Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar biri bana kulak içi kulaklığın nasıl takılacağını söyleyebilir mi? Şu an bende bir kulaklık var. Ama kulak içi mi tam bilmiyorum. Kulağımda zor duruyor ya da ben takamıyorum.
Boyutu uymuyor küçük veya büyük geliyor olabilir. Büyük ve kucuk slikon başlıkları dene.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Arkadaşlar biri bana kulak içi kulaklığın nasıl takılacağını söyleyebilir mi? Şu an bende bir kulaklık var. Ama kulak içi mi tam bilmiyorum. Kulağımda zor duruyor ya da ben takamıyorum.
@ConfickerBelasi
Kulağına bastırarak takman gerek. Tabi çokta zorlama. Konuştuğunda sesin garip geliyorsa doğru takmışsındır.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
@rawkid @Lazzz Cevabınız için teşekkür ederim. Ben de şu kulaklıktan da var. Nokia HS 47.
nokia hs 47 headset.jpg

Bunun uç kısmı bilgisayara takılmıyor. Bunun bir yolu var mı? @F1kan

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
fotosunu at:
2017-02-03 23.58.21.jpg

kulak içi örneği bu...
2017-03-29 19.47.40.jpg

buda note5 de gelen kulak içi kulaklığın benzeritablet ve arada bir telefonla kullanıyorum kulakta yürürken düşme eğiliminde silikon uçluysa doğru boyutlu silikon uçları tak ve tak sesini garip duyunca tamam konuşurken tabi bağırma diyenler olabilir the grudge daha çok bağrıyor öyle deyince...

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
fotosunu at:
Ekli dosyayı görüntüle 20308
kulak içi örneği bu...
Ekli dosyayı görüntüle 20309
buda note5 de gelen kulak içi kulaklığın benzeritablet ve arada bir telefonla kullanıyorum kulakta yürürken düşme eğiliminde silikon uçluysa doğru boyutlu silikon uçları tak ve tak sesini garip duyunca tamam konuşurken tabi bağırma diyenler olabilir the grudge daha çok bağrıyor öyle deyince...
Evet ikinci resimdeki gibi. Bende 6 tane kulaklık var. Bazılarının ucu üstteki mesajımdaki resimdeki gibi ve bilgisayarıma takamıyorum.
--- Gönderi Güncellendi ---
Kulaklık şu:
j5 kulaklıgı.jpg

j5 kulaklık.jpg

Sizce güzel mi?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
@rawkid @Lazzz Cevabınız için teşekkür ederim. Ben de şu kulaklıktan da var. Nokia HS 47.
Ekli dosyayı görüntüle 20311
Bunun uç kısmı bilgisayara takılmıyor. Bunun bir yolu var mı?
uğraşma onunla şase,mikrofon ucu ters...
EkrenGoruntusu-71.png

bu bile işine yaramıyor...
trrs-diagram3.jpg

Evet ikinci resimdeki gibi. Bende 6 tane kulaklık var. Bazılarının ucu üstteki mesajımdaki resimdeki gibi ve bilgisayarıma takamıyorum.

Kulaklık şu:
Ekli dosyayı görüntüle 20312
Ekli dosyayı görüntüle 20313
Sizce güzel mi?
iş görür o doğru tıkç yada ne diyorsan o beyaz silikon ucunu tak 3 çift olur.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Allah didim yerimden sıçaradım. Depremleri hiç hissetmeyen ben bile hissettim. İzmir-bornova:confused:

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
acemilik samsun bafra cezaevi jandarma ustalık samsun havza ilçe jandarma

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
YGS'ye 1-2 dk ile geç kalan kız intihar etmiş. Nerdeydi o ''korolona oyocoklor'' diyenler. Mutlusunuzdur inşallah...

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Boynuna kimse madalya takmayacak bunun için. Moda haline getirdiler zaten intihar işini.

Sınava geç kaldığı için ailesinin baskısından dolayı intihar etmek durumunda kalmış olabilir sonuçta intihar eden kız'ın yaşadığı duyguyu ve davranışı siz veya biz yaşamıyoruz.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Sınava geç kaldığı için ailesinin baskısından dolayı intihar etmek durumunda kalmış olabilir sonuçta intihar eden kız'ın yaşadığı duyguyu ve davranışı siz veya biz yaşamıyoruz.
Allah kimsennin ailesine bu acıyı yaşatmasın ama olaya birde şöyle bakarsak;

Olağan dışı durumlarla sınava geç kalmışlar alınmamışlar bunlar için üzülürüm amaa sen kafana/keyfine göre davran kuralları okuma, kağıttaki yönergeleri okuma geç kaldık almadılar diye ağla işte buna gram acımam.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
o kıza yazık olmuş Poyraz Karayel der ki hepsi manyak bunların kızın birini 10 saniye geç kaldın deyip kapıyı suratına çapmışlar aslında +-5 dakiika ya müsama gösterselerdi kimse bişey yapmazdı.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
İntihar etmek durumunda kalmak nedir ya Hû? Bu kadar normal bir şey mi bu? Canın sıkılınca canına kıymak bu kadar basit mi?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
ösym'nin suçu onlar yüzünden intihar etti o kız aslında verilen eğitiminde hatası belki tv,radyo ve sinema filmleri de hatalı inihar etmenin yanlış ve dini açıdan da çok yanlış bir hareket olduğunu öğretmiyorlar...

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
İntihar etmek durumunda kalmak nedir ya Hû? Bu kadar normal bir şey mi bu? Canın sıkılınca canına kıymak bu kadar basit mi?

Bu duruma malesef sistem getiriyor. Yıllarının emeği sadece 1 dk ile heba edildi. Yıllardır robot muamelesi görüyorsun herkes senden bir şey bekliyor çalışmışsın uğraşmışsın 1 dk geç kal seni sınava almasınlar. O psikolojiyi anlamak lazım hemen "ONTOHOR MO ODOLORMOŞ" dememk lazım.

Aedon

Profesör
Reaksiyon puanı
330
Hayatları boyunca hiçbir zorluk görmememiş, elbebek gülbebek büyümüş insanların, karşılarına çıkan en ufak zorlukta intihar etmesi normal. Bugün olmasa 2 sene sonra karşısına çıkan en ufak zorlukta bunu yapardı. İntihara meyilliymiş demekki. Allah ailesine sabır versin.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
İntihar olayını o kadar basite indirgemişsiniz ki, size bu kadar normal bir şeymiş gibi geliyor.

Her sıkıntı çeken intihar edecekse işimiz var. Derdi de dert olsa gam yemem. Biz de zamanında aile baskısı gördük ama intihar etmek aklımıza gelmedi.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
İntihar en iyi çözüm demiyorum ama suçu sadece şahısta bulmamak lazım. Bakalım o kız nasıl bir baskı altındaydı?

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
O kızın durumunu şurada en iyi ben anlarım muhtemelen. Benim de canım çok sıkkın her akşam üzüntüden başım ağrıyor. Koca bir boşlukta hissediyorum kendimi ama hiçbir zaman intiharı felan düşünmüyorum. Basit bişey mi canına kiymak? Yemiyor ki zaten. Çok kez sıkıldım olduğum durumdan, çareyi saçma sapan şeylerde aradım hatta moda ya sigaraya başladım ne bok değişti? İntihar etsem ne bok değişecek? Açlıktan veya başka bir nedenden ölene kadar acı çekmeye devam edeceksin yinede. İntihar edince istediklerin olacak sanki. Gelip gidip YGS 'ye sallamayin burada. 18 yaşında birinin kafası çok değişik calisir bunu bir yaş altındaki de bir yaş üstündeki de anlayamaz.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
18 yaşında birinin kafası çok değişik calisir bunu bir yaş altındaki de bir yaş üstündeki de anlayamaz.
Zamanında bizde üniversite sınavlarına girdik, bizde boşluklara düştük. Bunun tek sorumlusu kim sizce? Aile ve çevre yapısı. İnsan ne için ve neden yaşadığını unutursa bu tarz intiharlar bitmeyecek. Ha bizim ülkemizin yapısı gereği sağolsun hiçbir kimse eğitimde düzgün bir kaliteyi yakalayamadı. Hala çevremde görüyorum okumazsan şu olursun bu olursun, yahu arkadaşım şu gelişen dünya'da okumaktan başka şeyler de var. Okula gitmek her zaman çok para kazanmak veya iyi imkanlar kazanmak değildir. Önemli olan girişimci olmak. Lafı uzattım merak etme şuraya bağlıyorum.

Bizim ülkemizde eğer girişimcilik eğitimi çok erken yaşlarda verilse bu girişimcilik ruhu küçük yaşta çocuklara empoze edilse emin ol bu tarz olaylar azalır, insanların hayata bakış açısı değişir, ufku değişir, insanlar daha mutlu olur, her olumsuzlukta dünyanın sonu geldi diye düşünmez ve ülke fazla girişimci güç sayesinde çok hızlı bir şekilde büyür. Büyüyen ülke demek dolaylı manada mutlu bireyler demek. Şimdi aklımdakileri özetleyerek yazdım umarım açıklayıcı olmuştur. Aklımdakileri uzun uzun roman gibi yazarım fakat buradaki çoğu kesim okumayacağı için zamanımı boşa harcamak istemedim:)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu duruma malesef sistem getiriyor. Yıllarının emeği sadece 1 dk ile heba edildi. Yıllardır robot muamelesi görüyorsun herkes senden bir şey bekliyor çalışmışsın uğraşmışsın 1 dk geç kal seni sınava almasınlar. O psikolojiyi anlamak lazım hemen "ONTOHOR MO ODOLORMOŞ" dememk lazım.
Derim. Sabaha kadar da derim, akşama kadar da derim. Dert mi bu? Sınava 1dk farkla girememiş de, yılların emeği boşa gitmiş. Daha neyi dert edeceğinizi bilmiyorsunuz.. Daha dert nedir? Neyi dert etmek gerekir? onu bile bilmiyorsunuz.. Arkadaş, o kadar dertliyse, o okulun kapısında yatar, yine de o sınava girer.. Şimdi intihar etti ne oldu? Dertler bitti mi? Sonsuz azaba bilet kesti gitti.. Dedim ya, neyi dert edeceğinizi bilmiyorsunuz...

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
programlama dersinin hocası dersi anlatırken elinde ki kağıtları düşürmüyor oradan bakarak anlatıyor ama vizede bu kodları aklımızdan yazmamızı istiyor.
ezberci eğitimi seviyorsun bari sende ezberle de ezberinden anlat dersi.
Hadi onuda geçtim neden klasik sınav yapıyorsun programlama dersini bırak bilgisayarda yapalım en azından intellisenseden yararlanırız, program çalışıyor mu çalışmıyor mu derleyip bakarız.
Diğer hocamız her hafta uygulama ödevi veriyor vize zamanı da o uygulamalardan puan veriyor
Biz o uygulamaları yaparken araştırıp öğreniyoruz ama nerde o zeka bu hocada ya da işine geliyor ama kolaya kaçıyor.
tumblr_mixnwz4unt1rpldjco1_500.jpg

Rusya da bir matematik sınıfı, formülleri ezberlemekle yada kopya çekmekle uğraşmıyorsun. Zaten duvarda yazıyor. Okulda, problem çözmeyi öğreniyorlar, formül ezberlemeyi değil.
bu yazdıklarımı yüzüne söylersem dersten geçemeyebilirim o yüzden mezun olduktan sonra bur da ki mesajımı mail atıcam :)

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Ulen gene eski mesajlarımdan bir şeyler silmişsiniz.
Ne hale getirdiniz forumu be.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Mesaj atmış olduğunuz konular silinirse sizinde mesajınız silinir.

Hangi mesajlarımın silindiğinden emin değilim de, siyaset konularındaki mesajlar olması kuvvetle muhtemel.
Eğer öyleyse, siyaseti yasaklıyorsunuz diye eski konuları silmenizin ne gereği var. Bu çok yanlış bir uygulama. Ayrıca forum görüntüsüne de zarar verir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...