M3rTR
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 135
Normal değil cihazınız klon imei li en yakın zamanda kapanırİyi günler note 5 e 6.0 yazılımı yükledim ama imeil değişti bu normal mi bilgisi olan var mı
Normal değil cihazınız klon imei li en yakın zamanda kapanırİyi günler note 5 e 6.0 yazılımı yükledim ama imeil değişti bu normal mi bilgisi olan var mı
Çok sıkıntıİyi günler note 5 e 6.0 yazılımı yükledim ama imeil değişti bu normal mi bilgisi olan var mı
eyvallah , saolasinPit dosyasını kendi istemediği müddetce ve doğru 4 parçayı indirdiğin müddetçe sorun olmaz. Ve gayette temiz olur![]()
agustos ayı guncellemesi gelmedi. note 8 e daldılar unuttular bızı herhalde![]()
208 mb. Bi farklilik goren oldumuDuydular sesinizi gönderdiler hocamBayram şekeri niyetine , şarjı en iyi giden nougat sürümü oldu
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 27739 Ekli dosyayı görüntüle 27738
Arkadaşlar yükle tuşu çalışmıyor teli kapatıp açtıktan sonra bir kez çalışıyo sonra tepki vermşyor sebep ne olabilir iptal kısmı çalışıyo
İzin var, bundan kaynaklı değil ustam senin romun orjinal romsa sende bi kantrol edermisin son güncellemelerden kaynaklı olabilirBilinmeyen kaynaklardan dosya yüklemeye izin vermen gerekiyor. Ayarları kurcala dediğim şeyi bul izin ver.
Çakışma olabilirEkli dosyayı görüntüle 27739 Ekli dosyayı görüntüle 27738
Arkadaşlar yükle tuşu çalışmıyor teli kapatıp açtıktan sonra bir kez çalışıyo sonra tepki vermşyor sebep ne olabilir iptal kısmı çalışıyo
Tuş çalışmıyo arkadaşlar tuş yükle basmıyo çakışma falandeğil yükle tuşu HİÇ basmıyoÇakışma olabilir
Derdimizi anlatana kadar sayfa sayısıda artıyoMaşallah sayfa sayısına bak![]()
![]()
![]()
Şu an kontrol ettim de sıkıntı yok bende. Anlam veremedim şu an senin sorununa. Acaba ekranın o noktada dokunmatiğine bi şey olmuş olabilir mi?İzin var, bundan kaynaklı değil ustam senin romun orjinal romsa sende bi kantrol edermisin son güncellemelerden kaynaklı olabilir
Bilmiyorum ki basmıyo nedenseŞu an kontrol ettim de sıkıntı yok bende. Anlam veremedim şu an senin sorununa. Acaba ekranın o noktada dokunmatiğine bi şey olmuş olabilir mi?
Edit: orjinal rom bu arada benimki
Ekran dokunmatiğinde problem yokŞu an kontrol ettim de sıkıntı yok bende. Anlam veremedim şu an senin sorununa. Acaba ekranın o noktada dokunmatiğine bi şey olmuş olabilir mi?
Buldum dostum az daha teli sıfırlıyodum aklıma geldi varsayılan uygulamaları sıfırladım olduŞu an kontrol ettim de sıkıntı yok bende. Anlam veremedim şu an senin sorununa. Acaba ekranın o noktada dokunmatiğine bi şey olmuş olabilir mi?
İlk önce twrp odin ile yükle daha sonra root dosyasını flaşla. Internette root dosyasını ara bulursun. Ama ilk önce cihazın kilitini kaldır Oem kilitiArkadaşlar note 5 kullaniyorum n920c root atamadım bir türlü get pıt for mapping de kalıyor lütfen acil yardım