Sizce Huawei Mate 9 mu İphone 7 mi

Tolga casur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Merhaba,
Benim iphone 5s telefonum var ve değiştirmek istiyorum. Huawei mate 9 ve iphone 7 arasında kaldım. İos tan androide geçerken sıkıntı yaşarmıyım bilemedim ayrıca telefonun büyüklüğünde sıkıntı yaşarmıyım yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler fiyatıda baz alırsanız sevinirim

Mustafa Kiraz

Asistan
Reaksiyon puanı
80
Hayır yaşamazsınız Mate 9 yüksek ekran kasa oranı ile 5.9 inç ekranına rağmen hemen hemen 5.5 inçlik 7 plus boyutunda büyük ekrana alışınca emin olum bir daha bırakamazsınız.
Uzun uzun yazmak isterdim ama açıkçası üşeniyorum :D
Mate 9 daha iyi bir tercih olacaktır. Sizin bütçeniz ne kadar ona göre daha iyi birşey bulabiliriz hoş Mate 9 un fiyatlarında ona rakip bi v20 birde s7 edge var

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Ben acıkcası Mate 9 diyorum

Tolga casur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Hayır yaşamazsınız Mate 9 yüksek ekran kasa oranı ile 5.9 inç ekranına rağmen hemen hemen 5.5 inçlik 7 plus boyutunda büyük ekrana alışınca emin olum bir daha bırakamazsınız.
Uzun uzun yazmak isterdim ama açıkçası üşeniyorum :D
Mate 9 daha iyi bir tercih olacaktır. Sizin bütçeniz ne kadar ona göre daha iyi birşey bulabiliriz hoş Mate 9 un fiyatlarında ona rakip bi v20 birde s7 edge var
yorumun için teşekkürler
Benim bütce olayı biraz karışık ama performans vs 4 yıl falan idare etmesi lazım
--- Gönderi Güncellendi ---
Ben acıkcası Mate 9 diyorum
Yorumun için teşekkürler

Knock0ut

Asistan
Reaksiyon puanı
60
Iphone 7 daha uzun sure goturebilir bircok androide nazaran fakat huawei'nin stabil bir android markasi oldugunu dusunuyorum. Ikisi de pisman etmez, ancak eger apple store'a yatirim yaptiysaniz yeterince androide gecmek istemeyebilirsiniz.

Tolga casur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Iphone 7 daha uzun sure goturebilir bircok androide nazaran fakat huawei'nin stabil bir android markasi oldugunu dusunuyorum. Ikisi de pisman etmez, ancak eger apple store'a yatirim yaptiysaniz yeterince androide gecmek istemeyebilirsiniz.
ben android de windows phone da kullandım ancak yaklaşık 2-2,5 yıldır iphone kullanıyorum alışamazsam diye korkuyorum ama huawei i de seviorum baya bide iphone 7 1000 tl daha pahalı bilemedim sıkıntı büyük :D

asdwe3361

Asistan
Reaksiyon puanı
132
koşa koşa mate 9 u al.Hem profesyonel bir kamera hem bitmeyen bir batarya hemde kaliteli büyük ekranlı bir telefona sahip olursun.Dikkat et 5s ten sonra hızdan kendini kaybetme.

bhgrcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
ios android kıyasını geçtim ,bir sene sonra iphone 7 belki aldığın paraya satarsın ama mate 9 u kaça satarsın??

Tolga casur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
ios android kıyasını geçtim ,bir sene sonra iphone 7 belki aldığın paraya satarsın ama mate 9 u kaça satarsın??
Ben telefonu aksilik olmazsa bi 3-4 yıl kullanmayı düşünüyorum. Ama yorumun için teşekkürler :)

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882

Ben telefonu aksilik olmazsa bi 3-4 yıl kullanmayı düşünüyorum. Ama yorumun için teşekkürler :)
Dostum sana bir kaç tavsiyede bulunmak isterim madem uzun kullanmak istiyorsun.
Telefonun işlemci performansı bana göre androidde zirveye oynayan bir performans
Fakat kamera anlamında S7 edge gibi bir canavar var.
Kamerası gerçekten güzel diyenler var fakat ben pek beğenmıyorum. Sonuçta bu kamera performansı görecelidir. Bazısına güzel gelir bazısına ise tam tersi
Garantı konusunda androidin en iyisi diyebilirim Huawei
Uzun kullanmak istiyorsanda mutlaka kaliteli kılıf ve ekran koruyucu almalısın
Birde şu videoyu izlemeni tavsiye ederim

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Kesinlikle ıos ve ıphone 7 mademalışmışsın ıos çizgini bozma uzun süre güncelleme desteği alırsın

Harnapazade

Profesör
Reaksiyon puanı
1,448
Huawei Mate 9 bir kere kullan zaten arkadaşların ne demek istediğini anlayacaksın. Telefonda suya dayanıklılığın olmaması ve gizli çerçevenin olması ( Siyah rengini alırsan belli olmuyor yada siyah duvar kağıdı kullanırsan ) dışında tam anlamıyla muhteşem bir telefon !

Ebubekir Demirhan

Profesör
Reaksiyon puanı
222
s7 edge mi mate 9 mu deseydin düşünebilirdim ama mate 9 efsane cihaz batarya kamera ekran performans adeta deli dolu tercihim mate 9

Tolga casur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Kesinlikle ıos ve ıphone 7 mademalışmışsın ıos çizgini bozma uzun süre güncelleme desteği alırsın
Yorumun için teşeekkürler ama ben androidde güncelleme olayını pek anlamadım yardımcı olursan sevinirim
Huawei Mate 9 bir kere kullan zaten arkadaşların ne demek istediğini anlayacaksın. Telefonda suya dayanıklılığın olmaması ve gizli çerçevenin olması ( Siyah rengini alırsan belli olmuyor yada siyah duvar kağıdı kullanırsan ) dışında tam anlamıyla muhteşem bir telefon !
Yorumun için teşekkürler ben zaten siyah telefon seviyorum gizli çerçeveden nefret ettiğim için :)
s7 edge mi mate 9 mu deseydin düşünebilirdim ama mate 9 efsane cihaz batarya kamera ekran performans adeta deli dolu tercihim mate 9
Yorumun için teşekkürler