Mi6 mı iPhone SE mi

Akkurt.ibrahim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Biliyorum çok konu açtım ama hâlâ karar vermiş değilim
iPhone SE ile Mi6 arasında kalmış durumdayım 4 senedir GM Discovery kullanıyorum açıkçası İos deneyimlemek istiyorum ama ekran boyutu küçük geliyor mu ben çok büyük telefon kullanmayı sevmem ama 4inc çok küçük değil mi dizi film izlenir mi bir de kamera olarak çok iyi bir kamerası var mi6 nin iPhone SE arka ve ön kamera olarak nasıldır mi6 ya göre bir de batarya çok önemli benim için mi6 nin çok iyi bataryası var iPhone SE 1 günü. Çıkarır mı ?

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Buraya SE yazarsan küfür yemekten banlanmaya kadar gidebilirim.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Tabikide iPhone SE demiyorum çünkü bazı iSheeplerin verdiği o büyük değeri haketmiyor .

Tabiki Mi 6 . 2 sini yan yana koyma Mi6 ya hakarettir ya :) Üzdün telefonu .

Bazı Apple fanları var dikkat birazdan gelebilirler tolga filan .

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Selam ben by Apple sever! SE tabiki de ya!
Şakayı bir yana koyarsak, siz de androidcisiniz? Neden apple sevenlere karşı farklı bir algı oluşturuyorsunuz ki? Yan yana koyun se o kadar akıcı ki..

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Selam ben by Apple sever! SE tabiki de ya!
Şakayı bir yana koyarsak, siz de androidcisiniz? Neden apple sevenlere karşı farklı bir algı oluşturuyorsunuz ki? Yan yana koyun se o kadar akıcı ki..
Doğru Mi 6 zaten kasiyo acayip derecede . Androidin en yavas cihazlarindan biri donanimida cok dusuk zaten hem hiz testlerinde SE bir uygulamayi acinca o 3 4 saniye sonra aciyo dimi inanilmaz .

Ne desek bos hala akicilik diyosunuz iOS vs Androidde .

En son Android 4.2.2 filan mi kullanio bu yorumlari yapiyonuz . Ya da dandik bir android telefon .

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Doğru Mi 6 zaten kasiyo acayip derecede . Androidin en yavas cihazlarindan biri donanimida cok dusuk zaten hem hiz testlerinde SE bir uygulamayi acinca o 3 4 saniye sonra aciyo dimi inanilmaz .

Ne desek bos hala akicilik diyosunuz iOS vs Androidde .

En son Android 4.2.2 filan mi kullanio bu yorumlari yapiyonuz . Ya da dandik bir android telefon .
Hız testlerine bakmadınız sanırım..!

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Kimisi bazı yerlerde, kimisi de başka yerlerde hızlı. 1 yıl sonra yavaşlıyor ama Android.. 4 yıllık android kullanıcıyım.. çok karşılaştım. Android Telfonları belli bir süre sonra yavaslıyor..çözüm bulunamadı hala.

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230
SE kullanıcılarının tercihi zaten küçük ekran, az problem, kafam rahat olsun mesajlaşayım whatsapp a insta ya gireyim bana yeter diyorlar. en azından çevremdekiler böyle diyerek aldılar ve onların beklentilerini fazlasıyla karşılıyor. senin durumunda sanırsam mi6 daha mantıklı olur gibi

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Ekran küçük geliyorsa SE'de, iPhone 8'in çıkmasını bekleyin. Çıktıktan sonra doğal olarak çoğu telefon ucuzlayacaktır işte o zaman iPhone 6 veya 6s alabilirsiniz

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Kimisi bazı yerlerde, kimisi de başka yerlerde hızlı. 1 yıl sonra yavaşlıyor ama Android.. 4 yıllık android kullanıcıyım.. çok karşılaştım. Android Telfonları belli bir süre sonra yavaslıyor..çözüm bulunamadı hala.
Tamam kardes LG zaten benim G2 mi ozel olarak uretti 2014 te aldim cihazi hala kasmiyor LG ye tesekkur ediyorum ha belki caktirmadan Apple la anlasmislardir yazilimini beraber yapmislardir

Juniper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Telefondan beklentinize bagli. Birisi donanimda, digeri ise yazilimda onde gozukuyor. Tercih sizin.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yahu SE diyenler bence akıl ve mantığını kullanmıyor veya fanboy damarlarını kabartıyor.
Yahu 2000-2400 liralık cihaz telefonda OIS ve onu bir nebze karşılayacak birşey yok. Arka kamera zaten çöp.
Ön kamera hakkında konuşmak istemiyorum olay çıkar ban yerim.
Ekran HD bile değil bakın FHDyi şey edin anladınız siz. HD bile değil.
Kalkıp A9dan başka bir olayı olmayan cihaza 2000 TL vermek akıl ve mantık işi DEĞİL.

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Yahu SE diyenler bence akıl ve mantığını kullanmıyor veya fanboy damarlarını kabartıyor.
Yahu 2000-2400 liralık cihaz telefonda OIS ve onu bir nebze karşılayacak birşey yok. Arka kamera zaten çöp.
Ön kamera hakkında konuşmak istemiyorum olay çıkar ban yerim.
Ekran HD bile değil bakın FHDyi şey edin anladınız siz. HD bile değil.
Kalkıp A9dan başka bir olayı olmayan cihaza 2000 TL vermek akıl ve mantık işi DEĞİL.

iPhone SE ne zaman çıktı, mi6 ne zaman çıktı ;)