Demin bende özelden konuştum evet bende rastlamadımŞu forumda senin kadar tuhaf birine rastlamadım![]()
Estafurullah kardeşim helali hoş olsunBu paraya modeller arasinda en iyisini almak istiyorum bu arada hakkini helal et kardesim
Başka kulaklık ile denediniz mi?Lg g5 telefonum kulaklığı görüyor ama kulaklığa ses vermiyor sorun ne olabilir
Kötü olsa iyi... Çöpte kendisi.Onu bunu boşverinde Lg g5 ile gelen kulaklık çok kötü bee![]()
He ya vermeseler daha iyiydi g4 den g3 ddn bile quadbeat bizim kulaklığın üstünde lg bile yazmıyor.Onu bunu boşverinde Lg g5 ile gelen kulaklık çok kötü bee![]()
He ya vermeseler daha iyiydi g4 den g3 ddn bile quadbeat bizim kulaklığın üstünde lg bile yazmıyor.Onu bunu boşverinde Lg g5 ile gelen kulaklık çok kötü bee![]()
AhahahahaKötü olsa iyi... Çöpte kendisi.
Evet ya lg g4'ün kulaklıgı baya iyi diyorlarHe ya vermeseler daha iyiydi g4 den g3 ddn bile quadbeat bizim kulaklığın üstünde lg bile yazmıyor.
--- Gönderi Güncellendi ---
He ya vermeseler daha iyiydi g4 den g3 ddn bile quadbeat bizim kulaklığın üstünde lg bile yazmıyor.
Kulaklarım isyan etti. Snopy 9 TL lik kulaklık bile ondan daha iyidir. Yollıyım birtane sanaAhahahaha![]()
Öyle deme şuan kulaklığım bozuldu onu kullanıyorum. Yoklukta gideri var
![]()
![]()
![]()
![]()
Sende mi şu ince tiz seslerden nefret ediyorsun yoksa ?Kulaklarım isyan etti. Snopy 9 TL lik kulaklık bile ondan daha iyidir. Yollıyım birtane sana![]()
Tizleri rahatsız edici, mid yokSende mi şu ince tiz seslerden nefret ediyorsun yoksa ?Bende bi ara kardeşimin s7 kulaklığına çökmüştüm. Namısız kulaklık baya tok ses veriyordu ya
Vatanda 39 liraydı alıcaktım unuttum gitti tabi
![]()
İtin şeyine soktuk iyice kulaklığı bizde yahuTizleri rahatsız edici, mid yok, baslar da ölü gibi.. G5 in ses çıkışı da berbat tabi
. bunu kullanıyorum, epey iyi.
HTC 10 olaydı gerek yoktu bunlaraİtin şeyine soktuk iyice kulaklığı bizde yahu![]()
Yalnız bu linkteki cihazı hayatımda ilk defa gördüm![]()
Telefuz dahi etmekte zorladın amplifikatör ismini
![]()
Yemın ederim aynınısı düşündüm bende az önce bu kadar olur yahuHTC 10 olaydı gerek yoktu bunlara![]()
Dostum fotoğrafını çekip atarsan daha çok fikir sahibi oluruz ona göre birşeye karar veririzMrb arkadaslar 10. Ayda aldigim g5 cihazimda telefonun ortasinda bastan nokta seklindeydi sonralarda buyuyere bulut seklini aldi beyaz sayfada pembe siyah ekranda sari gozuken leke gibi bi iz var yardimci olursaniz sevinirim iyigunler
resimde sari gozukuyor samsung kamerasinin uzeri ekran beyaz oldugunda pembe gozukuyorDostum fotoğrafını çekip atarsan daha çok fikir sahibi oluruz ona göre birşeye karar veririz
Istanbulda degilim servise gondersem sadece ekran mi degisirServis yolu gözükür buna ...
Ne güncellemesi ?Merhaba arkadaşlar,
Yeni güncelleme yayınlandı, telefonda hızlanma görüyorum. Yükleyen var mı ?
Ne güncellemesi ?
Hiç dikkat etmemişim bileSistem güncellemesi, Android güvenlik yaması düzeyi 1 Mart 2017 oldu.
Kontrol eder misiniz, sizler de güncelleme görünmüyor mu ?
Hiç dikkat etmemişim bile
Eve geçtiğimde halledim onu. Bu arada sen yaptın mı bu güncellemeyi ?
Ne konuda hızlanma oldu ki ?Evet, bariz bir hızlanma oldu
![]()