Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hocam sen iphone alicaktin ne oldu o is
@bb90 iphone 7 alacaktı hak yolu buldu :DS7 Edge aldı
--- Gönderi Güncellendi ---
Şu note 7yi ne güzel çektirttiler . Evet patladığı için değil birileri istemediği için çektirttiler. Yılın en iyisiydi. Hatta belki S8e rağmen bile birçokları için en iyisi konumunda olacaktı Eski kullanıcılara kampanya yapıp mesela note 4-5 kullanıcılarına 1500e verseler iyi olur gibi ama samsung yapar mı

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Hocam costum rom kurmalisin bence
custom rom kurdum ama hic memnun kalmadim,rom sayisida cok az,secenek fazla yok,dn7 harici hepsini denedim,ama cansikici kilotlenmeler donmalar falan olunca bitun keyfim kaciyor,stabilite benim icin cok önemli,sen ne kullaniyosun hocam

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Yok ya ben hayatta iphone a gecmem..sen baskasi ile karistirdin hocam;)

Bu arada rootsuz deneyecegimiz bisiler varmi yada yeni gelismeler ne durumda

Hocam orada bir gonderme mi var.. :D Ben buyuklerimin izinden gittim Samsungta kaldim.. :)

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
@bb90 iphone 7 alacaktı hak yolu buldu :DS7 Edge aldı
Şu note 7yi ne güzel çektirttiler . Evet patladığı için değil birileri istemediği için çektirttiler. Yılın en iyisiydi. Hatta belki S8e rağmen bile birçokları için en iyisi konumunda olacaktı Eski kullanıcılara kampanya yapıp mesela note 4-5 kullanıcılarına 1500e verseler iyi olur gibi ama samsung yapar mı

Gunahima tovbe ettim :D

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
s3 te de yillardir root vebankacilik kullandim,1 aydir note 4 de de kullaniyorum,yani simdiye kadar olmadi,insallahta olmaz
stabil custom bulamadim maalesef
Dn7 nasil acaba hazir telefonu bozmusken denerdim ben olsam..bende s3 de cok custom kullandim ama cahillik mi cesaretmi hic dusunmemisdim artik dusunuyorum valla;)

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Valla iyi ki de sasmamisim. Baya pisman olurdum. Zor sabrediyorum.. Kuzenimdeki Note 4'u gordukce anilarim canlaniyor. Bi gun dayanamayip degistircem. :) :)
Ole yada boyle samsung candir dostum...ip 8 ne olur bilemem ama 7 ye kadar androide hic ustunlugu yok zaten cihazin fiyat kaybi yasamamasi disinda

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Ole yada boyle samsung candir dostum...ip 8 ne olur bilemem ama 7 ye kadar androide hic ustunlugu yok zaten cihazin fiyat kaybi yasamamasi disinda

Bundan sonrada bir ustunlugu olacagini sanmiyorum hocam.
Yakinda custom romlara gecis baslar heralde. Bu arada son guncellemeden sonra cihaz daha bi stabil hale gelmis batarya kullanimini cok iyi buldum. Sizler ne dusunuyorsunuz?

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Dn7 nasil acaba hazir telefonu bozmusken denerdim ben olsam..bende s3 de cok custom kullandim ama cahillik mi cesaretmi hic dusunmemisdim artik dusunuyorum valla;)
telefonu bozmqk deyimine katilmiyorum,telefonun hakkini vermek desek biz buna [emoji6]

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Bundan sonrada bir ustunlugu olacagini sanmiyorum hocam.
Yakinda custom romlara gecis baslar heralde. Bu arada son guncellemeden sonra cihaz daha bi stabil hale gelmis batarya kullanimini cok iyi buldum. Sizler ne dusunuyorsunuz?
Ben son iki guncelleme ilede sorun yasamasim ne stabilitede ne pilde.hatta bi yenilik vermeyeceklerse artik kurcalamasinlar su hali benc gayet iyi:)

Valla bende custom romu artik dusunuyorum hocam.soyle stabil bi rom bulursam denerim belki

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Magisk ne idi.bu uygulamalara farkli sahte bilgi gecen uygulamamiydi

magisk hakkinda biraz bilgi verirmisin hocam

Magisk supersu alternatifi bir program. Ancak supersudan farkli olarak systemles root politikasini izlemis. Artilarindan ve eksilerinden bahsedersek...

Artilari

● Istediginiz uygulamadan rootu gizleyebilirsiniz mesela bein sport , snapchat ve bircok bankacilik programi rootu algiliyor ve uygulamayi kullandirtmiyor ve bu uygulamalari kullanmak icin yapmaniz gereken cok basit bisey var rootu gizlemek istediginiz uygulamanin yanina tik atmak...

● SafetyNet ise bankacilik uygulamalarindan bilgi calintisini engellemek icin gelistirilmis bir yazilim ve buda magiskin dahili bir ozelligi...

Eksileri

●synapse gibi eger kernel destekli agir programlar kullaniyorsaniz uzak durmalisiniz cunki synapse sapitiyor

●her seyin ayri .zip i var yeterince bilgili deyilseniz brick opma ihtimaliniz yuksek

9e4c7271238116713887bbe8e0519ed0.jpg

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Yakinda custom romlara gecis baslar heralde. Bu arada son guncellemeden sonra cihaz daha bi stabil hale gelmis batarya kullanimini cok iyi buldum. Sizler ne dusuniyorsunuz?
Ben son iki guncelleme ilede sorun yasamasim ne stabilitede ne pilde.hatta bi yenilik vermeyeceklerse artik kurcalamasinlar su hali benc gayet iyi:)

Valla bende custom romu artik dusunuyorum hocam.soyle stabil bi rom bulursam denerim belki

Romu tam oturtup birakacaklar destegi. Benim anladigim o.

Benim dilim yandi custom romlardan. Hic stabil olmuyor ne varsa kendi romunda var. Bu yuzden bildirim cubugu ayarlar menusu gibi yerleri degistirmeyi tercih ediyordum. Xda da Note 4 icin guzel seyler var secenek cok. Mutlaka goz atmanizi oneririm. Kuzenin cihazda denedik bir kacini gorsel olarak degisim olunca bambaska bir deneyim oldu.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Yakinda custom romlara gecis baslar heralde. Bu arada son guncellemeden sonra cihaz daha bi stabil hale gelmis batarya kullanimini cok iyi buldum. Sizler ne dusuniyorsunuz?

Benim dilim yandi custom romlardan. Hic stabil olmuyor ne varsa kendi romunda var. Bu yuzden bildirim cubugu ayarlar menusu gibi yerleri degistirmeyi tercih ediyordum. Xda da Note 4 icin guzel seyler var secenek cok. Mutlaka goz atmanizi oneririm. Kuzenin cihazda denedik bir kacini gorsel olarak degisim olunca bambaska bir deneyim oldu.
Keske denediklerinden birkac ss falan olsada bizde ilgilenebiseydik..root atipmi
Deniyorsunuz xda da

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Dn7 eskidi size yakinda video geliyor note4 u taniyamiyacaksiniz
Hocam yani ne onerirsin bekleyin biaraz dahami diyorsun..benim tek beklentim stabilite iyi bir sarj donma kasma olmamasi sadece.hangi rom iyi hangisi kotu forumlari okudukca kafa karisiyor inan.su valoid nickli arkadasin romuna goz attimdi guzel gibi gorunuyor ama sona dogru o hata sunu yukle falan gorunce yine tikandim.
Sende durum ne

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Magisk supersu alternatifi bir program. Ancak supersudan farkli olarak systemles root politikasini izlemis. Artilarindan ve eksilerinden bahsedersek...

Artilari

● Istediginiz uygulamadan rootu gizleyebilirsiniz mesela bein sport , snapchat ve bircok bankacilik programi rootu algiliyor ve uygulamayi kullandirtmiyor ve bu uygulamalari kullanmak icin yapmaniz gereken cok basit bisey var rootu gizlemek istediginiz uygulamanin yanina tik atmak...

● SafetyNet ise bankacilik uygulamalarindan bilgi calintisini engellemek icin gelistirilmis bir yazilim ve buda magiskin dahili bir ozelligi...

Eksileri

●synapse gibi eger kernel destekli agir programlar kullaniyorsaniz uzak durmalisiniz cunki synapse sapitiyor

●her seyin ayri .zip i var yeterince bilgili deyilseniz brick opma ihtimaliniz yuksek

9e4c7271238116713887bbe8e0519ed0.jpg
O zaman sanirim root atip custom yukleyince bu uygulama bize guvenligi saglar gibi gorunuyor.google playde gormusfum sana soracakdim hatta bunu

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Hocam yani ne onerirsin bekleyin biaraz dahami diyorsun..benim tek beklentim stabilite iyi bir sarj donma kasma olmamasi sadece.hangi rom iyi hangisi kotu forumlari okudukca kafa karisiyor inan.su valoid nickli arkadasin romuna goz attimdi guzel gibi gorunuyor ama sona dogru o hata sunu yukle falan gorunce yine tikandim.
Sende durum ne
O benim arkadas ya o romda benimde parmagim var ancak eskidiler suan nemesis 3.6.1 var en guncel

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Keske denediklerinden birkac ss falan olsada bizde ilgilenebiseydik..root atipmi
Deniyorsunuz xda da

Ekran goruntuleri var size atacagim linkte. Kuzen suan stock halde kullaniyor o yuzden istesemde faydasi yok. Root olmasi lazim evet. O da zaten oto root ile yapiliyor.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806

Inanin onlar daha cok hatali mesela system ui lerden herhangi birini yukledikten sonra ss alma soruna uygulama izinlerinde sikintilar ve bir suru sorun var.

Ancak size tavsiyem erobotrom adamlar bu .zip leri aliyor editliyor hatasiz hale getiriyor ve stock roma gomup romun imajini aliyor gayette stabil oluyor

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Inanin onlar daha cok hatali mesela system ui lerden herhangi birini yukledikten sonra ss alma soruna uygulama izinlerinde sikintilar ve bir suru sorun var.

Ancak size tavsiyem erobotrom adamlar bu .zip leri aliyor editliyor hatasiz hale getiriyor ve stock roma gomup romun imajini aliyor gayette stabil oluyor

Olabilir evet ben bir kac sene once ugrastim bu tarz seylerle yenilerde cok bilgi sahibi degilim. Ama sunu goruyorum buyuk bir degisim var bu islerde. Onceden o kadar kisitliydi ki. Hatta bir site vardi suan hatirlayamiyorum adini herseyi ayarlardiniz gorsel olarak size zip seklinde sunardi. İndirip cwm den flaslardiniz.
[THEME][MOD][6.0.1][5.1.1][5.0.1][4.4.4] Customize Your Galaxy Note 4 (N910F) [25/03] - Post #2

N910F diyor fakat bizim kurdugumuz bazi seylerde sorun cikarmadi. Bilmek lazim hangisi oldugunu. Bildirim cubugu, ayarlar menusu ve guc tusu menusunu degistirdik. Digerlerini denemedik. Bir de ana bolumu paylasayim Note 4'e ait.

Samsung Galaxy Note 4 Forum on XDA Developers