Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
@root61 tebrikler kardesim cok basarili olmus:)))

Refined Stock Camera

So, Sorry it took long but here is Stock Note 4 camera app with some awesome features thanks to @RooT-61

- Jpeg Quality 100% min 7mb-max 20mb appr.*
- 4K 5 Minutes removed. ( Max file size 4gb* )
- 4K Bitrate 65mbits
- FHD60fps time limit 5 min auto transition to next file( Max file size 4gb )
- FHD@60fps 100Mbits It's need very fast micro sd, stable with internal storage
- FHD@60fps 51Mbits auto transition is disabled.
- FHD30fps bitrate 61 Mbits
- Front FHD,WQHD 61 Mbits
- HD 17Mbits
-5% low battery alert fixed
-15% Led flash activated. ( Popup dialog is not removed.)

I added MultiDPI support and new S8 icon

Zip should be compatible with Any camera you selected from Aroma , and will be included in Refined 3.6 , Heck even compatible with any N4 Rom

P.S : If you install this on S7 camera or N7 Camera you will see some weird Mods , so please wipe data/cache of ShootingModeProvider

Size : 38.7 MB
Download : MEGA

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459
@root61 tebrikler kardesim cok basarili olmus:)))
Uzun süredir vardı aslında Note 4 ü satın alma sebeplerimdenbiri de buydu ama benzer modlar 4.4 ile sınırlı kalmıştı bende çalışır hale getirdim.bu aralar N5-S7 cam app de ki manuel pozlama ve ön kamera hatasını düzeltmeye çalışıyorum. Tab S2 de ki kamera bunlara çok yakın zaten romu portlanmaya başlandı umarım geliştirirler.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hocam merhaba 4GB dosya sınırını aşmanın bir yolu var mı ? Rootsuz
--- Gönderi Güncellendi ---
@root61

M

Murat Burç

SDN Okuru
Malesef , root da olsa çözümü yok. 4K bitrate i kısarak 15 - 20 dk sürelere ulaşmak mümkün.
iPhonelarda da 4GB sınırı var mı biliyor musunuz ?
Birde biliyorsunuzdur üreticiler en yüksek bitrateyi 4Kda veriyor Fhd60 veya 30da 4K bitratesi ile video çekmek mümkün mü rootsuz? FV5 cinema ile denedim onda 17 megabit üstüne çıkamıyordum halbuki benim telefonda 4K bitratesi 42 gibi birşeydi sanırım.

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459
iPhonelarda da 4GB sınırı var mı biliyor musunuz ?
Birde biliyorsunuzdur üreticiler en yüksek bitrateyi 4Kda veriyor Fhd60 veya 30da 4K bitratesi ile video çekmek mümkün mü rootsuz? FV5 cinema ile denedim onda 17 megabit üstüne çıkamıyordum halbuki benim telefonda 4K bitratesi 42 gibi birşeydi sanırım.

etc\media_profile.xml de samsunglar 50mbit ile sınırlı. stock dosya ile denediğimde üst rakamlara çıkamadım. root işlemi olmaksızın 3. parti uygulamalar ile yapılabilir mi belki camera2api destekli (Note 4 ve öncesi destekli değil) s6,N5 ve üstü olabilir ama N4 ile pek mümkün gözükmüyor.

Öte yandan mesela 60fps de 100 hatta 120mbit bitrate değerine ulaştım ama ne yaptıysam 4K da 65 üstüne çıkamadım. Muhtemelen codec izin vermiyordur diye düşünüyorum.
İphone la ilgili en son bilgim ipad mini 1 de 60fpsi aktif etmekti :) bunun dışında hiç bilgim yok.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Bugun birkac kisi ile konusdum.basima gelen bu olay son guncellemeden sonra olmus hemen herkzde..bugun dikkat ettigim ve herkesin soyledigi bu olayin sadece telefon sarjda iken meydana geldigi...ya son guncelleme ile boyle birsey geldi.yada son guncellemeden sonra gomulu bir yugulamanin guncellemesinden kaynaklaniyor...bu arada peel remotu fabrika surumune dondurdum ama yine oldu yani ondan degil. Sende durum ne @baycebir @bb90

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Bugun birkac kisi ile konusdum.basima gelen bu olay son guncellemeden sonra olmus hemen herkzde..bugun dikkat ettigim ve herkesin soyledigi bu olayin sadece telefon sarjda iken meydana geldigi...ya son guncelleme ile boyle birsey geldi.yada son guncellemeden sonra gomulu bir yugulamanin guncellemesinden kaynaklaniyor...bu arada peel remotu fabrika surumune dondurdum ama yine oldu yani ondan degil. Sende durum ne @baycebir @bb90
Bende de aynı sizinki gibi.Daha önceden hiç olmamıştı aslında. Kilit ekranında genelde denk geldi.Siz foruma yazınca bende de farketmiş oldum. Ama daha ilgilenemedim. Bende güncellenen çakılı bir Program dan bunun kaynaklandığını düşünüyorum.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509

Muhtemelen sizin soylediginiz sekildedir. Shealt kaynakli demistik ama ondan degil mi?

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Muhtemelen sizin soylediginiz sekildedir. Shealt kaynakli demistik ama ondan degil mi?
Kumanda uzerindeki tum guncellemeleri kaldirip uygumayi fab surumunecevirdim.ondan sonra bir kere daha oldu kapadim actim bir daha olmadi.ama sarj tam ful iken sarja takip bir sure sonra kontrol ederek aksam birde deneyecgim tekrardan.@baycebir

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
note 4 için uyumlu xposed
bulunan paylasabilirmi arkadaslar,ben ne kadar denediysem uyumsuz oldu ve soft brick oldu tel sürekli,baştan rom kurmaktan bıktım valla

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
note 4 için uyumlu xposed
bulunan paylasabilirmi arkadaslar,ben ne kadar denediysem uyumsuz oldu ve soft brick oldu tel sürekli,baştan rom kurmaktan bıktım valla
Ahahah:)))

Bana ilk gunlerimi hatirlatriniz bende 3 gun aramistim ama kac kez soft brick oldum allah bilir:)))

Upload ediyorum az sonra paylasirim

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
çok tesekkür ederim dostum,Allah razı olsun,sıkintisiz yüklendi,önerebilecegin moduller varsa buna sonuna kadar açıgim[emoji6]
Ben xposedin faydasindam cok zararini gordum samsungda cunki moduller aosp icin tasarlaniyor ve touchwizde sikinti cikariyor. Ancak yinede oneride bulunabilirim tek bilmem gereken sey nasil bisey istedigon kisisellestirme modulu olur performans modulu olur. Ne istersen olur

Türkçeapk - Google Drive

Bu modulleri ben talep ustune turkceye cevirmistim synapse disinda bunlari deneyebilirsin. (Synapse bir hc kernel uygulamasidir eger hc kernel kullanmiyorsan kullanmamalisin)

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Ben xposedin faydasindam cok zararini gordum samsungda cunki moduller aosp icin tasarlaniyor ve touchwizde sikinti cikariyor. Ancak yinede oneride bulunabilirim tek bilmem gereken sey nasil bisey istedigon kisisellestirme modulu olur performans modulu olur. Ne istersen olur

Türkçeapk - Google Drive

Bu modulleri ben talep ustune turkceye cevirmistim synapse disinda bunlari deneyebilirsin. (Synapse bir hc kernel uygulamasidir eger hc kernel kullanmiyorsan kullanmamalisin)
wanam xposed, youtube arka planda oynatici,xposed torch benim tavsiyem moduller ve tauchwiz romlarla uyumlu.ben onceki samsung telimde kilit ekraninda iken durum cubugunu aşagi indirebiliyordum,bunda bulamadim

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
sol tusu eski samsunglardaki gibi menu tusu yapma fix dosyasi yada cozumu varmi arkadaslar

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
root bence artik lazim arkadaslar,kesinlikle deneyin,kaybedeceginiz bisey yok,smart switch ile tekrar eski rootsuz haline donebilirsiniz,ozgurlugunuzu kisitlamayin,