Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

oguzokman

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Saat başı %1 yiyor.
--- Gönderi Güncellendi ---
Bu arada 10 Subat a geldik.Bakalim bugun gelecek mi ? Yoksa hafta sonu mu gelecek ?
Eyvallah bilgin için dostum. Bugün gelmez bans göre. Adam hafta sonu yazmış. C. Tesi ya da pazar günü gelir. En geç de p. Tesi kesin gelmiş olur yine kaşarlık yapmazlarsa

burak0603

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Always on display ve gece saati en sevdiğim özelliği diyebilirim. Bir de ekran kapalıyken edge ekrana hafiften bir yukarı aşağı yaparak bildirimleri görüntüyebiliyoruz. Bu da ayrı bir hava katıyor.
Dostum su dedigin kapaliyken yukari asagi yaparak bildirim goruntuleme nasil oluyor ?

Sinan5

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar s7 nize güncelleme gelince nasıl olduğunu söyleyin

Dejavu0707

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Always on display açık olması şarjı etkiliyormu arkadaşlar ?

TR_Asker

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Always on sinemada kullanırken iyi oluyor kimseyi rahatsız etmiyor parlaklığı kullanımı birde sarjdayken iyi oluyor yüzde kaç olduğu belirli bildirimleri görüntülemesi için uygun yani genelde cepteyse kullanmaya gerek yok çünkü always onda kapanıyor o yüzden masada duruyorsa sürekli hava katması açısından durabilir

Mert.konal

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Güncelleme Pazartesi günü tüm cihazlara verilmiş olacakmış Tansu Yeğen twittter dan yeni açıklama yapmış..

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
ocak ayı içerisinde olcak, 10 şubatta olacak, pazartesi gününe kaldı. bekliyoruz başka?

faruk05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Bir 10 Şubat daha geçti.Ama gelsede pil testleri ortada ne fayda katacaksa ! Hiç ios kullanmadım ama bundan sonra iosa geçeceğim yavaş yavaş öğrenirim bu ne ya , en azından onlar herkese aynı anda güncelleme dağıtıyor ve iphone 4s bile güncelleme sunuyor.

burak0603

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Gencler bu yahoo finance a USDTRY=X diyorum sunucuya baglanirken hata olustu diyor.Dolar euro ve altini nasil ekleyebilirim ?

Cuma öztaç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Bir 10 Şubat daha geçti.Ama gelsede pil testleri ortada ne fayda katacaksa ! Hiç ios kullanmadım ama bundan sonra iosa geçeceğim yavaş yavaş öğrenirim bu ne ya , en azından onlar herkese aynı anda güncelleme dağıtıyor ve iphone 4s bile güncelleme sunuyor.
Ama özgürlüğün kısıtlanır onlar ne isterse uymak zorundasın marketin de herşey paralı apk indirme şansın yok ne var sanki şubatta değilde martta yükle bende s7 kullanıyorum gelsede olur gelmesede o kadar sabırsıssan İngiltere romunu veya Rusya veya arabemirlikleri romunu kur beklememiş olursun Android iyidir kardeş hadi byyy

mirai

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Bugün yüzmek için havuza girdim. Normalde telefon kirlenince yıkayan biriyim fakat bugün bir türlü suya sokmaya cesaret edemedim acaba boşuna mı kuruntu yaptım diye düşünüyorum.
Sizin suyla aranız nasıl?

Osman.Atiker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bugün yüzmek için havuza girdim. Normalde telefon kirlenince yıkayan biriyim fakat bugün bir türlü suya sokmaya cesaret edemedim acaba boşuna mı kuruntu yaptım diye düşünüyorum.
Antalyada plajda tuzlu suyun altında 1 saate yakın video ve fotoğraf çekimi yaptım. Yaklaşık 1.5 metre derinlik vardı. Sonrasında çıkardım. Şarj azdı. Nem uyarısı yaptı. Kablosuz şarjla şarj ettim. Hoparlör tarafına ister istemez su giriyor. Bir kac defa salladım. Su damlacıkları çıktı. Sonrasında kullanmaya devam ettim. Ve halen daha da kullanıyorum. Maşallahı var.

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
Yıllardır root'un garantiyi devre dışı bıraktığı söyleniyor ama geçen ay bir arkadaşın rootlu J7 telefonu internette gezinirken ekran titriyordu diye servise gönderdi servis tamir edeceğine yerine sıfır cihaz J7 2016 gönderdi.

10 gün öncede başka bir arkadaşın rootlu S4 mini telefonu birden kapandı bir dahada açılmadı. Servise gönderdi tamir etmiş göndermişler bugün.

Yoksa root'un garantiyi devre dışı bıraktığı söylentileri yalan mı?
Eğer yalansa bu olanlar nedir.

Mehmet Kuş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Beyler klavye tek el kullanim moduna girdi nasil duzelticem yardim lutfen
Screenshot_20170210-212302.png

Tek elle calistirma aratin cikti

Ekli dosyalar

• Screenshot_20170210-212302.png
    Screenshot_20170210-212302.png
    284.9 KB · Görüntüleme: 489
  • Screenshot_20170210-213449.png
    Screenshot_20170210-213449.png
    163.2 KB · Görüntüleme: 521

oguzokman

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Arkadaşlar sağlam oyun söyler misiniz telefon için ?

faruk05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Ama özgürlüğün kısıtlanır onlar ne isterse uymak zorundasın marketin de herşey paralı apk indirme şansın yok ne var sanki şubatta değilde martta yükle bende s7 kullanıyorum gelsede olur gelmesede o kadar sabırsıssan İngiltere romunu veya Rusya veya arabemirlikleri romunu kur beklememiş olursun Android iyidir kardeş hadi byyy

Benim bekleyip beklememem önemli değil , yazdığım yazıyı düzgün okusan ne demek istediğimi anlarsın ''hadi by '' ne ya :) laf atıp kaçan çocuklar gibi bir erkeğe yakışmıyor böyle kelimeler.Önemli olan diğer ülkelerin geçmesine rağmen Türkiye'ye hep üçüncü ülke muamelesi yapılması ayrıyeten sorunlarla gelmesi paralı maralı adamlar kaliteli telefon yapıyor mu ? evet yapıyor.Bana hemen s7'yi savunmaya geçmeyin bende s7 kullanıyorum neyse hataları , sorunları olumsuz ve olumlu eleştiriyi yapabilelim ama senin gibi eleştiri kabul etmeyen bir zihinden gelenler yüzünden bunları yaşıyoruz.Arz taleb meselesi al gülüm ver gülüm anlıyor musun ? Ama senin gibi sürü psikolojisi olanlar bunu anlayacaklarını sanmıyorum.Kendine İyi Bak Gülüm

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Ben her zaman duşa dahi onunla giriyorum. Yazın hep denize onunla girdim. Havuzlarda cebimdeydi... bişey olmadı:)

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Açıkçası bende cesaret edemem s7 im olsa. Nede olsa sokaktan supurmuyoruz :) birşey mirsey olur su geçirmediğini biliyim yeter :D

Cuma öztaç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Benim bekleyip beklememem önemli değil , yazdığım yazıyı düzgün okusan ne demek istediğimi anlarsın ''hadi by '' ne ya :) laf atıp kaçan çocuklar gibi bir erkeğe yakışmıyor böyle kelimeler.Önemli olan diğer ülkelerin geçmesine rağmen Türkiye'ye hep üçüncü ülke muamelesi yapılması ayrıyeten sorunlarla gelmesi paralı maralı adamlar kaliteli telefon yapıyor mu ? evet yapıyor.Bana hemen s7'yi savunmaya geçmeyin bende s7 kullanıyorum neyse hataları , sorunları olumsuz ve olumlu eleştiriyi yapabilelim ama senin gibi eleştiri kabul etmeyen bir zihinden gelenler yüzünden bunları yaşıyoruz.Arz taleb meselesi al gülüm ver gülüm anlıyor musun ? Ama senin gibi sürü psikolojisi olanlar bunu anlayacaklarını sanmıyorum.Kendine İyi Bak Gülüm
Çocuk gibi konuşma benim canımı sıkma amaç sana yardımcı olmaktı begenmediysen yorumumu cevap vermezsin ne zihinden ne çocuk gibi diye başlamanın anlamı ne