Snickers
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 272
ikisinin arasındaki farkları az çok tahmin etmişsindiriPhone SE ile Mi6 hemen hemen aynı fiyat
kullan 1 yıl sonra satmaya kalk bakalım uygun fiyata satabilecek misin...ikisinin arasındaki farkları az çok tahmin etmişsindir![]()
Alan kişi satmaya çalışmayacak çünkü bir sene sonra SEdeki gibi pil performansı deli gibi düşmeyecek mesela.kullan 1 yıl sonra satmaya kalk bakalım uygun fiyata satabilecek misin...
Alan kişi satmaya çalışmayacak çünkü bir sene sonra SEdeki gibi pil performansı deli gibi düşmeyecek mesela.
gönder servisePil performansı düşüyormu ki bilgim yok
--- Gönderi Güncellendi ---
Mi6 ve SE çok zıt cihazlar biri alayım son performans deliler gibi kullanayım androidim var root falan uğraşırım telefonu diğeri de dediğim gibi işte
gönder servisedeğiştir bataryayı... garanti veriyor zaten...
Arka Kamera olarak iPhone SE önde ön kamerası da berbat değilmiş
Ama benim için yararlı olmuşiPhone SE almak geçiyor içimden
SE ile ilgili sadece bir sıkıntım kaldı oda dizi izlenir mi çok sorun olacağını sanmıyorum ben
Çok sorun olur, dizi film için hem işletim sistemi hemde boyutu uygun değil. Dizi izlemek önemliyse sakın uzak durun iphone lardan
iPhone SE forever sonuna kadar
iPhone SE...
şaka şaka gm5p alsın baksın keyfine 7.1.2 ve hala alıyor takip edemiyon...Aman bir tartışmayı daha kaldıramiyicam
Yav gm6 plus beklemek bana daha mantıklı gelse de artık Android'i bırakmak istiyorum... birakabilirsin.orgşaka şaka gm5p alsın baksın keyfine 7.1.2 ve hala alıyor takip edemiyon...
şaka şaka gm5p alsın baksın keyfine 7.1.2 ve hala alıyor takip edemiyon...
Bizim tanıdık kullanıyor memnunGM5 plus lgnin biraz daha iyi hali, bir kesim çok beğeniyor bir kesim de gm pişmanlıktır diyor
Bizim tanıdık kullanıyor memnun
Beyaz hoşBenimde arkadaşım kullanıyor o da memnun, bu arada siyah kötü duruyor beyazlar daha estetik duruyor bana göre
Telefonu nasıl kapatacağını bilmeyen tiplerde bile en pahalı telefonlar... Gösteriş, Gösteriş, GÖSTERİŞ!bizim iki huysuz aksi ve tatlı teyzeler kullanıyor memnunlar gerçi kameranın kılavuz çizgilerini kapatmayı bilmiyorlar...
Beyaz hoş
Telefonu nasıl kapatacağını bilmeyen tiplerde bile en pahalı telefonlar... Gösteriş, Gösteriş, GÖSTERİŞ!
Alan kişi satmaya çalışmayacak çünkü bir sene sonra SEdeki gibi pil performansı deli gibi düşmeyecek mesela.
Biliyorum çok konu açtım ama hâlâ karar vermiş değilim
iPhone SE ile Mi6 arasında kalmış durumdayım 4 senedir GM Discovery kullanıyorum açıkçası İos deneyimlemek istiyorum ama ekran boyutu küçük geliyor mu ben çok büyük telefon kullanmayı sevmem ama 4inc çok küçük değil mi dizi film izlenir mi bir de kamera olarak çok iyi bir kamerası var mi6 nin iPhone SE arka ve ön kamera olarak nasıldır mi6 ya göre bir de batarya çok önemli benim için mi6 nin çok iyi bataryası var iPhone SE 1 günü. Çıkarır mı ?
Ya benim aradığım özellikler 3-4 sene kullandirsa pili 1 günü çıkarsa bir süre sonra batarya sıkıntısı rom fln işleriyle uğraştirmayacak stabil, dizi izletecek sıkıntısız bir cihaz bana iPhone SE daha yakın geldiIki telefonu da kullanan insanlar varsa onlara sor. Memnunlar mi degil mi diye. Sonra kendi beklentilerinle karsilastir. Hangisi beklentilerini karsilayacaksa ona yonel. Bu is bu kadar basit.
Daha onceki postlarimda da yazdim. Biri yazilimda digeri donanimda onde. Tercih sizin. Memnun olacaginiz bir telefonu alirsiniz umarim.![]()