Ben 3100 e aldım ama yanında hediye falan yoktu sizde iyi denk gelmişaslinda tanidik degil istanbulda emaar daki samsung deneyim magazasinin acilisinda aldim o yuzden ucretsiz yaptilar ve ekstra hediye de verdiler...
vr gozluk ve dex cihazi ekstra![]()
Ben 3100 e aldım ama yanında hediye falan yoktu sizde iyi denk gelmişaslinda tanidik degil istanbulda emaar daki samsung deneyim magazasinin acilisinda aldim o yuzden ucretsiz yaptilar ve ekstra hediye de verdiler...
vr gozluk ve dex cihazi ekstra![]()
Telefonu kapladılar demiştinizya bizim burda da 100 tl ye bi avm de kılıfçı kaplıyor. Edge ekranı kenarlardan açılma yapıyormu? Çünkü ben spigen ve dafoni aldım, edge ekranı açıldı kenardan toz kaçtı bende çıkardımbende iyi aldigimi dusunuyorum ve samsung un kendi magazasi oldugu icin cok sansliyim.bildirim sorunu yasamistim goturdum aninda degistirdiler yeni telefon verdiler
Telefonu kapladılar demiştinizya bizim burda da 100 tl ye bi avm de kılıfçı kaplıyor. Edge ekranı kenarlardan açılma yapıyormu? Çünkü ben spigen ve dafoni aldım, edge ekranı açıldı kenardan toz kaçtı bende çıkardımbende iyi aldigimi dusunuyorum ve samsung un kendi magazasi oldugu icin cok sansliyim.bildirim sorunu yasamistim goturdum aninda degistirdiler yeni telefon verdiler
Telefonu kapladılar demiştinizya bizim burda da 100 tl ye bi avm de kılıfçı kaplıyor. Edge ekranı kenarlardan açılma yapıyormu? Çünkü benbende iyi aldigimi dusunuyorum ve samsung un kendi magazasi oldugu icin cok sansliyim.bildirim sorunu yasamistim goturdum aninda degistirdiler yeni telefon verdiler
bende acilma olmadi kilifsiz kullaniyordum.bir kilif taktim kenarlardan kalkti ama tekrar yapistirdim bir sikinti yok. ek olarak soyle bir hakkim da var omur boyu garanti verdiler kalkarsa bedava degistireceklerTelefonu kapladılar demiştinizya bizim burda da 100 tl ye bi avm de kılıfçı kaplıyor. Edge ekranı kenarlardan açılma yapıyormu? Çünkü ben spigen ve dafoni aldım, edge ekranı açıldı kenardan toz kaçtı bende çıkardım
Arkadaşlar sakın ama sakın spigen sprey bitince sprey yerine su kullanmayın hiçbir işe yaramıyor ilk taktığımı tecrübesiz bir şekilde kötü takmıştım bari ikinciyi suyla takayım dedim rezalet bir görüntü oluştu olan parama oldu bu edge ekranda gerçekten ekran koruyucusu bela bir şeymiş yada işin uzmanına taktırmak lazımmışBu kadar mı su ile koruma yapışıyor mu cidden
Edge ekran için koruyucu yok gibi birşey. Bende aldım edge kenarları atıyor 2 gün sonra.Arkadaşlar sakın ama sakın spigen sprey bitince sprey yerine su kullanmayın hiçbir işe yaramıyor ilk taktığımı tecrübesiz bir şekilde kötü takmıştım bari ikinciyi suyla takayım dedim rezalet bir görüntü oluştu olan parama oldu bu edge ekranda gerçekten ekran koruyucusu bela bir şeymiş yada işin uzmanına taktırmak lazımmış
Haha aynısını yaşadım. İlkini acemi olarak takamadım toz bulaştı direkt çöpe attım. İkincisinde ise güç bela 5-10kere çıkarıp taktım. Yahu bir türlü olmadı. Ekrana otursa kaba olmuyor. Ne yapıp edip başardım. Kabarcıklar vardı sonradan kayboldu.Kesinlikle anlayan birine taktırılmalı.Arkadaşlar sakın ama sakın spigen sprey bitince sprey yerine su kullanmayın hiçbir işe yaramıyor ilk taktığımı tecrübesiz bir şekilde kötü takmıştım bari ikinciyi suyla takayım dedim rezalet bir görüntü oluştu olan parama oldu bu edge ekranda gerçekten ekran koruyucusu bela bir şeymiş yada işin uzmanına taktırmak lazımmış
Ben mayıs ayında Turkcell'den aldım. Sadece Samsung mağazalarında mı geçerli bu hediye?Hediye
Çalışmaması ne kadar sürdü?Az önce telefonun alt kısmında dokunmatik çalışmaz oldu. Bunu 1 kere daha yaşamıştım fakat normaldir dedim. Garantiye falan vermeme gerek var mı? Bu kadar nadir olan bir şeyi nasıl anlaşılacak hale getirebilirim?
--- Gönderi Güncellendi ---
Ben mayıs ayında Turkcell'den aldım. Sadece Samsung mağazalarında mı geçerli bu hediye?
Basinca tepki veriyor mu mesela orta tusa bastiginda etrafinda animasyon olusuyor muAz önce telefonun alt kısmında dokunmatik çalışmaz oldu. Bunu 1 kere daha yaşamıştım fakat normaldir dedim. Garantiye falan vermeme gerek var mı? Bu kadar nadir olan bir şeyi nasıl anlaşılacak hale getirebilirim?
--- Gönderi Güncellendi ---
Ben mayıs ayında Turkcell'den aldım. Sadece Samsung mağazalarında mı geçerli bu hediye?
IOS'daki 2000mAh bataryadan iyidir değil mi?Android sistemi cok sarj yiyor nedeni nedir
Devlet zengin olduğundan vergi almıyor. Fabrika fiyatına satılıyor orda.Bakın ben S7 Edge Dubaiden aldım.Kutu içeriği Samsung VR gözlük 128 Gb Clas 10 hafıza kartı.Kullanışlı bir tane kılıf. Toplam fiyar 2100 TL ediyor TR parasıyla.
Bende ilk olarak bir tane telefoncu da cam koruma taktırdım dediginiz gibi kenarları toz doldu ve ekran koruyucu çıktı bende internetten spigen neoflex alayım dedim bir koruyucunun takılması ne kadar zor olabilir ki dedim demez olaydım cidden uygulaması zor ve içinde ki çıkan sıvı çok az yani acemi birisi kesinlikle uğraşmasın o sıvı yetmiyor ve koruyucudan oluyorsun keşke IQ Sheild Matte ekran koruyucu bulsam da iyi bilen birisine taktirsam ama Türkiye de IQ Sheild çok zor bulunuyor hatta bulunmuyor bu ekran koruyucu olayı cidden beni edge ekrandan soğuttu nefret ettim aldığımdan beri ekran koruyucusuna 80 tl para vermek cidden dokundu bir de sonuç alabilsem keşke, çarşıda bir telefoncu da veya avm de ne zaman bir yere ekran koruyucu sormaya girsem adamlar edge ekran olduğunu duyunca abi valla takarız ama garantisini veremeyiz edge ekran koruyucusu çok sıkıntı çıkartıyor diye bir rezillik var
ben 6s ten 8+ a geçtim , 6s te aynı kullanımda 5 saat ekran alırken 8+ ta 6 saat alıyorumIOS'daki 2000mAh bataryadan iyidir değil mi?
Koruma camı s8 için olmuyor. Plastik gibi bir madde var oda kenarlardan atıyor genelde ve uygulaması çok zor. Ben cam olarak da taktırdım dokunmatik basmayınca iade ettim. Şimdi çinden aldım cam bakalım nasıl olacak gelince yazarım. Size de tavsiyem çinden almanız.Hala koruma camı almadım alicam bu hafta ama her cam zorunlu galiba edge ekranında. Hangi marka cam alıyım ben şimdi?
Gerek yok para tuzağıBen telefonu media marktan aldım, orda telefona koruyucu cam için nano cam önermişlerdi 60 tl fiyatı var, takan varmı aranızda?
Senin telefon yine Trip atmasa bariS8 almayı düşünüyorum, hangi renk önerirsiniz?
Ben orchid grey kullaniyorum ve gayet seviyorum rengini [emoji41]S8 almayı düşünüyorum, hangi renk önerirsiniz?
Senin telefon yine Trip atmasa bari![]()