iPhone 6s Ve iPhone 6s Plus Kullananlar Kulübü

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Ah ne güzel şeyler bunlar
ee02734fff8feaf7bfa5832a276d6ea5.jpg

d300f61800caaa584158dbb37236ca20.jpg

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
arkadaşlar selam. az önce iphone a şu mesajı yolladım feedback ten.
sizde aynı mesajı yollarsanız sesimizi daha çabuk duyurabiliriz sanırım.
linki aşagıda verdim. girip kopyala yapıştır yapabilirsiniz.

merhaba benim üç istegim olacak.ios un daha kullanışlı olması adına.
1-hücresel veri kısayolu (wifi, bluetooth, uçak modunun yanına yapılabilir)
2-çoklu görevde uygulamaların tamamını kapatabilme.
3-klavyede en üste numerik tuşların yerleştirilebilmesi (1234567890)

Feedback - iPhone - Apple
Jailbreak yaparsan tüm bu sıkıntılarından kurtulursun
Apple bu özellikleri bilerek koymuyor.
--- Gönderi Güncellendi ---
Eskiden

Eskiden olmuyordu ama şimdi neden oluyor anlamış değilim 10.2.1 nasıl siz kullanıyor musunuz ?
Ben 10.2 kullanıyorum sorun yok

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
jb yapamam tel. daha 1 aylik. peki neden koymuyor apple
ileri sürümlerde koyacaktır, eskiden kontrol merkezi de yoktu, çok yeni bişiiymiş gibi size bu özelliği getirdik diyerek piyasaya sürdü
jb yapmak cihazı garantiden çıkarmaz sadece servise vereceğiniz zaman restore etmeniz gerekir.

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49
anladim cok sagolun cevabiniz icin. olsun jb ile ugrasmak istemiyorum. boyle başım rahat gibi [emoji3]

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49
ileri sürümlerde koyacaktır, eskiden kontrol merkezi de yoktu, çok yeni bişiiymiş gibi size bu özelliği getirdik diyerek piyasaya sürdü
jb yapmak cihazı garantiden çıkarmaz sadece servise vereceğiniz zaman restore etmeniz gerekir.

anladim cok sagolun cevabiniz icin. olsun jb ile ugrasmak istemiyorum. boyle başım rahat gibi [emoji3]

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Herkesin başka bir gözle baktığı Windows' ta dahi 16 tane kısa yol var. Koskoca İOS bunu koymuyor ve koyduğunda da yenilik diye lanse ediyor. Yakışmıyor bence.

hasanalicelen

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Aleykümselam. %100 dolunca yarım saat 45 dakika kadar daha bekletin şarjda. Tastamam dolsun. Dolunca kilit ekranında şarj tam doldu şeklinde bir uyarı ekranı çıkıyor benim 6S Plus' ta. Touch ID ile ilgili soğukta veya sıcakta herhangi bir olumsuzluk yaşamadım.

Şu soruma cevap verecek kimse yok mu koca forumda arkadaşlar, konu açmak istemiyorum.

Simpler diye bir proğram var sorununuzu o çözecektir inşallah

Muhammed Buğrahan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Selamün Aleyküm

Bugün telefona Real Racing 3 yükledim.Telefonumun arada sırada frame atlamaları denilen hafif takılmaları bana sergilediğini farkettim.2600 TL para verdim iPhone iOS iyidir diye.Onunda azda olsa takıldığını görünce telefondan soğudum.En az 3-4 yıl kullanmam gerek.Sürekli oyun oynayacak değilim fakat insanı telefonunun güçlü görmesi mutlu ediyor.Bunu yaşayan var mı?

Teşekkürler
Selamün Aleyküm

Bugün telefona Real Racing 3 yükledim.Telefonumun arada sırada frame atlamaları denilen hafif takılmaları bana sergilediğini farkettim.2600 TL para verdim iPhone iOS iyidir diye.Onunda azda olsa takıldığını görünce telefondan soğudum.En az 3-4 yıl kullanmam gerek.Sürekli oyun oynayacak değilim fakat insanı telefonunun güçlü görmesi mutlu ediyor.Bunu yaşayan var mı?

Teşekkürler
Selamün Aleyküm

Teşekkürler
Selamün Aleyküm

Teşekkürler
Selamün Aleyküm

Teşekkürler
Selamün Aleyküm

Teşekkürler

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
10.0.2 kullanıyorum instagram swarm oyunlarda yani neredeyse tüm uygulamalarda sayfayı aşağıya indirirken hafif titreyerek iniyor yani akıcı değil takıla takıla indiriyorum sayfaları bu beni gerçekten çok rahatsız ediyor ve telefondan soğuttu resmen böyle bişey yaşan oldu mu

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
10.0.2 kullanıyorum instagram swarm oyunlarda yani neredeyse tüm uygulamalarda sayfayı aşağıya indirirken hafif titreyerek iniyor yani akıcı değil takıla takıla indiriyorum sayfaları bu beni gerçekten çok rahatsız ediyor ve telefondan soğuttu resmen böyle bişey yaşan oldu mu

7 plus kullanıyorum bende de var. Güncellemeden başka çözümü yok

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
yedeklenemiz yeterli olur
Üstad şey soracağım bende yakın zamanda iphone 6s plus 64gb aldım merak ettiğim üç konu var
1.Telefonda en fazla kaç uygulama olmalı yani 100 uygulamayı geçerse telefonda kitlenme donma yapar mı
2.Telefonu 2 aydır restore etmeden kullanıyorum telefon ne zaman restore edilmeli
3.Müzik uygulamasında tek şarkıları açınca diğer şarkılara forward tuşuyla geçiş yapılamıyor sistemsel mi yoksa...

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Üstad şey soracağım bende yakın zamanda iphone 6s plus 64gb aldım merak ettiğim üç konu var
1.Telefonda en fazla kaç uygulama olmalı yani 100 uygulamayı geçerse telefonda kitlenme donma yapar mı
2.Telefonu 2 aydır restore etmeden kullanıyorum telefon ne zaman restore edilmeli
3.Müzik uygulamasında tek şarkıları açınca diğer şarkılara forward tuşuyla geçiş yapılamıyor sistemsel mi yoksa...
donma olmaz, restore etmek için yeni firmwarede büyük değişiklik olmasını beklemek gerekir, tek şarkılarda dediğin oluyor maalesef.

Cx105hanACAR91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhabalar,
6s kullanicisiyim. Telefonuma arama geldiginde ve benim acamadigim, sonradan gordugum durumlarda turkcell operatorunun uyarisi cikiyor arayuze bagli bir sekilde. Geri'ye bassam Vazgec'e de bassam hic bir sekilde islemiyor ve telefonu kapatip acmak zorunda kaliyorum. Ayarlardaki operator ayarlarindan hangi ayari degistirmeliyim. Yardimci olursaniz sevinirim.

Tesekkur ederim.

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
10.2.1 kullananlar görüşleriniz nasıl 6s için artık kapanmalar son buldu sanırım yoksa devam ediyor mu ?

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
İtunes ile güncelleme esnasında internet hızı çok önemli bilgisayarda herhangi bi virüs olması güncellemeyi olumsuz etkilermi veya telefona zarar verir mi ? Güncelle esnasında herhangi bi takılmada hatada telefonu tekrardan nasl açabilirim ?
7 plus kullanıyorum bende de var. Güncellemeden başka çözümü yok
Wifi ile mi güncellediniz itunes ile mi ?

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
6S Plus kullanıcısıyım. Kapalı şarj oluyor mu? Açıp şarja bağladıktan sonra kapatıp öyle şarj edin deniliyor. Bana göre bu uygun değil diye düşünüyorum. Neden kapalı şarj etme özelliği direk aktif değil ki?

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49
arkadaslar slm. simdi iphone 7 yi usb den pc ye bagladigimda pc nin internetini telefonda kullanabilir miyim. wifi yok maalesef ordan baglanamiyorum

Reaksiyon puanı
14
6S Plus kullanıcısıyım. Kapalı şarj oluyor mu? Açıp şarja bağladıktan sonra kapatıp öyle şarj edin deniliyor. Bana göre bu uygun değil diye düşünüyorum. Neden kapalı şarj etme özelliği direk aktif değil ki?
Dediğinizi hiç duymadım.Zaten böyle bir şey olsa telefon açık şarj ederken arzalanırsa kullanıcı hatasına girer.Apple'ın böyle bir şey dediğini pek zannetmiyorum.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Dediğinizi hiç duymadım.Zaten böyle bir şey olsa telefon açık şarj ederken arzalanırsa kullanıcı hatasına girer.Apple'ın böyle bir şey dediğini pek zannetmiyorum.
Bu hususu bu forumda okudum ama nerede hangi konuda okuduğumu hatırlamıyorum. AMa böyle bir özellik olursa harika olur.