Bu forumun belirli kuralları var . Technopat kadar sıkı değilse de çok da gevşek değil. Bu mesajından anladığım forum nasıl bişey yapsa da ben hemen laf söyleyeyim amacıdır.

Forum Kuralları 5. Madde:

• ''Konular doğru bölümlere açılmalı ve gönderilen mesajlar da konu ile uyumlu olmalıdır. Eğer uyumlu değilse, uygun kategoriye, o konuyu anlatacak en iyi başlık seçilerek yazılmalıdır. Konu ile alakası olmayan ve/veya anlamsız olan iletilerin gönderimi yasaktır.''
Ve o konuyu ve o arkadaşın gereksiz ve troll konularını forum düzeni amacı ile ben raporladım. Adminlerimiz de doğru olanı yapmış. Burdan da Raporumu ciddiye alıp uygulayan @Fragger Admine teşekkür etmek istiyorum...
Şu mesajı raporladim hiç kimse ilgilenmedi. Bazı şeyleri yapıyorlar bazı şeyleri yapmıyorlar.
Geçen @MrSmoke A İngilizceden uyarı verdiler bunun Türkçe olduğunu düşünmüyorum başka bir şey bu
Screenshot_20171005-221914.jpg

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Şu mesajı raporladim hiç kimse ilgilenmedi. Bazı şeyleri yapıyorlar bazı şeyleri yapmıyorlar.
Geçen @MrSmoke A İngilizceden uyarı verdiler bunun Türkçe olduğunu düşünmüyorum başka bir şey bu Ekli dosyayı görüntüle 28324
Konunun kapatılmasına olan tepkin yanlış olduğu için mi yoksa senin raporladığın mesajın dikkate alınmamış olması mı ? :) Şüphelendim şu an.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Konunun kapatılmasına olan tepkin yanlış olduğu için mi yoksa senin raporladığın mesajın dikkate alınmamış olması mı ? :) Şüphelendim şu an.
Konunun kapatılmasına tepkiliyim bence gereksizdir.
Sen de dedin kurallara aykırı
Madem moderatörler işini iyi yapıyor bunu ve raporladigim bir çok şeyi neden görmüyorlar. Geçen İngilizceden mrsmokeye uyarı verdiler bu arkadaşa niye aksiyon gösterilmedi
Ben moderatörlerin ne yaptığını anlayamıyorum.
Bu konuşmayı de devam ettirmek istemiyorum uzar gider bu

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Madem moderatörler işini iyi yapıyor bunu ve raporladigim bir çok şeyi neden görmüyorlar. Geçen İngilizceden mrsmokeye uyarı verdiler bu arkadaşa niye aksiyon gösterilmedi
Ben konu yanlış demedim. Yanlış olduğunu idda etseydim konuyu rraporlamazdım. Klasik devrik cümlelerim... Neyse bu arada konuyu kapatan bir moderatör değil üst yetkili. Konuyu da kestirip atamazsın.Haksız olduğunu kabullenmelisin. Tıpkı benim devrik cümle kurduğumu kabul ettiğim gibi :) Bu foruma günde kaç rapor geliyor haberin var mı. Elbet gözden kaçıyordur.

Reaksiyon puanı
5,171
Hiçbir şeyden ders çıkarmıyorsanız forumun her gün azalan mesaj sayısından ders çıkarın...

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061

İkinci defa raporladığında gördüm ve diğer raporlarla birlikte senin raporuna 2 dakika içerisinde müdahale ettim. Çözüldü bilgisi gelmiştir muhtemelen.

232323.jpg

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hiçbir şeyden ders çıkarmıyorsanız forumun her gün azalan mesaj sayısından ders çıkarın...
Her gün azalıyor mu harbiden hiç fark etmedim hatta son 2 gündür bende bir bildirim patlaması yaşandı uzun zamandır ilk defa bildirimlere yetişemedim (beğeni sayısı da çoktu ama olsun)

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Geçen de biri konu açmış başlıkta diyor telefon önerin diye sadece bu başka bilgi yok bende Samsung galaxy s4 black edition önerisini yazdım diye uyarı aldım komedi resmen uyarının amacına bakın troll cevap vermiyoruz nesi yanlış bende anlamadım :D

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Her gün azalıyor mu harbiden hiç fark etmedim hatta son 2 gündür bende bir bildirim patlaması yaşandı uzun zamandır ilk defa bildirimlere yetişemedim (beğeni sayısı da çoktu ama olsun)
Aynen ilk defa 9 gördüm ben ama dediğide bir yandan doğru bazıları gidiyor bazıları geliyor.

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Okulların açılmasından kaynaklanabilir, ders çalışan üyeciklerimiz de var :)

nextman

Profesör
Reaksiyon puanı
567
Devlet hastanesi mi Allah kimseyi düşürmesin yahu yüzüme bakmadan sorunumu detaylı dinlemeden şu ılaclari kullan nedir ozaman direk eczaneye gidelim

Reaksiyon puanı
5,171
Senin az daha totalden kastın anladığım kadarıyla tanıdık ve eski yüzler. Forumlar böyledir, birileri gider ve birileri gelir.
Gelenler ah o gelenler gerçekten sdnye uygun olduğunu düşünüyor musunuz?

Benim anladığım adam geldi yargarayı bastı ve mod oldu... adamın 110 mesajı vardı zamanında aynı şey ofiste de yaşamadı mı öylesine stajyer niyetine aldıkları adam yüzünden webteknonun diline düşmediler mi?

Aynı bela benim varlığımda bile hiç konuşmayan shiftbos mudur nedir onlada yaşanmadı mı...

Yav siz bu adama nası güvendiz adamda emek yok bişey yok direk mod oldu ki bari bilgili biri olsa...

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Gelenler ah o gelenler gerçekten sdnye uygun olduğunu düşünüyor musunuz?

Benim anladığım adam geldi yargarayı bastı ve mod oldu... adamın 110 mesajı vardı zamanında aynı şey ofiste de yaşamadı mı öylesine stajyer niyetine aldıkları adam yüzünden webteknonun diline düşmediler mi?

Aynı bela benim varlığımda bile hiç konuşmayan shiftbos mudur nedir onlada yaşanmadı mı...

Yav siz bu adama nası güvendiz adamda emek yok bişey yok direk mod oldu ki bari bilgili biri olsa...

Bahsettiğin kişi kim bilmiyorum ancak, özel mesajla bildirebilirsin.

Ayrıca aday moderatörler, moderatör olmuş sayılmazlar. Sadece deneme sürecindedirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...