- Reaksiyon puanı
- 3,025
Mobilde Chrome için adblock yok. Olsa dükkan senin

Mobilde Chrome için adblock yok. Olsa dükkan senin
IE den uzak dur yeter Samsung Browser için var.Mobilde Chrome için adblock yok. Olsa dükkan senin![]()
IE ile alıp veremediğiniz ne? Sırf meraktan soruyorum.IE den uzak dur yeter Samsung Browser için var.
Sakıncası olmaz. Zaten ona Samsung da kendince izin veriyor.arkadaşlar package disable pro programını satın aldım. Sizce pembe uygulamaları devredışı bıraksam sakıncası olur mu ? Ayrıca bu program garantiyi devredışı bırakırmı ?
Ayrıca always display ekranı açık olunca güç tasarruf modu kullanılamıyor. Hangi modu kullanmak daha mantıklı. Güç tasarruf modu mu yoksa always on display mı?
Ayrıca şarj süresini merak eden arkadaşlar dün 16.00 civarı şarj fullendi ilk şarjımdı. Şuan %65te whatsapp ve instagram kullandım aktif uygulama olarak memnun edici.
Updato diye bir sitede var.Bu site de iyidir.Tavsiye ederim.Sammobile illede paralı üyelik alacaksın diyor.
Samsung-Firmware.org: Samsung Yazılım Veritabanı | Model : SM-G930F - Galaxy S7
Burada da romlar mevcut.
Üstteki arkadaş taa ne zamanın haberini paylaşmış da onun için IE dedim. Ha bi de o kasıntı IE nin sayfa yüklemesini beklemek ne kadar sıkıcı.IE ile alıp veremediğiniz ne? Sırf meraktan soruyorum.
Sammobile bakıma alınmış. Yarın açılıyormuş. Zaten 7.0 o zaman gelecek. Sorun yokUpdato diye bir sitede var.Bu site de iyidir.Tavsiye ederim.
DoğruÜstteki arkadaş taa ne zamanın haberini paylaşmış da onun için IE dedim. Ha bi de o kasıntı IE nin sayfa yüklemesini beklemek ne kadar sıkıcı.
hayır onu ss almadımPil grafiğinin ss ini aldınız mı?
Yarın sabah 9'da gelecekNougat hala gelmedi.Bugün gelmeyecek galiba![]()
nerden belliYarın sabah 9'da gelecek![]()
Türkiye Başkan yardımcısı açıkladı.nerden belli
ben saat 9 da diye açıkladığını görmedimTürkiye Başkan yardımcısı açıkladı.
Alarmlari yarin 9 a kuruyoruz gencler.Sarjlariniz fullenmis olsun.Yarın sabah 9'da gelecek![]()
Okul varAlarmlari yarin 9 a kuruyoruz gencler.Sarjlariniz fullenmis olsun.
Okul varyarın okuldan gelince sammobile dan rom atacağım
Ingiltere rom da denedim yeşil olanlara ve 70 altı olana bağlanmayı olmadıWPS WPA Tester isimli wifi şifre kırma programı rootsuz marsmelow ve lolipopta şifre buluyordu ama nougat hakkında bir açıklama yok mağazada.
Nougat kullananlar deneyebilirmi bi zahmet.
Eğer rootsuz olmuyorsa nougatı yüklemeyi hiç düşünmüyorum.
Okulda ki f@tih ağına bağlanıyorum ben sosyal medya vs. hariç çoğu siteyi açıyor belki güncelleme için bi sıkıntı çıkartmaz hem hızlıda internet (vpn falan denerim dersen vpn hiçbir şekilde çalışmıyor)Okul varyarın okuldan gelince sammobile dan rom atacağım
Teşekkür ederim.Ingiltere rom da denedim yeşil olanlara ve 70 altı olana bağlanmayı olmadı
Dostum iyi geceler. Uzatmalı kablo dediğin nedir tam olarak. Kutudan çıkan şarj aletinden mi bahsediyorsun. Yok eğer farklı bir şey ise ve orjinal şarj aleti değilse yapabilir. Bir de telefonu bazen baştan başlat bazen sorun çözülebiliyor kendinden. Ben de bi kere geldi başıma. Usb ile bilgisayara bağladım 3 bucuk saati gösterdi şarjı tamamlamak için. Güç kaynağı yeterli değilse de yapabilirTelefonumu şarj etmek için direk prize taktığımda normal sürede şarj oluyor fakat uzatmalı kabloda şarj etmek istediğimde 4 saati falanbuluyor.bu normal mi sizce?
birde telefonumu aynı sorundan 3 kez servise verdim.son verdiğimde sorun gözlenmedi diye kağıda yazdılar.bunu kanıtlamak istiyorum.fakat sorunun ne zaman hasıl olacağı belli olmuyor. bu durumda ne yapmamı önerirsiniz?
teşekkürler iyi gecelerDostum iyi geceler. Uzatmalı kablo dediğin nedir tam olarak. Kutudan çıkan şarj aletinden mi bahsediyorsun. Yok eğer farklı bir şey ise ve orjinal şarj aleti değilse yapabilir. Bir de telefonu bazen baştan başlat bazen sorun çözülebiliyor kendinden. Ben de bi kere geldi başıma. Usb ile bilgisayara bağladım 3 bucuk saati gösterdi şarjı tamamlamak için. Güç kaynağı yeterli değilse de yapabilir
Aslında bakarsan böyle şey yok. Özellik yok daha doğrusu. Ama sistem bazenn yeniden başlamak istiyor. İyi de geliyor telefonun kendisini sıfırlaması. Ama bu donup reset atma olayı hiç gelmedi başıma. Belki başka arkadaş yardımcı olabilir o problem için sana. Ama devam ediyorsa garantisi de var ise servise götür derim. İleride daha fazla sorun çıkartabilirteşekkürler iyi geceler
uzatmalı kablo derken hani odamızın köşesinde prizin uzanmadığı yerlerde elektrıklı alet kullanmak istediğimizde elektrık kablosu kullanırız.bundan bahsediyorum
telefonumdaki sorun bazen kullanırken bir anda 3-5 saniye donuyor sonra kendiliğinden reset atıyor, kanaıp açılııyor.geceleri sadece yatarken telefonu uçak moduna alıyorum.acaba dediğiniz gibi arasıra telefonu kapatıp açmadığından yada yeniden başlatmadığımdan kaynaklanıyor olabilir mi?bu telefonlarda yeniden başlatma özelliği tam olarak ne işe yarıyor.daha önce kullandığım telefonda böyle bir özellik yoktu
3 defa verdim.batarya,ekran ,kit falan değiştiler yine aynı.müşteri hizmetlerini aradım videoya çekmemi söyledi.ne zman olacağı belli olmuyor.servis sorun gözlenmedi diyerk geri yolladı.tüketici hakem heyetine gitmeyi düşünüyorum ama onlarda aynı şeyi söyleyebilir.yani nasıl kanıtlarım onu düşünüyorumAslında bakarsan böyle şey yok. Özellik yok daha doğrusu. Ama sistem bazenn yeniden başlamak istiyor. İyi de geliyor telefonun kendisini sıfırlaması. Ama bu donup reset atma olayı hiç gelmedi başıma. Belki başka arkadaş yardımcı olabilir o problem için sana. Ama devam ediyorsa garantisi de var ise servise götür derim. İleride daha fazla sorun çıkartabilir