Öncelikle hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?Nasıl yükleyebiliriz ve telefonlarda mı çalışıyor?
@arsenik
Öncelikle hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?Nasıl yükleyebiliriz ve telefonlarda mı çalışıyor?
@arsenik
Genelde Mozilla ve Opera. Ama Opera'da bir eklenti ile Google Chrome'daki eklentiler Opera'ya kurulabiliyor.Öncelikle hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?
Google chrome için: Stylish - Custom themes for any websiteGenelde Mozilla ve Opera. Ama Opera'da bir eklenti ile Google Chrome'daki eklentiler Opera'ya kurulabiliyor.
Vay. Eklentiyi kim yapmışsa ellerine sağlık. Anladığım kadarıyla tarayıcıya farklı temalar yükleme işine yarıyor.Google chrome için: Stylish - Custom themes for any website
Mozilla firefox için: Stylish
Sonra bunu indirin: Night Mode CSS - userstyles.org
Sanırsam öyle. Kullanıyor musunuz ?Vay. Eklentiyi kim yapmışsa ellerine sağlık. Anladığım kadarıyla tarayıcıya farklı temalar yükleme işine yarıyor.![]()
Yükledim. Ama biraz acemisiyim bu eklentinin.Sanırsam öyle. Kullanıyor musunuz ?
Konu açarsanız daha fazla kişi yardım edebilir bence.Sevdiğini kıza söyleme konusunda deneyimi olan özele gelebilir mi?
Noksanlık arız nedir? Bir şeyin eksikliği mi demek acaba?“Kim ikindiden sonra uyur da aklına bir noksanlık arız olursa, ancak kendini kınasın.”(Keşfu’l Hafâ, Aclûnî, II, 284; Müsnedü Ebî Ya’la, VIII, 316).
Doğrudur. Bilgilendirme için teşekkürlerİkindiden sonra keraat vakti uyumanın zararlı olduğunu anlatıyor.
Bikere yaptım 1 ay önce yaptım daha da yapmamSevdiğini kıza söyleme konusunda deneyimi olan özele gelebilir mi?
Rica ederim.Google chrome için: Stylish - Custom themes for any website
Mozilla firefox için: Stylish
Sonra bunu indirin: Night Mode CSS - userstyles.org
Vurmalı kaçmalı sitelerde bu kadar reklam yokReklamları abartmışsınız yalnız.
Mobilde samsung web tarayıcısinda adblock eklentisi kurabilirsin.Bilgisayarda engelleyebiliyoruz neyse ki, mobilde reklamlardan başka bir şey görünmüyor.
Mobilde samsung web tarayıcısinda adblock eklentisi kurabilirsin.
Samsung kullanmıyorum. Reklamlarla daha mutlu olurum.Mobilde samsung web tarayıcısinda adblock eklentisi kurabilirsin.
Ağlattın
Nasıl yani?Ağlattın![]()