TR_Asker
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 37
irlanda ve yeniden araplara gelmiş bize 10 şubatta gelmezse umudu kesicem ben artık rom çakarım artık
Direkt indir hiç uğraşma. Çok güzel. Çok küçük hatalar var sadeceirlanda ve yeniden araplara gelmiş bize 10 şubatta gelmezse umudu kesicem ben artık rom çakarım artık
Android 7de o özellik ayarlar ekran kolay modMaalesef![]()
Zaten o şekilde oluyor ki. Sadece güç tuşuyla açıp parmağımı koyduğum zaman açıyor.Keşke android 7 ile s7 ye ana menu tusuna basmadan sadece ustune koyarak ekrani acmayi getirselerdi.J7 ve j5 primelardaki gibi.Guya bir haberde samsung parmak iziyle ilgili surpriz bir sey eklenecek demisti ama eklememis.
O normal arayüz tadını vermiyor. Yoksa güzelAndroid 7de o özellik ayarlar ekran kolay mod
Çok iyi bilmediğim için güvenemiyorum yoksa TR yi bekler miyimDirekt indir hiç uğraşma. Çok güzel. Çok küçük hatalar var sadece
Benim kestettigim hicbir donanim tusuna basmadan sadece parmagini ana tusun uzerine koyarak basmadan ekranin acilmasi.Direk parmagi ustune koyuyorsun hemen ekran aciliyor 1 saniye falan suruyor herhalde acilmasi.Bizimkinin 4 te 3 u kadar.Zaten o şekilde oluyor ki. Sadece güç tuşuyla açıp parmağımı koyduğum zaman açıyor.
O normal arayüz tadını vermiyor. Yoksa güzel
HTC de falan öyle aynen olsa iyi olurduBenim kestettigim hicbir donanim tusuna basmadan sadece parmagini ana tusun uzerine koyarak basmadan ekranin acilmasi.Direk parmagi ustune koyuyorsun hemen ekran aciliyor 1 saniye falan suruyor herhalde acilmasi.Bizimkinin 4 te 3 u kadar.
Zaten o şekilde oluyor ki. Sadece güç tuşuyla açıp parmağımı koyduğum zaman açıyor.
Aynen. Home tuşuna dokunurken bir kez de bas bari. Güç tuşuna basıp sonra dokundurmak parmak izinin pratikliğini yok ediyor zatenEkran kapalıyken tanımladığınız parmağınızla home tuşuna basılı tuttuğunuzda kilidin açılması lazım. Yani önce güç tuşuna basıp sonra parmağınızı koymanıza gerek yok.
Dostum bildirim panelinden ekran parlaklığını otomatik yap.Lek fazla şarj yemez AOD.Bide uyumadan önce ram i temizleyerek uyu.Merhaba telefonu alalı 2 hafta oldu gayet memnunum herşeyi iyi =) Fakat aklıma takılan bir durum var. Akşam yatmadan önce %100 şarjda bıraktığımda gece eğer AOD yada Gece Saati açıksa 6-7 saat içersinde %10 civarında sarj yiyor telefon. Bu durum normal midir ? AOD/Gece Saat'inin günlük % kaç sarj yiyeceği hakkında bilginiz var mı ?
Ekran parlaklığım her otomatikte ve Ram i de temizliyorum her akşam. Yine de değişen birşey yok.Dostum bildirim panelinden ekran parlaklığını otomatik yap.Lek fazla şarj yemez AOD.Bide uyumadan önce ram i temizleyerek uyu.
O bende de öyle. AOD ve Gece saatini saatte %1 şarj yiyormuş gibi farz et. Bir gecede %10 gittiğini biliyorum ben. Denemek için telefonu güç tasarruf moduna alıp bırakabilirsin 5-10 saat bakalım o zaman ne olacak.Ekran parlaklığım her otomatikte ve Ram i de temizliyorum her akşam. Yine de değişen birşey yok.
Güç tasarruf modundayken Aod çalışmıyor, sadece Gece saatini kullanabiliyorum, bi ara denemiştim onu da o zaman şarj daha iyiydi dediğiniz gibi. Güç tasarrufun mantığını tam çözemedim, mail dışında diğer kullandığım herşeyden bildirim geliyor (Facebook, Whatsapp, Instagram,Twitter, Swarm, Fb Messenger gibi..) başka tam olarak neleri etkilediğini, neleri etkilemediğini çözemedim henüzO bende de öyle. AOD ve Gece saatini saatte %1 şarj yiyormuş gibi farz et. Bir gecede %10 gittiğini biliyorum ben. Denemek için telefonu güç tasarruf moduna alıp bırakabilirsin 5-10 saat bakalım o zaman ne olacak.
Yani aslında şok zamanlarda bende de öyle oluyo yani olmuyo değilEkran parlaklığım her otomatikte ve Ram i de temizliyorum her akşam. Yine de değişen birşey yok.
Cellular line ekran koruyucu markasini halen kullaniyor musunuz?arka bilmem ama ön koruyucu olak spigen var jelatin. veya benim kullandığım ön için cam ekran koruyucu cellular line var sağlam hissi var ama toz giriyo hafiften diyim.
Bugün açtığım konuya mesaj atmışsınız o konuya yazdım. tekrar bakarsanız göreceksiniz cevabımıCellular line ekran koruyucu markasini halen kullaniyor musunuz?
Hocam sakın öyle bir hata yapıp m9 la s7 değişmeyin m9 sıkıntıları olan bir telefon s7 m9 a 10 basarArkadaşlar merhaba telefonumu satıyorum bir abi ile anlaştık aranızda daha önce htc one m9 plus kullanan var mı? O cihazı merak ediyorum bunu satıp onu alacağım kullanan varsa bilgi verebilir mi teşekkür ederim
M9 plus modeli cihaz piyasası nedir ki satsam ne kadar eder yaniHocam sakın öyle bir hata yapıp m9 la s7 değişmeyin m9 sıkıntıları olan bir telefon s7 m9 a 10 basar
Sadece tasarım ve dayanıklılık ve ses olarak önde bana göre s7 ye göre. s7 edge göre ise sadece sağlamlık ve ses kalitesi olarak. O telefonu satıp m9 plus alırsan çok pişmanlık yaşarsın. mediatek işlemcili telefon. şarjı da az gidiyor. ve daha pek çok şey.Arkadaşlar merhaba telefonumu satıyorum bir abi ile anlaştık aranızda daha önce htc one m9 plus kullanan var mı? O cihazı merak ediyorum bunu satıp onu alacağım kullanan varsa bilgi verebilir mi teşekkür ederim
Şimdi söyle bir durum var ben onun için ikilemde kaldım telefonu ikinci el ve 2000 liraya aldım abi ile 1250 artı m9 plus ile anlaştık o yüzden mantıklı gibi geldi banaSadece tasarım ve dayanıklılık ve ses olarak önde bana göre s7 ye göre. s7 edge göre ise sadece sağlamlık ve ses kalitesi olarak. O telefonu satıp m9 plus alırsan çok pişmanlık yaşarsın. mediatek işlemcili telefon. şarjı da az gidiyor. ve daha pek çok şey.
Google: efferin yavrum. Hiç değişmemişsin.Samsung:Abi
Google:Noldu samsung
Samsung:Abi senin nougat bize geldi.Dedi ki abi beni s7'ye dağıtın dedi.Biz sı*ıp sıvadık dağıtamadık abi haberin olsun.