Son güncelleme şarj problemi

burakst208

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamınaleyküm arkadaslar 6s plus cihazıma son güncellemeyi yüklediğimden beri şarj problemi yaşıyorum sabah 8de cıkarıyorum sarjdan 12 olmadan 50 oluyo varmı sizdede bu sorun yada ne öneririrsiniz?

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Aynı sorunu İphone 6 yaşıyorum. Pil göstergesi hatalı değerler veriyor. Önceleri epey canımı sıktı lakin yeni güncelleme yolda eylülde bu sorundan kurtuluruz umarım.

konukulas

Asistan
Reaksiyon puanı
67
Selamınaleyküm arkadaslar 6s plus cihazıma son güncellemeyi yüklediğimden beri şarj problemi yaşıyorum sabah 8de cıkarıyorum sarjdan 12 olmadan 50 oluyo varmı sizdede bu sorun yada ne öneririrsiniz?

7 plus kullanıyorum. Sabah 5 de şarjtan çıkarıyorum. 12.00 da %50 oluyor. Ortalama aynı durumdayız. Şarj berbat. En iyi cihazı bile berbat adamların merak etme

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Şuanda yazılımsal sorun yaşandığı görülüyor, gelecek yazılımla durumun giderileceğine dair bilgiler var bekleyip göreceğiz

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Son güncellemeden kastın ios 11 betası ise tavsiyem karalı sürüm çıkana kadar ios 10 a geri dönmen zaten her türlü beklemekten başka çaren yok. Adamların en son model cihazı bile şarj yerlerde gidiyor.

Reaksiyon puanı
0
birşey soracağım arkadaşlar. ios 11 yükledim yedek almıştım ancak geri dönme işlemini itunes den yaptım yine 11 açıldı. neyse ipsw.me adresinden ios 10 indirip yüklesem dönüş gerçekleşir mi yoksa sadece benim yedeğim mi olması gerekiyor acaba lütfen cevap v erin. Teşekkürler

salihbuldur

Doçent
Reaksiyon puanı
168
birşey soracağım arkadaşlar. ios 11 yükledim yedek almıştım ancak geri dönme işlemini itunes den yaptım yine 11 açıldı. neyse ipsw.me adresinden ios 10 indirip yüklesem dönüş gerçekleşir mi yoksa sadece benim yedeğim mi olması gerekiyor acaba lütfen cevap v erin. Teşekkürler

iTunes'e bağlayın cihazı indirmiş olduğunuz ipsw dosyasını Windows'ta ( MacBook'larda hangi tuş bilmiyorum) shift tuşuna basılı tuttuktan sonra güncelle butonuna tıkla gelen ekranı kabul et ve gerisini itunese bırak hallleder :)

bmwsem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iOS 11 in betası çıktı arkadaşlar apple açıklama yaptı sadece mühendisler ve telefon inceleme videosu çekenler bilgi amaçlı indirsin diye kullanıcı kesinlikle yüklemesin dendi ayrıca beta sürümüne gerek yok acele etmeyin Derim çünkü adamlar özellikle iPhone 6 da problemler olacağını söyledi

Neydesemki

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir hafta önce SE aldım applestore dan bekleme modunda sıkıntı yok da kullanımda çok hızlı düşüyor. Sinir bozucu benimkisi de mi yazılımdan acaba.

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Tüm sorunlar yazılımla alakalıdır ve güncelleme ile çözerler.
Sürümlerin final versiyonları çıkmadan yüklememeniz en sağlıklısı.
Acele edip yükleyerek ne cihazınızı yorun nede ağrımayan başınızı ağrıtın.

Apple ın güncelleme veriyorum mantığı hep böyledir.
Güncelleme verir birşeyleri düzeltir fakat mutlaka birşeyleride bozar.