Her şey Yahudi malıysa mağarada yaşıyalım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xcvek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xcvek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
kulandığım bilgisayarın işlemcisi yahudi malı oyun oynadığım ekran kartı yahudi malı içtiğim şey yahudi malı yediğim şey yahudi malı kulandığım ilaç yahudi malı bindiğim araba yahudi malı telefonum yahudi malı tablet yahudi malı doğalgaz su elektirik yahudi malı gitğim avm yahudi malı ozaman mağrada yaşıyalım arkadaş

bi arkadaş var 7 24 yahudilerden bahseder durur

1393803787988.png

xcvek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
su da yahudi malı

TeknoLee

Doçent
Reaksiyon puanı
135
Onar doğrudan yahudi malı değil ama hepsi yahudilere hizmet ediyor.

xcvek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Onar doğrudan yahudi malı değil ama hepsi yahudilere hizmet ediyor.

arkadaş nvidia yahudi malı amd yahudi malı bunlardan başka ekran kartı varmı piyasada msı bile nvidia ekran karıt çıkartıyo

TeknoLee

Doçent
Reaksiyon puanı
135
Bizim niyetimiz iyi olsun da, gerisi bizi ilgilendirmiyor. Namuslu adamlar da çıksa kaliteli mal yapsalar onu da alırız. Önemli olan iyi niyet...

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
kulandığım bilgisayarın işlemcisi yahudi malı oyun oynadığım ekran kartı yahudi malı içtiğim şey yahudi malı yediğim şey yahudi malı kulandığım ilaç yahudi malı bindiğim araba yahudi malı telefonum yahudi malı tablet yahudi malı doğalgaz su elektirik yahudi malı gitğim avm yahudi malı ozaman mağrada yaşıyalım arkadaş

bi arkadaş var 7 24 yahudilerden bahseder durur

1393803787988.png
Peki sen ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Aymek ne yahu biz Türkler pis Apple'ın mallarını kullanmamalıyız.
--- Gönderi Güncellendi ---
Ayrıca nazar boncuğu =
upload_2017-7-27_21-28-42.jpeg

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
yok öyle bişey made in israil yazmadıkça değil.
kv de ama

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
takılmada yahudilere para kazındırma meraklsı değilim

Benim işimi hangisi görüyorsa onu kullanırım. Yapan kişi umrumda olmaz, kazansın. Yalnız aynı özellikte yerli yapım olursa elbette kullanmaya çalışırım.

xcvek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Benim işimi hangisi görüyorsa onu kullanırım. Yapan kişi umrumda olmaz, kazansın. Yalnız aynı özellikte yerli yapım olursa elbette kullanmaya çalışırım.
ismini araşıtırınca israil partisi çıktı

Reaksiyon puanı
5,171
Yahudıler o parayla musluman katlederken bızım burada dıkkat etmememız hıc hos bır durum olmaz

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
ismini araşıtırınca israil partisi çıktı
Anlamı "ileri" demek.
Yahudıler o parayla musluman katlederken bızım burada dıkkat etmememız hıc hos bır durum olmaz

Müslüman ülkelerine bakarsan müslümanları öldürenlerin yine müslüman olduğunu görürsün. Adamlar zekalarıyla müslümanı müslümana kırdırıyor.
Temiz işçilik :D

xcvek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Aynı fikirdeyim .

doğru
Anlamı "ileri" demek.

Müslüman ülkelerine bakarsan müslümanları öldürenlerin yine müslüman olduğunu görürsün. Adamlar zekalarıyla müslümanı müslümana kırdırıyor.
Scooby-doo-Jew.jpg

mirinkirin

Doçent
Reaksiyon puanı
358
Aslında adamların uğraşmasına bile gerek yok, ırkçılık belki son iki yüz yılın hastalığı ama mezhep kavgaları daima vardı. Onların zekasından ziyade bizimkilerin aptallığından kaynaklanıyor bu durum biraz da.

Yahudi malına karşı tepki koyması gerekenler halklar değil devletlerdir. Yahudiler çok çalışkanlar, emeklerinin karşılıklarını alıyorlar. Aslında yabancılardan bir şey satın almamızda herhangi bir sakınca yok. Yâni geçmişte de Müslümanlar başka milletlerden ve başka dine mensup insanlardan alışveriş yapmışlar. Burada problem yahudiden mal satın almaktan ziyade, yahudiye bağımlı olmak, onun sömürgesi olmaktan kaynaklanıyor.
Yâni yahudilere para kazandırıyoruz onlar da gidip Müslümanları öldürüyor bakış açısı doğru değil. Filistin meselesinde biz daima kendi tarafımızı savunduğumuz için karşı tarafı göremiyoruz, size şöyle bir şey anlatayım. Ülkemizdeki yahudi kurumlar bayramlarda, özel günlerde izin veren, maaşları gününde ödeyen, vergi kaçırmayan, insanları fazladan çalıştırmayan kurumlar. Müslümanların elinde olan kurumlarda ise bayram izni yok gibi sayılıyor, maaşlar geciktiriliyor, müşavir aracılığıyla on takla atıp vergiler ödenmiyor, mesai saatlerini uygulayan zaten yok. Aynı şey Müslüman ülkelerinde de geçerli, nerede saçma sapan iş var, adam kayırma var, rüşvet var orada Müslüman ülkesi var. Başka memleketlerde yok mu, her yerde var ama ben bu kadar rahat yapıldığını ve yaygın olduğunu görmedim.
Müslüman aleminin oturup bir düşünmesi lâzım, biz nerede hata yapıyoruz, bu zulûm niye bizim başımızda diye.
Afganistanda coca cola company ürünleri hemen hemen hiç yok, diğer yahudi malları da ülkemizdeki kadar yaygın değil. Ama orası bizden çok daha kötü durumda, mesele yahudi malları almamak kadar basit değil yâni.
Yapmamız gereken sadece hep daha çok çalışmak, kapitalizmin kölesi olmak değil, sürekli okumak, kendimizi geliştirmek, milletçe kalkınmak. Zaten bunu yaparsak böyle problemlerle uğraşmayacağız.

Reaksiyon puanı
5,171
Aslında adamların uğraşmasına bile gerek yok, ırkçılık belki son iki yüz yılın hastalığı ama mezhep kavgaları daima vardı. Onların zekasından ziyade bizimkilerin aptallığından kaynaklanıyor bu durum biraz da.

Yahudi malına karşı tepki koyması gerekenler halklar değil devletlerdir. Yahudiler çok çalışkanlar, emeklerinin karşılıklarını alıyorlar. Aslında yabancılardan bir şey satın almamızda herhangi bir sakınca yok. Yâni geçmişte de Müslümanlar başka milletlerden ve başka dine mensup insanlardan alışveriş yapmışlar. Burada problem yahudiden mal satın almaktan ziyade, yahudiye bağımlı olmak, onun sömürgesi olmaktan kaynaklanıyor.
Yâni yahudilere para kazandırıyoruz onlar da gidip Müslümanları öldürüyor bakış açısı doğru değil. Filistin meselesinde biz daima kendi tarafımızı savunduğumuz için karşı tarafı göremiyoruz, size şöyle bir şey anlatayım. Ülkemizdeki yahudi kurumlar bayramlarda, özel günlerde izin veren, maaşları gününde ödeyen, vergi kaçırmayan, insanları fazladan çalıştırmayan kurumlar. Müslümanların elinde olan kurumlarda ise bayram izni yok gibi sayılıyor, maaşlar geciktiriliyor, müşavir aracılığıyla on takla atıp vergiler ödenmiyor, mesai saatlerini uygulayan zaten yok. Aynı şey Müslüman ülkelerinde de geçerli, nerede saçma sapan iş var, adam kayırma var, rüşvet var orada Müslüman ülkesi var. Başka memleketlerde yok mu, her yerde var ama ben bu kadar rahat yapıldığını ve yaygın olduğunu görmedim.
Müslüman aleminin oturup bir düşünmesi lâzım, biz nerede hata yapıyoruz, bu zulûm niye bizim başımızda diye.
Afganistanda coca cola company ürünleri hemen hemen hiç yok, diğer yahudi malları da ülkemizdeki kadar yaygın değil. Ama orası bizden çok daha kötü durumda, mesele yahudi malları almamak kadar basit değil yâni.
Yapmamız gereken sadece hep daha çok çalışmak, kapitalizmin kölesi olmak değil, sürekli okumak, kendimizi geliştirmek, milletçe kalkınmak. Zaten bunu yaparsak böyle problemlerle uğraşmayacağız.

Eğer o kadar desteği Turkiyeye verselerdi eğer turkiye ekonomisi de israil olurdu merak etme

hakan.daburda

Profesör
Reaksiyon puanı
7
yahudiler müslümanlardan iyidir, sadece objektif, tarafsız bakmak gerekiyor.

bi din yahu sadece bi dinin kardeşiyiz diye, bu kadar kör olunmamalı, insan insandır, bi insana akıllı olduğu için düşman olunur mu?

pendikteyken haccada gitmiş bi inşaat ustası tanıyordum, yusuf usta, adama gavur hacı diyordu herkes, kendisine öyle dedirttiriyordu. Niye böyle yapıyorsun dedik.
ben dedi dünyanın heryerinde çalıştım avrupa ülkeleri benim hakkımı hiç yemediler, hakkımı aramaya hiç gerek olmazdı, fazla fazla verdiler ama ne zaman bu ortadoğu da israil hariç bi yerde çalışsam ya sigortamdan çalmaya çalışıyorlar, ya mesaimden çalmaya çalışıyorlar, ya yevmiyemden çalmaya çalışıyorlar, o yüzden bana gavur hacı deyin. derdi.

bi din sadece bi din ve gereklerini bile yerine getirmediğiniz bi din, açıpta kitabında ne yazıyor diye çoğunuzun okumadığı bi din. müslümanım müslüman başka bişey bildiğiniz yok. genel anlamda

sonerooz

Doçent
Reaksiyon puanı
216
İsrail malı desek daha doğru olmaz mı? Niye bir din göndermesi yapıyoruz, ben anlamıyorum.

Ayrıca kaliteli ürün kullanılır, keşke bizlerde bir şeyler üretebilsek ve onu kullanan bir yerli malı algısı olsa.

bi din yahu sadece bi dinin kardeşiyiz diye, bu kadar kör olunmamalı, insan insandır, bi insana akıllı olduğu için düşman olunur mu?

pendikteyken haccada gitmiş bi inşaat ustası tanıyordum, yusuf usta, adama gavur hacı diyordu herkes, kendisine öyle dedirttiriyordu. Niye böyle yapıyorsun dedik.
ben dedi dünyanın heryerinde çalıştım avrupa ülkeleri benim hakkımı hiç yemediler, hakkımı aramaya hiç gerek olmazdı, fazla fazla verdiler ama ne zaman bu ortadoğu da israil hariç bi yerde çalışsam ya sigortamdan çalmaya çalışıyorlar, ya mesaimden çalmaya çalışıyorlar, ya yevmiyemden çalmaya çalışıyorlar, o yüzden bana gavur hacı deyin. derdi.

bi din sadece bi din ve gereklerini bile yerine getirmediğiniz bi din, açıpta kitabında ne yazıyor diye çoğunuzun okumadığı bi din. müslümanım müslüman başka bişey bildiğiniz yok. genel anlamda

"İslam ülkeleri Müslüman çıkmadı"

Son düzenleme:

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
"Biz her taşın altında Yahudi var demiyoruz. Fakat Yahudi hiç bir taşın altını boş bırakmaz. " Necmettin Erbakan

Koskoca ülkeyi dünyanın gözü önünde istila edip tüm dünya müslümanlarının eski kıblesi Mesci-di Aksa'da her gün masumlara zulm edilmesini nereye koyacağız o halde? senin yusuf ustanın macereası ile bu durum kıyas tutar mı? eleştiriken biraz adil eleştirin bari. israil çalmıyor belki ama tavuk keser gibi masum kesiyor, hem de ülke olarak.

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Mağarada yaşamak zorunda değiliz.

Tamam eksiklerimiz var ama alternatifler olduğu halde yinede yahudi mallarına yönelmemiz de doğru değil.
Kaliteli mal üretmiyor bizimkiler yerine kaliteli mal yapmaları için şikayet öneri yapıp ve elde olan imkanlarla üretilmişleri alarak üreticilerimize destek olarak ilerleme sağlamış oluruz. Yoksa aldım iyi değil artık almıyorumlarla bir yere varamayız.

Yahudi mallarının gerek pazarlama taktikleri gerekse marka bilinirliğinin global pazarda bilinirliği ile ülkemize girmesi insanlarımızda doğal olarak en iyi kavramnın doğmasına yol açıyor, ama durupda düşündüğümüz araştırdığımız yok.
Kaç kişi bir ürünün tüm alternatiflerini iyisiyle doğrusuyla sağlıklı olup olmamasıyla araştırıp almıştır düşünün.

Müslüman ülkelerin veya müslümanım diyenlerin dinine örf adet ve geleneklerine bağlı olmadan yaşantı sürdürmeleri ne islam dinine nede hakikatte islam dinini yaşayan müslümanları bir kefede tutulmamalıdır.

Hiçbir yahudi ürünü almayalım diyerek olmuyor çünkü henüz birçok üründe ya hiç yokuz yada çok gerideyiz.
Konu mesajımın başında dediğim gibi öncelik elde olan alternatifleri değerlemdirip sonrasında üretim planlarımızı yapmalı eksiklerimizi görmeli ve bu alanda adım atan girişimcilerimizi ürünlerini alarak deneyerek eksiklerini bildirerek ilerleme sağlamalıyız. Bu aşamada üreticilerimizde dürüst olmalı yerli diye dışarıdan getirdiği ürünleri %100 yerli diye lanse ederek milleti saf yerine enayi yerine koymamalıdır.

Müslümanımlık, islamiyet konularına dönecek olursak; batı veya hangi odaklar olursa olsun, bize kendi dinimizi ve değerlerimizi alaşağı ettirerek para pul hırs tüm insani değerleri alt üst edecek fikirlerden akımlardan uzak durmadıkça kusura bakmayın iflah olmayız ve böylelikle şekilde olmasa bile içerikte sömürgeleşmiş bir millet olup çıkarız.
Bu sonuç akabinde bütün müslümanlar haliyle bir olmamış her koyun kendi bacağından asılır yahudi felsefesiyle kendi dünyasına kendi kabuğuna çekilen nasıl para kazanırım nasıl zengin olurum bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasıyla yaşanan zulüm ateşine odun atmışlığı gafletiyle yaşar durur.

Sonuç olarak hangi ırktan olursa olsun "Elhamdulillah Müslümanım" diyorsak, bunun hakkını verip ALLAH rızasını gözeterek, siyonizmin ve emperyalizmin finanse edip yönettiği tüm dünyadaki zulüm ateşine onların ürünlerini alıp bu ateşe odun atmak yerine İbrahim Aleyhisselamın hadisesindeki karınca misali en azından tarafımızı belirlemeli elde olan imkanları değerlendirip siyonizmin ve emperyalizmin gücünü bir nebzede olsa zayıflatmalıyız.
Herşey onların diyerek kendimizi kandırmamalıyız çünkü herkes biliyorki azda olsa alternatifler var yine böyle düşünüp konuşarak hareket ederekte bu durumu kendimşze kabullendirerek direkt mücadele etmeden teslim olmak yerine neler yapabiliceğimiz konusunda birbirimize destek olmalı bu desteği lafta kalmamak kaydıyla önce ayağa kaldırmalı ardından zaman içinde şahlandırmalıyız.

Tüm müslümanlar samimi birlik beraberlik ruhunu kazanmadan bu bilinci birbirimize aktarmadan birbirimize destek olmadan dünden bugüne tüm müslüman ülkelerinde yaşanan tüm zulme seyirci kalıp sessiz kalarak birgün seyredilen konumuna geleceğimizi unutmayalım.

Not : Her koyun kendi bacağından asılır sözü yahudi felsefesinden gelir ve yukarıdaki ilgili yazıya link ekledim. Linkte bu felsefenin zararı hakkında Behlül Dâne hazretlerinin bir kıssası bulunmaktadır ve mutlaka okumanızı tavsiye ederim. Dilerseniz buraya tıklayarakta ilgili kıssayı okuyabilirsiniz.

mirinkirin

Doçent
Reaksiyon puanı
358
Eğer o kadar desteği Turkiyeye verselerdi eğer turkiye ekonomisi de israil olurdu merak etme
Hocam ben size japonya örneğini de verebilirim. Atatürk aksini söylüyor ama Türkler çalışkan bir millet değil, bunu görmeyen milletini tanımıyor demektir. Okullarımıza, akademisyenlerimize bakın zaten bu gerçeği göreceksiniz. yahudiler durmaksızın çalışıyor, hiçbir başarı tesadüfen oluşmuyor. Durduk yere kimse yahudilere destek vermiyor.

Filistin meselesi ise çok açık bir mesele değil. Her ne kadar tvde açıp zulmeden israil başlığını görsek de, ben işin başka türlü olduğunu düşünüyorum. Filistinli insanlarla da görüşmüşlüğüm var, bazıları haksızlığa uğradıklarını düşünüyor, bazıları da "olayları başlatan taraf genelde biz(bizden kast ettiği şey hamas oluyor burada) oluyoruz" diyor. Kaldı ki problem sadece toprak meselesi olsa, israil neden hemen hâlletmiyor? israil şu an istese o toprağı ve tüm Filistini saatler içerisinde imha eder, bir tane canlı bile bırakmaz. Bunu yaptığında da hiçbir ülke çıkıp niye yaptın diyemez, dese bile israilin pek umursayacağını zannetmiyorum. Aynı şekilde Filistin dediğimiz halk istese toplu ve büyük bir isyan çıkarabilir, ama benim gördüğüm kadarıyla hiçbir zaman böyle bir şey olmuyor. Hatta Filistin halkının büyük bir kısmı sadece pasif kalmakla yetiniyor. Olayı etraflıca açıklayabilecek bilgide bir insan varsa ben de bilgilenmek isterim, ama tvden bize gösterilene bakıp hiddetlenmek çok doğru bir yol değil. Tv milletin ne yapması isteniyorsa onu gösteriyor çünkü, bu ülkelerden ve hükümetlerden bağımsız olarak daima böyle oldu ve olacak.