İphone SE mi 6 mı?

İphone SE mi 6 mı?

• İphone SE

Kullanılan: 14 77.8%
  • İphone 6

Kullanılan: 4 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    18

Atakan Çetinkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

İlk kez İphone kullanmayı düşünüyorum iphone SE ve 6 arasında kaldım. Araştırdığım kadarıyla SE modeli donanım olarak 6'dan kat kat daha iyi gibi gözüküyor fakat ekran ve kamera açısından kararsız kaldım, sizden tavsiye almaya karar verdim
smile.gif

SE'nin 1.2 MB ön kamerası beni hayal kırıklığına uğratabilecek seviye de bir kamera mı? Şuan kullandığım telefon 5 inç SE'nin ise 4 bu 1 inç farkı ciddi derecede hisseder miyim?

NOT: Evet, bu telefonların fiyatına Android daha iyi telefonlar vardır fakat tercihlerim bu ikisinden yana
smile.gif

Tavsiyelerinizi bekliyorum, iyi akşamlar.

Ebubekir Demirhan

Profesör
Reaksiyon puanı
222
Bu fiyatta dediğin gibi Androidde çok kral telefonlar mesela Xiaomi mi 6... Iphone 6 yı ezer geçer. Iphone 6 yerine SE alırım daha iyi

M

Murat Burç

SDN Okuru
SE diyorum. 6dan eksik kalır hiçbir yanı yok nerdeyse. Bataryası daha iyi , donanımı kat kat daha iyi , arka kamera daha iyi vb vb.
Android tarafında ise SEden kat kat daha iyi cihazlar var. S7-XZ-Mİ6

Atakan Çetinkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SE daha ağır basıyor açıkcası fakat ekran ve ön kamera konusunda kararsız kaldım :)

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Merhaba arkadaşlar,

İlk kez İphone kullanmayı düşünüyorum iphone SE ve 6 arasında kaldım. Araştırdığım kadarıyla SE modeli donanım olarak 6'dan kat kat daha iyi gibi gözüküyor fakat ekran ve kamera açısından kararsız kaldım, sizden tavsiye almaya karar verdim
smile.gif

SE'nin 1.2 MB ön kamerası beni hayal kırıklığına uğratabilecek seviye de bir kamera mı? Şuan kullandığım telefon 5 inç SE'nin ise 4 bu 1 inç farkı ciddi derecede hisseder miyim?

NOT: Evet, bu telefonların fiyatına Android daha iyi telefonlar vardır fakat tercihlerim bu ikisinden yana
smile.gif

Tavsiyelerinizi bekliyorum, iyi akşamlar.
İphone 6 nında ön kamerası 1.2 mp fark yok ki.Ayrıca 16 gb alacaksanız bence hiç almayın artık 16 gb telefona 2000 küsür tl para verilmez yani.

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
SE modeli her türlü 6 dan iyi.
Fişi çekilme sırasına göre bile SE, 6 dan sonra gelir.
Yonga ve işlemci olarak 6 dan üstündür.

muhammetgzl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
SE bence ama SE ye o kadar verene kadar s7 alabilirsin

alphabet

Asistan
Reaksiyon puanı
86
İki ios cihaz arasında kararsız kaldığın için android cihaz almayı ne kadar daha mantıklı buluyor olsam da sana android cihaz önermycem. Se al ve yoluna devam et, Ip6 alıp boşu boşuna parana yazık etme...

Atakan Çetinkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu fiyatta dediğin gibi Androidde çok kral telefonlar mesela Xiaomi mi 6... Iphone 6 yı ezer geçer. Iphone 6 yerine SE alırım daha iyi

SE diyorum. 6dan eksik kalır hiçbir yanı yok nerdeyse. Bataryası daha iyi , donanımı kat kat daha iyi , arka kamera daha iyi vb vb.
Android tarafında ise SEden kat kat daha iyi cihazlar var. S7-XZ-Mİ6

İki ios cihaz arasında kararsız kaldığın için android cihaz almayı ne kadar daha mantıklı buluyor olsam da sana android cihaz önermycem. Se al ve yoluna devam et, Ip6 alıp boşu boşuna parana yazık etme...

Note 5 ve SE arasında fikirleriniz nedir acaba :)

alphabet

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Note 5 ve SE arasında fikirleriniz nedir acaba :)

Şimdi android ve ios iki cihaz arasında kaldığın için sana bu iki cihazı da boşver ve Galaxy s7 al diyebilirim can-ı gönülden. Note 5 şarj konusunda sıkıntılı biraz ve android O güncellemesini de almayabilir. Iphone Se ve Galaxy s7 arasında kalırsak da gözü kapalı S7 tercih edebiliriz :)

Not: Hepsiburada üzerinde Note 5 ve Galax S7 fiyatları hemen hemen aynı. (Türkiye garantili cihazlar için konuşuyorum tabi.)

brk.a50

Asistan
Reaksiyon puanı
50
se nin ekran küçük iphone 6 boyut olarak tam ideal bana göre ekran kalitesi de se 5s le aynıdır tahminimce o yüzden 6 nın ekran daha iyidir geri kalan herşeyde se daha üstün se ve 6 arasında bende kaldım telefon alırken önceki telefonum 5s olduğundan se cazip gelmedi ve iphone 6 da artık eskimiş teknoloji diye almadım bu dediğime 1 sene oldu o zaman 6s almıştım hala kullanıyorum ayrıca iphone 6 ların kasa kalitesi de pek iyi değil (bükülme vb) ,birde iphone 6 ile 5s in işlemci ram gibi teknik özellikleri pek farklı değil 5s in biraz daha üstünde sadece i6 ben olsam şu anda iphone 7 bile almam yenisi çıkacak artık beklemek mantıklı ama bekleyemem diyorsan bütçeni zorlayıp 7 almak hiç değilse 6s almak mantıklı

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
İkiside işe yaramaz o fiyata xz yada üste 50 100 daha koyup s7 al derim

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Se tercih edenlerin olayi zaten tek ellik kucuk telefon alip rahat kullanip saglamak.ha bunun yaninda uzun omurlu kullanim, garanti bakimindan rahat ettirmesi, pil performansi,ios rahatligi vs iste klasik muhabbetler.android tarafinda ise note5 s7 arasinda ben kalsam gonlum note5 e kayardi.sam amcanin en premium serisi notedir her zaman kim ne derse desin.s bi geliyo geciyo note nin cikmasiyla cok golgede kaliyo.32 gb yeterli bi alan saglarsa note 5 .ha bu arada yerli yabanci ukt vs filan videolarina bi bakin derim se yle note5 i ve s7 yi karsilastirirken.tarafli yorum yapmam istikrar konusunda ios hala cok onde bunu bilmekte yarar var derim.

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250

Arkadaslar note 5 yada s7 kiyaslamasi degil bakin direk sam amcamin su andaki en tepe modelini buldum s8+ adamlar onla kapistirmis se yi .videoyu sonuna kadar izleyin.maksadim trolluk yapmak degil ama o kadar yorum geliyoki yok efendim se alinirmi yok su var daha iyi filan diye ondan ispatiyla konusmak istedim.yine soyluyorum bu telefonlarin hepsi alinir geriye zevk meselesi kaliyo sadece.ama takmis bazi arkadaslar iphone olunca cosuyolar.karar sizin belge ortada

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Ulan 1.2 mb yi duyunca haykirdim yataktan dusuyordum mutlumusun gercekten sirf arkadaslarinin gazina gelen hava icin apple logosuna bagimli olan bazi ergenler var s7 hadi xz varken 1.2 mb puhahahahahhah neyse ayip oldu galiba kusura bakmayin ama yapmayin abi yaa s7 fiyatina tobe tobe
--- Gönderi Güncellendi ---
Arkadaslar note 5 yada s7 kiyaslamasi degil bakin direk sam amcamin su andaki en tepe modelini buldum s8+ adamlar onla kapistirmis se yi .videoyu sonuna kadar izleyin.maksadim trolluk yapmak degil ama o kadar yorum geliyoki yok efendim se alinirmi yok su var daha iyi filan diye ondan ispatiyla konusmak istedim.yine soyluyorum bu telefonlarin hepsi alinir geriye zevk meselesi kaliyo sadece.ama takmis bazi arkadaslar iphone olunca cosuyolar.karar sizin belge ortada
Kardesim aplle olunca cosmak degil bizim meselemiz haketmedigi fiyata satildigi icin yeni iphonu tavsiye etseler gikim cikmaz ama 6s ile s8 i karsilastirinca

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Ulan 1.2 mb yi duyunca haykirdim yataktan dusuyordum mutlumusun gercekten sirf arkadaslarinin gazina gelen hava icin apple logosuna bagimli olan bazi ergenler var s7 hadi xz varken 1.2 mb puhahahahahhah neyse ayip oldu galiba kusura bakmayin ama yapmayin abi yaa s7 fiyatina tobe tobe
--- Gönderi Güncellendi ---

Kardesim aplle olunca cosmak degil bizim meselemiz haketmedigi fiyata satildigi icin yeni iphonu tavsiye etseler gikim cikmaz ama 6s ile s8 i karsilastirinca

Hangi telefon fiyatini hak ediyo kardes ya?s8 mi s8+ mi xz mi iphone7 mi??ben her zaman icin mesele buyudumu delil ispat olmadan farazi bisey soylemem.soyledigimim altinda kalmamak icin.simdi burdaki versustaki teller :se 64 gb 2400 apple turkiye garantili s8+ bilmiyorum artikdogan sahin parasi.sam apple a nasi rakip oldu zamaninda ne cabuk unutuldu sam cilara sasmamak elde degil?bu f/p ylemi?

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Hangi telefon fiyatini hak ediyo kardes ya?s8 mi s8+ mi xz mi iphone7 mi??ben her zaman icin mesele buyudumu delil ispat olmadan farazi bisey soylemem.soyledigimim altinda kalmamak icin.simdi burdaki versustaki teller :se 64 gb 2400 apple turkiye garantili s8+ bilmiyorum artikdogan sahin parasi.sam apple a nasi rakip oldu zamaninda ne cabuk unutuldu sam cilara sasmamak elde degil?bu f/p ylemi?
Kardeşim ben orda 6s icin soyledim nedenide su benim elimde j7 2016 var ekran kalitesi kamerasi hizi olsun daha iyi hafizasida ayni geziye ciktik senin kamera daha iyi diye bana cektirdiler butun fotolari ben youtubdan video bulmuyorum bizzat deneyimledigim seyi soyluyorum ip 6s 2600 tl j7 2016 piyasada 1000 e bile bulabiliyorsun ben bu kadar diyorum

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Kardeşim ben orda 6s icin soyledim nedenide su benim elimde j7 2016 var ekran kalitesi kamerasi hizi olsun daha iyi hafizasida ayni geziye ciktik senin kamera daha iyi diye bana cektirdiler butun fotolari ben youtubdan video bulmuyorum bizzat deneyimledigim seyi soyluyorum ip 6s 2600 tl j7 2016 piyasada 1000 e bile bulabiliyorsun ben bu kadar diyorum

Hocam tmm sana bisey demedik :) kullanici deneyimleri her zaman ama istisnasiz tarafli olur ister istemez.ben milyarlarca insana acik yabanci kaynaklari referans vermeye calsiyorum.daha nabiyim :)j7 guzel tlefon fiytina gore ama 6s le karsilastirmak dogrumu Allah askina :)sence ne kadar oldu :)

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Hocam tmm sana bisey demedik :) kullanici deneyimleri her zaman ama istisnasiz tarafli olur ister istemez.ben milyarlarca insana acik yabanci kaynaklari referans vermeye calsiyorum.daha nabiyim :)j7 guzel tlefon fiytina gore ama 6s le karsilastirmak dogrumu Allah askina :)sence ne kadar oldu :)
Bilemiyorum yakinimda o vardi onu yaptim istem disi kusura bakma ama dedim ya bazilari gercekten j7 karsisinda bile kotu kaliyo bazilarida en baba telefonlari geciyor iyi arastirmak lazim sende haklisin ispatsiz mesajlar her zaman guvenilir olmayabilir.

İyi forumlar

murat zorluu

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
1,316
Bencede SE iPhone 6'dan daha ağır basıyor.

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Anlatsmadik gittik :)yani gercekten anladigim adamlar apple a karsi and icmis harbiden :)s7 muhabbetidir gidiyo bakalim gereken yerlerde bende tavsiye ediyorum o telefonu.neyse kardesim gonlun iphone dan yanaysa se tercih et gec direk.hic kulak asma.

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Anlatsmadik gittik :)yani gercekten anladigim adamlar apple a karsi and icmis harbiden :)s7 muhabbetidir gidiyo bakalim gereken yerlerde bende tavsiye ediyorum o telefonu.neyse kardesim gonlun iphone dan yanaysa se tercih et gec direk.hic kulak asma.
Yav bak sana diyorum ki applein yeni telefonuna laf etmem onerilse ama bence soyle birsey yok ay ben android kullanamam yok o kasiyor filan sirf cevresi olsun diye bu gibi davranislar yapilinca sinirleniyorum mesela ben yeni iphone u note 8den cok merak ediyorum oyle asiri bir dusmanligim yok fakat gidip te 6s ile s8 i karsilastirinca......:D:D:D

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Yav bak sana diyorum ki applein yeni telefonuna laf etmem onerilse ama bence soyle birsey yok ay ben android kullanamam yok o kasiyor filan sirf cevresi olsun diye bu gibi davranislar yapilinca sinirleniyorum mesela ben yeni iphone u note 8den cok merak ediyorum oyle asiri bir dusmanligim yok fakat gidip te 6s ile s8 i karsilastirinca......:D:D:D

Eh peki arkadasim o zaman yapicak pek bisey kalmadi biz susalim karari tarafsiz test yapan yine yabanci kaynaklara birakalim o zaman.

Simdi apple cephesinde 6s var 2 sene once cikan modeli senin o eski model diye fomup durdugun :)
Sam amca cephesimde daha yeni cikan s8 var.sam amca simdi gitti evine calisti bi guzel ev odevini ve yarim elma gonul almanin iki sene onceki modelini bile gecemedi oylemi.ya buna anca coluk cocuk guler.kaldiki cikacak 7s leri 8 leri hesaba koymuyorum bile daha cok fazla yuklenmiyim simdi.
Haa bu arada 2 sene once alan adamlar catir catir kullaniyo o telefonlari bi 2-3 sene daha kullanirlar rahat batmazsa.
Yani bu kadar dusmanca bakilabilecegini tahmin etmezdim markalar arasi ama misyon edindim bundan gayri :)

lgsever

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,459
Eh peki arkadasim o zaman yapicak pek bisey kalmadi biz susalim karari tarafsiz test yapan yine yabanci kaynaklara birakalim o zaman.

Simdi apple cephesinde 6s var 2 sene once cikan modeli senin o eski model diye fomup durdugun :)
Sam amca cephesimde daha yeni cikan s8 var.sam amca simdi gitti evine calisti bi guzel ev odevini ve yarim elma gonul almanin iki sene onceki modelini bile gecemedi oylemi.ya buna anca coluk cocuk guler.kaldiki cikacak 7s leri 8 leri hesaba koymuyorum bile daha cok fazla yuklenmiyim simdi.
Haa bu arada 2 sene once alan adamlar catir catir kullaniyo o telefonlari bi 2-3 sene daha kullanirlar rahat batmazsa.
Yani bu kadar dusmanca bakilabilecegini tahmin etmezdim markalar arasi ama misyon edindim bundan gayri :)
Ben zaten o konuda haklı olduğunu soylemistim onceki mesajlara bakarsan anlarsin ama ben simdi alinmayacagini soyluyorum herseyi butun ozellikler gectim iki amiral gemisi cihaz performanslari yakinsa ben yine yeni olani secerdim yeni yeni