CorvoAttano
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 61
Ah ne güzel şeyler bunlar

Jailbreak yaparsan tüm bu sıkıntılarından kurtulursunarkadaşlar selam. az önce iphone a şu mesajı yolladım feedback ten.
sizde aynı mesajı yollarsanız sesimizi daha çabuk duyurabiliriz sanırım.
linki aşagıda verdim. girip kopyala yapıştır yapabilirsiniz.
merhaba benim üç istegim olacak.ios un daha kullanışlı olması adına.
1-hücresel veri kısayolu (wifi, bluetooth, uçak modunun yanına yapılabilir)
2-çoklu görevde uygulamaların tamamını kapatabilme.
3-klavyede en üste numerik tuşların yerleştirilebilmesi (1234567890)
Feedback - iPhone - Apple
Ben 10.2 kullanıyorum sorun yokEskiden
Eskiden olmuyordu ama şimdi neden oluyor anlamış değilim 10.2.1 nasıl siz kullanıyor musunuz ?
Jailbreak yaparsan tüm bu sıkıntılarından kurtulursun
Apple bu özellikleri bilerek koymuyor.
--- Gönderi Güncellendi ---
Ben 10.2 kullanıyorum sorun yok
ileri sürümlerde koyacaktır, eskiden kontrol merkezi de yoktu, çok yeni bişiiymiş gibi size bu özelliği getirdik diyerek piyasaya sürdüjb yapamam tel. daha 1 aylik. peki neden koymuyor apple
ileri sürümlerde koyacaktır, eskiden kontrol merkezi de yoktu, çok yeni bişiiymiş gibi size bu özelliği getirdik diyerek piyasaya sürdü
jb yapmak cihazı garantiden çıkarmaz sadece servise vereceğiniz zaman restore etmeniz gerekir.
Herkesin başka bir gözle baktığı Windows' ta dahi 16 tane kısa yol var. Koskoca İOS bunu koymuyor ve koyduğunda da yenilik diye lanse ediyor. Yakışmıyor bence.ileri sürümlerde koyacaktır, eskiden kontrol merkezi de yoktu, çok yeni bişiiymiş gibi size bu özelliği getirdik diyerek piyasaya sürdü
jb yapmak cihazı garantiden çıkarmaz sadece servise vereceğiniz zaman restore etmeniz gerekir.
Ne zamandır kullanıyosunuz ve hiç bir azalma yok nasıl bunu sağlıyosunuz ?Ah ne güzel şeyler bunlar
![]()
![]()
Aleykümselam. %100 dolunca yarım saat 45 dakika kadar daha bekletin şarjda. Tastamam dolsun. Dolunca kilit ekranında şarj tam doldu şeklinde bir uyarı ekranı çıkıyor benim 6S Plus' ta. Touch ID ile ilgili soğukta veya sıcakta herhangi bir olumsuzluk yaşamadım.
--- Gönderi Güncellendi ---
Şu soruma cevap verecek kimse yok mu koca forumda arkadaşlar, konu açmak istemiyorum.
Teşekkür ederim cevabınız için, mağazadan inceleyeceğim.Simpler diye bir proğram var sorununuzu o çözecektir inşallah
10.0.2 kullanıyorum instagram swarm oyunlarda yani neredeyse tüm uygulamalarda sayfayı aşağıya indirirken hafif titreyerek iniyor yani akıcı değil takıla takıla indiriyorum sayfaları bu beni gerçekten çok rahatsız ediyor ve telefondan soğuttu resmen böyle bişey yaşan oldu mu
Yakında telefonu servise göndericem göndermeden önce yapıcağım bi takım şeyler var mı yedekleme dışında7 plus kullanıyorum bende de var. Güncellemeden başka çözümü yok
yedeklenemiz yeterli olurYakında telefonu servise göndericem göndermeden önce yapıcağım bi takım şeyler var mı yedekleme dışında
Üstad şey soracağım bende yakın zamanda iphone 6s plus 64gb aldım merak ettiğim üç konu varyedeklenemiz yeterli olur
donma olmaz, restore etmek için yeni firmwarede büyük değişiklik olmasını beklemek gerekir, tek şarkılarda dediğin oluyor maalesef.Üstad şey soracağım bende yakın zamanda iphone 6s plus 64gb aldım merak ettiğim üç konu var
1.Telefonda en fazla kaç uygulama olmalı yani 100 uygulamayı geçerse telefonda kitlenme donma yapar mı
2.Telefonu 2 aydır restore etmeden kullanıyorum telefon ne zaman restore edilmeli
3.Müzik uygulamasında tek şarkıları açınca diğer şarkılara forward tuşuyla geçiş yapılamıyor sistemsel mi yoksa...
Iphone bulu kapatınYakında telefonu servise göndericem göndermeden önce yapıcağım bi takım şeyler var mı yedekleme dışında
10.2.1 kullananlar görüşleriniz nasıl 6s için artık kapanmalar son buldu sanırım yoksa devam ediyor mu ?
Wifi ile mi güncellediniz itunes ile mi ?7 plus kullanıyorum bende de var. Güncellemeden başka çözümü yok
hayır kullanamazsınarkadaslar slm. simdi iphone 7 yi usb den pc ye bagladigimda pc nin internetini telefonda kullanabilir miyim. wifi yok maalesef ordan baglanamiyorum
Lumia telefonum da kullanabiliyordum ben bu özelliği koskoca İOS' ta neden olmaz. Mobile internet bitti mi kullanılabilmeli bu özellik.hayır kullanamazsın
Dediğinizi hiç duymadım.Zaten böyle bir şey olsa telefon açık şarj ederken arzalanırsa kullanıcı hatasına girer.Apple'ın böyle bir şey dediğini pek zannetmiyorum.6S Plus kullanıcısıyım. Kapalı şarj oluyor mu? Açıp şarja bağladıktan sonra kapatıp öyle şarj edin deniliyor. Bana göre bu uygun değil diye düşünüyorum. Neden kapalı şarj etme özelliği direk aktif değil ki?
Bu hususu bu forumda okudum ama nerede hangi konuda okuduğumu hatırlamıyorum. AMa böyle bir özellik olursa harika olur.Dediğinizi hiç duymadım.Zaten böyle bir şey olsa telefon açık şarj ederken arzalanırsa kullanıcı hatasına girer.Apple'ın böyle bir şey dediğini pek zannetmiyorum.