Samsung Galaxy Note 8 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _X_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki anlayışlı biriyimdir. Bu üslup ile bir daha hiç kimseye hiçbir şey yazma...Kesinlikle yapmadın değil mi bilmiyorum ancak apple kullanıcıları bölümünü hiç okudunuz mu?

Adamlar size alışmış umursamıyorlar bile eğer ki sen gidipte bu bölüme a11 çöp dersen(ilk yorumunda dediğin gibi)kavga başlatmış olursun. Ve yapabileceğin dahada büyük bir saygısızlık kalmaz umarım anlatabilmişimdir.
Bi günde onca şey paylaşılıyo herkes bi tarafı savunuyo diğer tarafı kötülüyo napalım yani hiç bişey paylaşmayalımmı adi üstünde forum herkes teknoloji alanında istediği şeyi tabi belli kurallar çerçevesinde paylalabilir sonra herkes kendi arasında münakaşaya girer

Reaksiyon puanı
5,171
Bi günde onca şey paylaşılıyo herkes bi tarafı savunuyo diğer tarafı kötülüyo napalım yani hiç bişey paylaşmayalımmı adi üstünde forum herkes teknoloji alanında istediği şeyi tabi belli kurallar çerçevesinde paylalabilir sonra herkes kendi arasında münakaşaya girer
Akıllı olan sonuç alamayacağı münakaşaya girmez diyorum ve buradan ayrılıyorum

ftpx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Araya girip konuyu değiştireyim bari. ;) Ön siparişim için faturalar kesilmiş cihazdan önce fatura geldi. Note 8 en geç salı elimizde olur.

Bu arada Bir yazılımcı ve teknoloji bağımlısı olarak Note 2 den bu yana Android kullanıcısıyım. Ancak eşim telefonunu bozup ne alsak dediğinde direk gidip Iphone7 aldım.
Bence her cihazın kendine göre kullanıcı kitlesi var.

Not : Eşime IOS 11 çıkmış, yeni şu özellikler varmış dedim. Ne gerek var ben yüklemeyeceğim dedi :D:D (Umarım anlatabilmişimdir.)

Reaksiyon puanı
5,171
Araya girip konuyu değiştireyim bari. ;) Ön siparişim için faturalar kesilmiş cihazdan önce fatura geldi. Note 8 en geç salı elimizde olur.

Bu arada Bir yazılımcı ve teknoloji bağımlısı olarak Note 2 den bu yana Android kullanıcısıyım. Ancak eşim telefonunu bozup ne alsak dediğinde direk gidip Iphone7 aldım.
Bence her cihazın kendine göre kullanıcı kitlesi var.

Not : Eşime IOS 11 çıkmış, yeni şu özellikler varmış dedim. Ne gerek var ben yüklemeyeceğim dedi :D:D (Umarım anlatabilmişimdir.)
Katılıyorum bir kullanıcı androidi en geç garanti bitince(2 yıl sonra) rootlamalı çünkü android hantal ama özgür bir işletim sistemi cihazı debloat etmedikten sonra governor I/O ile oynamadıktan sonra sadece androidin a sını kullanmış olursunuz.

E.Lokmanoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Note 8,iphone 8 plusa bataryada 1 saat 10 dakika giydirmiş,daha büyük ekranlı ve daha parlak ekranı olmasına rağmen!!! Note 8 1200 nit,,, iphone 8 plus 600 nit
--- Gönderi Güncellendi ---
İphone x in daha aşşağılarda kalacağıda kesin,bence bu senenin en iyisi note 8,her anlamda,batarya,kamera,hız herşey dört dörtlük!

kartalll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
iyi akşamlar note 8 kullanıcıları bende note 8 önsiparişi veren birisiyim yanındada gear s3 hediyemi bekliyorum yarın öbür güne kargo elimde olcak inş en sevdiğim telefon note serisidir bana göre başka telefon yok piyasada
arkadaşlar şu an kılıf aramaktayım sizce hangisini alıyım alcantara kılıf düşünüom gri veya siyahını alcam ama 250 de çok ya kırılmaz cam da filan taktırcam var mı öneriniz?

kartalll

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
samsungtan aradılar biraz önce 100 tl lik hediye çeki verdiler :)))) helal samsunga :)

91ercan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Hayırlı olsun. Ben spigenin rugged armor extra modelini aldım. 80 tl. Ekran koruyucu kullanmayı düşünmüyorum. Ekran kalitesini tam kullanabilmek adına. Banada 100 tl. lik hediye çeki verdiler onlada 32 gb sd kart siparişi verdim. Teşekkürler samsung :)

E.Lokmanoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
iyi akşamlar note 8 kullanıcıları bende note 8 önsiparişi veren birisiyim yanındada gear s3 hediyemi bekliyorum yarın öbür güne kargo elimde olcak inş en sevdiğim telefon note serisidir bana göre başka telefon yok piyasada
arkadaşlar şu an kılıf aramaktayım sizce hangisini alıyım alcantara kılıf düşünüom gri veya siyahını alcam ama 250 de çok ya kırılmaz cam da filan taktırcam var mı öneriniz?
Hayırlı olsun efendim,çok doğru bir tercih yapmışsınız,heralde n8 i ilk alan benim bu forumda,cihazda ne ısınma ne donma gibi sorun yok,6 gb rem cihazı çok rahatlatmış,size kılıf olarak tavsiyem spigenin neo hybrit kılıfını tavsiye ederim ne çok kaba nede çok zarif orta bir kılıf

boramat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar ben de az önce turk telekomdan 1000 tl pesin 1000 tl indirim ile aldım
piyasadaki en uygun taksitli seçenek bu sanırım
44 tl 1000 dk 8 gb net tarife + 185x24 cihaz bedeli + 1000tl cihaz 24 ay taksitle 5440 geliyor
bimcelleden geçtiğim için tarife 44tl oldu dısardan gelme kabul etmiyorlar
diger operatrlerden gecse idim tarife 34 tl olacaktı ama tarife taahütü 1 sene , 1 sene sonra tarife değiştirilebilir

Reaksiyon puanı
113
Bence spigen kullanmalısın, google amcaya spigen Türkiye yazıp resmi sitesinden sana uyan kılıfı seçebilirsin

Note 4 üm 80-85 arası motorla giderken cebimden düştü sapa sağlam hala :)

etulife

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Beş günlük note 8 kullanımımda ne bir donma ne bir ısınma görmedim,6 gb ram farkını gösteriyor,bunun yanında cihazın ses çıkışı stero değil ama ses şiddeti yeterli geldi bana,kamerası ise,zaten hayatımda bu kadar başarılı bir kameralı telefon kullanmadım,yani dört dörtlük telefon,alıcak olanlara şiddetle tavsiyem,tereddütsüz alın!
Hayırlı olsun efendim,çok doğru bir tercih yapmışsınız,heralde n8 i ilk alan benim bu forumda,cihazda ne ısınma ne donma gibi sorun yok,6 gb rem cihazı çok rahatlatmış,size kılıf olarak tavsiyem spigenin neo hybrit kılıfını tavsiye ederim ne çok kaba nede çok zarif orta bir kılıf
iyi aksamlar telefonu kullanimdaysan sorum olacak sana

ftpx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bu telefon kesinlikle olmuş. Hız, menü geçişleri, uygulama açılışları tek kelime harika. Kullanan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun

Reaksiyon puanı
113
Bugün cihaz elime ulaşacak heyecandan öleceğim, merak ettiğiniz sorular var ise yazın akşam cevaplarım :)

Reaksiyon puanı
113
Nerede oturuyorsunuz merak ettim benim elime telefon ve gear s3 27 eylülde geldi. Sizde ön siparişle almamışmıydınız.
Ben maalesef ön siparişteki gear hediyesini kaçırdığım için ordan almadım, Turkcell den hattın üstüne alıyorum ( Marmaris ). Şansıma 1 tane gelmiş onuda alacağım akşama Allah nasip ederse :)

ftpx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Nerede oturuyorsunuz merak ettim benim elime telefon ve gear s3 27 eylülde geldi. Sizde ön siparişle almamışmıydınız.

Bende ön siparişten Gear S3 ile aldım. 25Eylül pazartesi saat 10:00 da teslim edildi (istanbul) . Hatta saat 9 da önce kargoyu sonra Samsung' u aradım. Bütün marketler satışa başladı nerde benim telefonum diye fırça attım. :) Size neden 27 Eylülde teslim edildi merak ettim.

91ercan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Bende ön siparişten Gear S3 ile aldım. 25Eylül pazartesi saat 10:00 da teslim edildi (istanbul) . Hatta saat 9 da önce kargoyu sonra Samsung' u aradım. Bütün marketler satışa başladı nerde benim telefonum diye fırça attım. :) Size neden 27 Eylülde teslim edildi merak ettim.
25 eylülde kargoya teslim ettiler. 2 gün sağolsun kargoda bekledi. Ama buna rağmen samsung arayıp özür dileyip 100 tl lik hediye verdi. Ama 2 gün geçmedi. Telefonu almak isteyenlere kesinlikle öneririm. Hele bokeh efekti beni benden aldı. Sanki profesyonel makina gibi çekim havası var.

Alpyakut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar merhaba

Benim telefon elime 25 eylul de teslim edildi, 1 haftadir kullaniyorum, fakat bugun itibari ile on ve arka camda çatlaklar olusmaya basladi. Sizlerde her hangi bir sikinti var mi

ftpx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaslar merhaba

Benim telefon elime 25 eylul de teslim edildi, 1 haftadir kullaniyorum, fakat bugun itibari ile on ve arka camda çatlaklar olusmaya basladi. Sizlerde her hangi bir sikinti var mi

Merhaba,

Ben telefonu almadan önce Spigen Armor kılıf sipariş etmiştim. Ön cam için ise bir hafta oem kıvrımlı sert cam kullandım. Dokunmatik iyi değildi. Spigen Neo Flex aldım. Bu çatlaklar darbeye dayalımı oluştu yoksa, durduk yere mi?

Birkaç defa arka cebimde unutup oturmuşluğum var bir sıkıntı yaşamadım şuana kadar. Çok merak ettim, rasim yüklemeniz mümkün mü?
Şimdiden geçmiş olsun.

Alpyakut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekliyorum resimleri

IMG-20171003-WA0003.jpg

Son düzenleyen moderatör:

91ercan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Geçmiş olsun. Düşürme falan olmadı mı durduk yerde mi oluştu bu çatlaklar. İmei numaran görünüyor bu arada gizlesen daha iyi olur bnce art niyetli insanlar olabilir..

Reaksiyon puanı
113
Ekliyorum resimleri
Geçmiş olsun bende cihazı bekliyorum, şuan içime bir şüphe düşmedi değil. Spigen kılıf ve Spigen ekran koruyucusu gelecek onla kullanacağım ama tırstım bi,

Samsung ' a götürüp gösterdin mi ?
İnternette s6 Edge için bu durum söz konusuymuş zamanında çatlama vs.

Alpyakut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Amerikadaki forumlarda da ayni durumlar soz konusu, kullanicilardan biri halinin uzerine dusurdum sonrasi catlamalar olmaya basladi yazmislar. Samsung'a resimleri gonderdim servislerine birakmami istiyorlar. 2 hafta da o surer.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Gecmiş olsun @Alpyakut gercekten kötü bir durum ama gelecek cevap ve yaptıklarınız hakkında sürekli bilgilendirme yapabilirmiyiz arkadaşları

Reaksiyon puanı
113
Amerikadaki forumlarda da ayni durumlar soz konusu, kullanicilardan biri halinin uzerine dusurdum sonrasi catlamalar olmaya basladi yazmislar. Samsung'a resimleri gonderdim servislerine birakmami istiyorlar. 2 hafta da o surer.
s6 edge ler şarjdayken olmuş, sende böyle bir durum söz konusu mu ?
ayrıca baktığın forumun linkini atarmısın ?

YABANCI FORUMLARDA ATILAN GÖRSELLER VOLUME TUŞUNUN OLDUĞU YERDEKİ EKRANIN ÇATLAMASI OLAYI. SANIRIM VOLUME TUŞU EKRANIN ÇATLAMASINA SEBEBİYET VERİYOR. 3 4 FARKLI KİŞİDEN AYNI ŞİKAYET VAR

Son düzenleme:

OwerLord

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Note 8 iPhone X Hangisi Alınır, gerçekçi bir şekilde tarafsız yorum yazarsanız sevinirim.