- Reaksiyon puanı
- 3,156
Ben Niğdeliyim. 

Bende çok seviyorum. İnsanın içtikçe içesi geliyor[emoji4]![]()
Efsane bişey bu
Ben daha çok suyu tercih ediyorum.Bende çok seviyorum. İnsanın içtikçe içesi geliyor[emoji4]
o efsaneye gıcık kapanlar var bizim evde içince söyleniyorlar koka-kola'ya da düşmanlar...![]()
Efsane bişey bu
Onu hiç denemedim. Çok soğuk bakıyorum[emoji1] [emoji1]Ben daha çok suyu tercih ediyorum.Size de su içmenizi tavsiye ederim.
![]()
amca geç kaldın bitti o...
![]()
Ama çok önemli bir şey. Evet forumdaşlar şimdi hepinizi bir bardak su içmeye davet ediyorum. Yürüyün musluğa doğru.Onu hiç denemedim. Çok soğuk bakıyorum[emoji1] [emoji1]
Tadı tuzu yok
Su mu. Oda ne. En zararlısı lazım. Termal macun kullanıyorum su yerine. Önümde ki cihazların macunundan arda kalanları içiyorum colayla karıştırıp. Suyu hiç denemedim. Nedir ne değildir güzelmidir. Sağlıklıysa işim olmaz göbek çıkmış 10 cm
--- Gönderi Güncellendi ---
Ama çok önemli bir şey. Evet forumdaşlar şimdi hepinizi bir bardak su içmeye davet ediyorum. Yürüyün musluğa doğru.![]()
Bende de var bi gingerbread'lı telefon, motorola atrix 4g.o efsaneye gıcık kapanlar var bizim evde içince söyleniyorlar koka-kola'ya da düşmanlar...
--- Gönderi Güncellendi ---
amca geç kaldın bitti o...
Ekli dosyayı görüntüle 18943
depolaması kaç? bu 160mb...Bende de var bi gingerbread'lı telefon, motorola atrix 4g.![]()
16 gb brodepolaması kaç? bu 160mb...
4.4 kurmayı denedin mi?yer var gibi sd kart var?16 gb bro
4.4 düzgün çalışmadı. 4.1.2 kuruyorum şimdi.4.4 kurmayı denedin mi?yer var gibi sd kart var?
4.2 daha iyi olabilir benim dark da 4.2 vardı iyidi 4.0.4 var maxiplus5'te kardeşim onu sövüyor...4.4 düzgün çalışmadı. 4.1.2 kuruyorum şimdi.
Zor bulunuyor ya linkler falan ölmüş hep XDA'da çok baktım.4.2 daha iyi olabilir benim dark da 4.2 vardı iyidi 4.0.4 var maxiplus5'te kardeşim onu sövüyor...
moto onu hayatından çıkartmış şımarık kızlar gibi terk etmiş...Zor bulunuyor ya linkler falan ölmüş hep XDA'da çok baktım.![]()
Neymiş anakart'ta sıvı teması varmış mış mış. 700TL miş miş miş.... çok
Benim telefon değil, a3 2016, yedek telefon. Çamaşır makinesine atmışlar bir güzel yıkanmış. Telefon zaten 1000TL 700TL anakart ücret istiyorlar...Note 4 müydü 5 miydi öyle hatırlıyorum?
Benim telefon değil, a3 2016, yedek telefon. Çamaşır makinesine atmışlar bir güzel yıkanmış. Telefon zaten 1000TL 700TL anakart ücret istiyorlar...
Çok pahalıymış. Acaba geriye kalan parçaları için ne kadar isterler? Bu arada geçmiş olsun.1000TL 700TL anakart ücret istiyorlar...
geçmiş olsun saf suya at kurut ütü suyu,akü suyu varya anakartı sökme şansın varsa saf uda beklet kurut saf alkolle yıka %99 alkol etil olsun metil alkol zehirliyor...Benim telefon değil, a3 2016, yedek telefon. Çamaşır makinesine atmışlar bir güzel yıkanmış. Telefon zaten 1000TL 700TL anakart ücret istiyorlar...
geçmiş olsun saf suya at kurut ütü suyu,akü suyu varya anakartı sökme şansın varsa saf uda beklet kurut saf alkolle yıka %99 alkol etil olsun metil alkol zehirliyor...
fantastik mi? takograflarda yapıyorduk fırın hikayesi ekran kartı için geçerli.Siz böyle fantastik şeyleri nerden biliyorsunuz? Pc anakartını tinerle yıkayıp fırınlıyordunuz bi aralar?
fantastik mi? takograflarda yapıyorduk fırın hikayesi ekran kartı için geçerli.