hakan.daburda
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
İsrail malı desek daha doğru olmaz mı? Niye bir din göndermesi yapıyoruz, ben anlamıyorum.
Ayrıca kaliteli ürün kullanılır, keşke bizlerde bir şeyler üretebilsek ve onu kullanan bir yerli malı algısı olsa.
--- Gönderi Güncellendi ---
"İslam ülkeleri Müslüman çıkmadı"
"Biz her taşın altında Yahudi var demiyoruz. Fakat Yahudi hiç bir taşın altını boş bırakmaz. " Necmettin Erbakan
--- Gönderi Güncellendi ---
Koskoca ülkeyi dünyanın gözü önünde istila edip tüm dünya müslümanlarının eski kıblesi Mesci-di Aksa'da her gün masumlara zulm edilmesini nereye koyacağız o halde? senin yusuf ustanın macereası ile bu durum kıyas tutar mı? eleştiriken biraz adil eleştirin bari. israil çalmıyor belki ama tavuk keser gibi masum kesiyor, hem de ülke olarak.
Bırakın bu işleri gözünüzü seveyim, bu Müslümanların hangi işi doğru da bana dini katmayın diyorsunuz. Dini katmam lazım çünkü Müslümanlar o dediğiniz şeyleri üreterek cennete gidilemeyeceğine inanıyorlar.
Müslümanlar sabun yapsın yeter, bknz; temizlik imandandır = ilk sabun arap sabunu
Ekran kartı cennete götürmeyeceğine göre o oynadığınız oyunlar, sizi daha çok cehenneme götüreceğinden malumunuz oyun oynamak sevap kazandıran bişey değildir, Allah için yapılmayan herşeyde malumunuz İslam dininde israf olarak, mekruh olarak bilinir. Yani biraz samimi olsanız aslında herşeyi daha net göreceksiniz. Siz madem Müslümansınız ekran kartını ne yapacaksınız, Siz zaten "Hayırlarda yarışmaya kalksanız(Bakara, 148)" O ekran kartlarını üretmeye zaman bulamazsınız. Herkes ihtiyacı olan için çalışır.
Bu arada bi arapla sabun ilişkisi kurdum ama sabunla da olmamış, araplar halen genel olarak pisler, sabun filanda hikaye. Bunlar savaşa bi elinde pantolunu öbür eliyle keleşi çeke çeke giderler. Ama o yahudi tohumu İsrail e bi bomba düştü mü herkes kadın erkek çoluk çocuk tam techizat tam disiplinle savaşa hazır konuma gelirler. Akıllı insan olmak ile Müslüman olmak arasında dünya kadar fark görüyorum ben, dinle ilgili değil demesin kimse, dinle ilgili diyorum benim görüşüm bu. isteyen kusura baksın. Ama bu benim görüşüm..