Knox Sayacı - Deep Sleep

MuhammetKangal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar bu Knox sayacı hakkında bilgi verir misiniz note 5 alırsak eğer bu sayacın 0 olup olmadığına nerden nasıl bakabiliriz hepsiburada.com dan almayı düşünüyoruz KNOX sayacı kontrolü yaptırın diyor çoğu kişi 1 falan çıkıyormuş geri iade edenler var aydınlatırsanız sevinirim

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
O iade edenlerin arasında ben varım.
Knox sayacı paralel ithalat kısmında problem olmuyor. Ama alacağın cihaz Samsung tr garantisiyle problem olabilir. Knox sayacına bakmak için cihazı download moda alman gerekir. Telefon kapalıyken Ses kısma+ kilit tuşu+ home tuşlarına aynı anda basılı tutacaksın. Ekranda menü gelecek contine olanı sececeksin ve download mod önüne gelecek. Orada knox sayacının kaç olduğunu görebilirsin.

MuhammetKangal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
O iade edenlerin arasında ben varım.
Knox sayacı paralel ithalat kısmında problem olmuyor. Ama alacağın cihaz Samsung tr garantisiyle problem olabilir. Knox sayacına bakmak için cihazı download moda alman gerekir. Telefon kapalıyken Ses kısma+ kilit tuşu+ home tuşlarına aynı anda basılı tutacaksın. Ekranda menü gelecek contine olanı sececeksin ve download mod önüne gelecek. Orada knox sayacının kaç olduğunu görebilirsin.
Dostum ben şimdi ithalat garantili alıcam yani bir önemi yok mu

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Dostum ben şimdi ithalat garantili alıcam yani bir önemi yok mu
Benim cihazım delta garantili çıktı. Delta servisi aradım bu bizim için problem teşkil etmez garanti devam eder çünkü bu donanımsal değil yazılımsal birşey. Yazılımsal birşey garantiyi bozmaz yanıtını verdiler. Maildegelen yanıt duruyor olması lazım. Bulabilirsem atayım buraya.

MuhammetKangal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Benim cihazım delta garantili çıktı. Delta servisi aradım bu bizim için problem teşkil etmez garanti devam eder çünkü bu donanımsal değil yazılımsal birşey. Yazılımsal birşey garantiyi bozmaz yanıtını verdiler. Maildegelen yanıt duruyor olması lazım. Bulabilirsem atayım buraya.
Şimdi ben hepsiburada.comdan ithalatci garantili alcam geldiği zaman nerden öğrenebilirim delta garantili mi yoksa başka garantili mi geldiğini? Bu konularda biraz bilgisizim yardım edersen sevinirim :)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Şimdi ben hepsiburada.comdan ithalatci garantili alcam geldiği zaman nerden öğrenebilirim delta garantili mi yoksa başka garantili mi geldiğini? Bu konularda biraz bilgisizim yardım edersen sevinirim :)
Kutunun üzerinde garanti belgesi oluyor oradan anlayabiliyorsunuz.

MuhammetKangal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar peki diyelim ki KNOX sorunlu geldi telefon hepsiburada yı arayıp sorunu söyleyip geri gönderip değişim istesem yaparlar mı?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Arkadaşlar bir şey sorucam samsung mağazasından alınacak bir telefonun bu knox sayacının 1 çıkma ihtimali var mı mesela çıktı ben fark etmedim garantide sorun çıkarırlar mı

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Samsung mağazasından alınan ürün Samsung türkiye garantili olduğu için, Samsung türkiye garantili cihazlarda knox sayacı 1 ise garanti dışı muamelesi yapılıyor.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar peki diyelim ki KNOX sorunlu geldi telefon hepsiburada yı arayıp sorunu söyleyip geri gönderip değişim istesem yaparlar mı?
Bana knox 1 olarak geldi, durumu bildirdim be iade istediğimi söyledim. Ürünü geri yollamayı istediler geri yolladım ertesi gün iade alındı ve para hesaba geçti.

MuhammetKangal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Dostum peki bu dediğin download modu yaptığımızda orda KNOX sayacı mi yazıyor ne yazıyor tam olarak?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Dostum peki bu dediğin download modu yaptığımızda orda KNOX sayacı mi yazıyor ne yazıyor tam olarak?
f4852f8605948d80916930054174bf9b.jpg

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ben mi anlatamıyorum yoksa siz yazdığım yorumları okumuyor musunuz?

MuhammetKangal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ben anladım dostum sıkıntı yok :) 1 yazan yerde 0 yazması lazım sıkıntısız olması için :D

MuhammetKangal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hakkını helal et seni yordum gerçekten güzel bilgilendirdin gerekli yerleri screen aldım telefonu aldığımda uygulicam :)

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459

Hehe knox roottan sorun cikmaz ama siyrik,kilcal cizikten cihaz darbe aldigi gerekcesiyle garanti disi birakir.DELTA mi kac kacabildigin kadar.

Pcman45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Boyle diyo beyler normal mi anlamadim

Ekli dosyalar

• IMG-20170625-WA0010.jpg
    IMG-20170625-WA0010.jpg
    109.7 KB · Görüntüleme: 1,395

teote

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Myknox yukleyin. Knox 0 dan yuksekse calismiyor. Samsung saglik ta calismiyor. Bir de gplay de knox sayicilar var. Ben paralel ithalat s6 almistim. 0 geldi. Yalniz bir ara cami kirildi. Takan acamayinca kendi program yuklemis. Knox 1 oldu.

Pcman45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Myknox yukleyin. Knox 0 dan yuksekse calismiyor. Samsung saglik ta calismiyor. Bir de gplay de knox sayicilar var. Ben paralel ithalat s6 almistim. 0 geldi. Yalniz bir ara cami kirildi. Takan acamayinca kendi program yuklemis. Knox 1 oldu.
Benim boyle diyo iyi mi kotumu

teote

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Oyle diyorsa knox 0 dan buyuk. Samsung garantisi yok. Ben myknox kullandigim icin kotu oldu. Iyi tarafi root moot hersey yapilir korkmadan.