ciddi misiniz?Bu nasil guncellemeymis telefon cok yavasladi
Dostum merhaba. Temiz kurulumu nasl yapıyoruz bana da anlatır mısın ? Acemiyim bu konulardaTelefonum benden habersiz indirmiş fakat yüklemeyeceğim şuan. Bilgisayardan temiz bir sıfırlama ile yüklemek istiyorum. Sorun görürseniz iletir misiniz? Teşekkürler
fatih mi şifrelerini paylaşında bizde koparalımOkulda ki f@tih ağına bağlanıyorum ben sosyal medya vs. hariç çoğu siteyi açıyor belki güncelleme için bi sıkıntı çıkartmaz hem hızlıda internet (vpn falan denerim dersen vpn hiçbir şekilde çalışmıyor)
Çünkü optimize ediyor kardeşimSuan iyi ilk baslarda gecislerde duraksama oluyodu ama suan iyi ben begendim taksiyle ederim
Temiz den kastım sadece güncellemeyi kurmak[emoji4]D
Dostum merhaba. Temiz kurulumu nasl yapıyoruz bana da anlatır mısın ? Acemiyim bu konularda![]()
Direk mi kurdun yoksa formatlayarak mı kurdun?Yalnız telefon bana biraz fazla ısınıyor gibi geldi. 6.0.1'de bu kadar ısınmıyordu.
Direk.Direk mi kurdun yoksa formatlayarak mı kurdun?
Pil kısmında sağ üstte üç nokta var. Ona tıklatıp gelişmiş ayarlara basın.Slm arkadaşlar hızlı şarjı bulamıyorum telefon yavaş şarj ediyor birde uygulamalar yavaş açılıyor bu konuda yardımcı olursanız sevinirim