cx105lumutcan
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 83
şubatta tanıttılcak bilemem
Bulur nisanı V20 de ıps ama v serilerinde lg özen gösteriyor sıkıntı çıkmıyorBilmiyorum.g6 nisani bulur mu satisi
Attiklari mail yine sonuclanmamis.bende olmuyo boyle surekli yarin ara falan diyosunuz dedim zaten hep bekledim diye soyleyince genel mudurlugun nunarasini verdiler.onlarda bes bucukta kapatiyomus yine yarina kaldiBulur nisanı V20 de ıps ama v serilerinde lg özen gösteriyor sıkıntı çıkmıyor![]()
Yarında olmazsa THH yolu gözüktü sana.Attiklari mail yine sonuclanmamis.bende olmuyo boyle surekli yarin ara falan diyosunuz dedim zaten hep bekledim diye soyleyince genel mudurlugun nunarasini verdiler.onlarda bes bucukta kapatiyomus yine yarina kaldi![]()
Aynen vermezlerse mahkemeyeYarında olmazsa THH yolu gözüktü sana.
Kabul etmeyin %10 kesintiyi% 10 kesintiyle para iadesi yapacaklar bana
Iadede o sekildeymis dun attigim maildede yaziyorduKabul etmeyin %10 kesintiyi
kaç paraya almıştınız peki cihazı ?Iadede o sekildeymis dun attigim maildede yaziyordu
Faturaya ek 3122 ye geldikaç paraya almıştınız peki cihazı ?
3122 tl 300 küsür tl para kesiyorlar eğer diyorsan 300 tl lik ben cihazı kullandım kessinler önemli değil uğraşmıyım ve telefon acil diyorsan iade etsinler ama eğer ki dersin acelem yok 300tl nin bir kuruşunu bile vermiyorum THH mahkemeye ver ben olsam 300 küsür tl yi boşverirdim.Faturaya ek 3122 ye geldi
Bosverdim zaten kardesim 300 u gozum gormuyo3122 tl 300 küsür tl para kesiyorlar eğer diyorsan 300 tl lik ben cihazı kullandım kessinler önemli değil uğraşmıyım ve telefon acil diyorsan iade etsinler ama eğer ki dersin acelem yok 300tl nin bir kuruşunu bile vermiyorum THH mahkemeye ver ben olsam 300 küsür tl yi boşverirdim.
İyi al parayı ama v20 alma bence vaktin varsa idarelik telefonun varsa g6 yı bekleBosverdim zaten kardesim 300 u gozum gormuyo
S7 edge nasil senceİyi al parayı ama v20 alma bence vaktin varsa idarelik telefonun varsa g6 yı beklebaktın beğenirsin onu alırsın.
Güzel Cihazda ben olsam bulaşmam S7 Edge kullanıcı kulubune baktım ekranda sıkıntı çıkmıyormuş onlardada kırmızı çizgi felan ayrıca koruyamazsın kırılmaz cam felan yok kılıf almak zorundasın kılıfsız kullanınca parmak izi oluyor vesayre benim önerim Acelen varsa LG arayüzü gibi arayüz istiyorum diyorsan Mate 9 kullanman ama ben seri sade birşey istiyorum bu ikonlarından felan bıktım diyorsan Gözüm gönlüm google görsün dersen HTC 10 öneririm Sony XZ önerirdim ama artık sony eski ericson zamanı kalitesi yok şaşırdı bu aralar biraz önermiyorum LG de V20 yi hediyeleriyle alabiliyorsan al alamıyorsan alma pilini çok övmüyorlar V20 nin hem tasarım olarak kasa kalitesi dışında başka fark yok o yüzden senin için bir fark olmaz HTC 10,Mate 9 tercihin olsun. Ama diyorsan Mate 9 IOS gibi sevmiyorum HTC 10 çok sade onuda istemiyorum Sony i zaten önermedin Samsung LG dışında bana seçenek kalmıyor diyorsun dimi evet kalmıyor ama LG çok değer kaybeden bir firma bu satış konularında 3000 e aldığın cihaz şuan 1800 e bulunuyor gibi ama bu G serisi telefonlar için geçerli V değil o yüzden V20 alman gerekir diye düşünüyorum S7 edge'in tasarımı felan bir harika dostum ama cam olması kırılmaz felan takamaman takacağın kırılmazların çok maliyetli olması ve onlarında yine dayanıklı olmayıp ufak düşüşte kırılıp koruma etkisinin gitmesi parmak izi olması felan sıkıntı şahsen HTC 10 ağır abi bir telefon LG G5 böyle maket gibi kalıyor yanında verseler bana anında takaslarımS7 edge nasil sence
G6 yi beklim mi senceGüzel Cihazda ben olsam bulaşmam S7 Edge kullanıcı kulubune baktım ekranda sıkıntı çıkmıyormuş onlardada kırmızı çizgi felan ayrıca koruyamazsın kırılmaz cam felan yok kılıf almak zorundasın kılıfsız kullanınca parmak izi oluyor vesayre benim önerim Acelen varsa LG arayüzü gibi arayüz istiyorum diyorsan Mate 9 kullanman ama ben seri sade birşey istiyorum bu ikonlarından felan bıktım diyorsan Gözüm gönlüm google görsün dersen HTC 10 öneririm Sony XZ önerirdim ama artık sony eski ericson zamanı kalitesi yok şaşırdı bu aralar biraz önermiyorum LG de V20 yi hediyeleriyle alabiliyorsan al alamıyorsan alma pilini çok övmüyorlar V20 nin hem tasarım olarak kasa kalitesi dışında başka fark yok o yüzden senin için bir fark olmaz HTC 10,Mate 9 tercihin olsun. Ama diyorsan Mate 9 IOS gibi sevmiyorum HTC 10 çok sade onuda istemiyorum Sony i zaten önermedin Samsung LG dışında bana seçenek kalmıyor diyorsun dimi evet kalmıyor ama LG çok değer kaybeden bir firma bu satış konularında 3000 e aldığın cihaz şuan 1800 e bulunuyor gibi ama bu G serisi telefonlar için geçerli V değil o yüzden V20 alman gerekir diye düşünüyorum S7 edge'in tasarımı felan bir harika dostum ama cam olması kırılmaz felan takamaman takacağın kırılmazların çok maliyetli olması ve onlarında yine dayanıklı olmayıp ufak düşüşte kırılıp koruma etkisinin gitmesi parmak izi olması felan sıkıntı şahsen HTC 10 ağır abi bir telefon LG G5 böyle maket gibi kalıyor yanında verseler bana anında takaslarım![]()
Şubat sonu mart başı tanıtılacak türkiye pazarına girmesi 2 ayı bulur nisan mayısa kadar beklerim dersen bekle ben bekleyemezdim idarelik telefonum yok senin varsa bekleyebilirsin ama öyle olursa sadece g6 değil huawei p10 -s8-htc 11 çıkacak onlarada göz atabilirsin o sırada.G6 yi beklim mi sence
bizim için çok büyük para ama avrupada asyada amerikada yaşayanlar için değil ülkelerin alım güçlerini düşünüp fiyata sunsalardı Iphone 7 nin 1600tl felan olması gerekirdi bende umutlanmıyorum eğer QHD+ IPS diye birşey çıkarıcaklarmış o sorun çözülecek deniyor ama illa başka kusura çıkar LG de V serisi hariç telefon almak risk bundan sonra zaten.G6 dan çok umutlanmayın, aynı kronik problemler yine olucaktır diye düşünüyorum. 770 $ hak etmiyor o cihaz. Yine de karar sizin.
Lg v20 de kronik hata var mi.ukt testide bulamadim netteŞubat sonu mart başı tanıtılacak türkiye pazarına girmesi 2 ayı bulur nisan mayısa kadar beklerim dersen bekle ben bekleyemezdim idarelik telefonum yok senin varsa bekleyebilirsin ama öyle olursa sadece g6 değil huawei p10 -s8-htc 11 çıkacak onlarada göz atabilirsin o sırada.
Valla bilmiyorum hiç duymadım V serilerinde ben ama şu volkan manav mı ne bir o paylaşmış V20 Ghost Screen diye onun dışında hiç görmedim bende.Lg v20 de kronik hata var mi.ukt testide bulamadim nette
Onda g5 le karsilastiriyo v20 de cikmiyo ama bilinmezkiValla bilmiyorum hiç duymadım V serilerinde ben ama şu volkan manav mı ne bir o paylaşmış V20 Ghost Screen diye onun dışında hiç görmedim bende.
İzlemedim video başlığında öyle yazıyordu o adama güvenmiyorum zaten para için fanatikOnda g5 le karsilastiriyo v20 de cikmiyo ama bilinmezki
Fatura sendeyse sıkıntı olmaz hesap numaranı istiycek yatırmak için zaten senin hesabına yatırılır .bisi sormak istiyorum bende garantiye gönderecem ucret iadesi olursa benim fatura baskasının ustune sıkıntı yaşarmıyım acaba?
eywallah inş dediğin gibi olur evet fatura bende sıkıntı yok sadece benim üzerime değilFatura sendeyse sıkıntı olmaz hesap numaranı istiycek yatırmak için zaten senin hesabına yatırılır .
Yok sıkıntı olacağını sanmıyorum eğer ki fatura kimin üstüneyse o kişiyide tanıyorsan hiçbir sıkıntın olmazeywallah inş dediğin gibi olur evet fatura bende sıkıntı yok sadece benim üzerime değil![]()
Bence alma. g6 bekle. Ama bir daha g5 albilirsin çünkü performans farkı neredeyse olmayacakS7 edge nasil sence
O zaman v20 ye devamBence alma. g6 bekle. Ama bir daha g5 albilirsin çünkü performans farkı neredeyse olmayacak