- Reaksiyon puanı
- 1,876
Şu burslar yatsa da kendimize gelsek yahu
3 aydır içime atıyordum, 1 aydır uğraş veriyorum. Her planımın sonunda bir sıkıntı bir terslik oluyor istediğim gibi olmuyor. Artık canımın sıkılmasından sıkıldım. Sürekli hüzünlü, depresif bir ruh halindeyim. Ettiğim 2 kelam 2 saat mutluluk veriyor. Özgüven, cesaret veren bir ilaç yok ki içelim. Sırf bunun için kendimle çelişiyorum, normalde yanından geçmeyeceğim eylemleri yapıyorum. Kendimi yıpratmaktan sıkıldım. Durumun b.ktan gidiyor olmasından sıkıldım. Onunla güzel hayaller kurmaktan şizofren olma derecesine geldim. Hayal dünyam da daha mutluyum. Orada işler istediğim gibi gidiyor nasıl olsa. Ama gözlerimi açıncaya kadar. Gözlerimi açmaktan korkar oldum. Gerçeklerle yüzleşmekten korku duyuyorum artık.
Trump Reisin ilk icraati H.O
Hiçbirisi yapamadı o yaparım dedi ve yaptı.
3 aydır içime atıyordum, 1 aydır uğraş veriyorum. Her planımın sonunda bir sıkıntı bir terslik oluyor istediğim gibi olmuyor. Artık canımın sıkılmasından sıkıldım. Sürekli hüzünlü, depresif bir ruh halindeyim. Ettiğim 2 kelam 2 saat mutluluk veriyor. Özgüven, cesaret veren bir ilaç yok ki içelim. Sırf bunun için kendimle çelişiyorum, normalde yanından geçmeyeceğim eylemleri yapıyorum. Kendimi yıpratmaktan sıkıldım. Durumun b.ktan gidiyor olmasından sıkıldım. Onunla güzel hayaller kurmaktan şizofren olma derecesine geldim. Hayal dünyam da daha mutluyum. Orada işler istediğim gibi gidiyor nasıl olsa. Ama gözlerimi açıncaya kadar. Gözlerimi açmaktan korkar oldum. Gerçeklerle yüzleşmekten korku duyuyorum artık.
Ne yaptı
Suriye'ye 60 tane düze sallamış gemileriyle.
Suriye'ye 60 tane füze sallamış gemileriyle.
[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]ovvv Bir an önce bitsin şu savaş lanet olsun gerçektende [emoji17]
h1z1'i indirdim 9 gb ertesi gün 8.2 gb güncelleme geldi.![]()
Obama veya Hillary olsa YPG'ye daha fazla silah verip sorunu çözerdi.
Onlar saman altı çalışıyorlar hep bakalım trump daha neler yapacak bizimkilerde olumlu bulur yapamıyorlar ya dahada destek isticekler kesin
SDN zamanında haber yapmadığı için haberınız yok tabi, ne kadar tepki verildi ne kadar mücadele verildi bunun için, yanlış hatırlamıyorsam bu karar 12 Ocak 2016 tarıhınde sonuca bağlandı ve bu şekilde oluşturuldu ve yürürlüğe girme tarihi olarak 1 Mayıs 2017 belirlendi. yani 1 Mayıs 2017 tarihinden itibaren AKN sistemi tablodaki gibi olacak, herkes hızına göre oranlı AKN sonrası hız alacak ve 1 Ocak 2019'da AKN komple kaldırılacak.Mayıs'ta gerçekten AKK ile ilgili düzenlemeler yapılacak mı?
00.00 ile 08.00 arasında kullanılan internetin AKK'ye dahil edilmeyeceği doğru mu?
Sizce bu değişikliklerden sonra fiyatlar da değişir mi?
hocam benim net çok hızlı akk de yok sorun o değil sadece şansızlığımı paylaşmak istedimTr için kötü gerçekten benim oyunla işim yok ama bende akk saçma şey yok
Nasılsınız? İyisinizdir İnşaAllah.
Allah'a çok şükür iyiyim.Halime sükredip iyi olmaya calisiyorum. Sizi sormali![]()
İyiyiz Allah'a şükür. Siz nasılsınız? Sınavlar nasıl gidiyor ?Nasılsınız? İyisinizdir İnşaAllah.