Aedon
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 330
Cümlelerde hala epeyce hata var, gelişmesi lazım.Google çeviriyi deneyen oldu mu bilmem ama cümle bazlı çevirisi çok iyi çeviriyor
Cümlelerde hala epeyce hata var, gelişmesi lazım.Google çeviriyi deneyen oldu mu bilmem ama cümle bazlı çevirisi çok iyi çeviriyor
Muhtemelen daha önce bu yazıyı iyi ingilizce bilen birisi çevirmiş, google'ın deyimiyle çeviriye katkıda bulunmuş.![]()
Örnek bir metin...Bence mükemmel ötesi çevirmiş.
Paragraf uzadıkça doğru çevirme oranı artıyor çünki paragrafın geneline göre dil bilgisi tanımlaöası yapıyor.
Bide noktalamalar doğruysa tadımdan yenmiyor)
onlara kapı komşusu olunca mükemmel kargocu oluyor uzak olunca en rezil...Aras kargo Allah seni bildiği gibi yapsın....
5 km ötedeki şubeden verilen kargo verildiği günün ertesi günde hala teslim edilmedi...
Tüm yazıları buna yakın çeviriyor hocamMuhtemelen daha önce bu yazıyı iyi ingilizce bilen birisi çevirmiş, google'ın deyimiyle çeviriye katkıda bulunmuş.
Ki konuya baltığımızda bir türkün çevirmeye üşeneceği kadar uzun bir sdn konusunun yaklaşık 20 katı uzunMuhtemelen daha önce bu yazıyı iyi ingilizce bilen birisi çevirmiş, google'ın deyimiyle çeviriye katkıda bulunmuş.
Yıllardır nasıl trafik sorununu çözemiyorlar anlamıyorum...İstanbul gören masum İzmirli
O trafik ne öyle![]()
şehirin uydu görüntüsünden yol için yer belirlemeyi dene denk gelen evlerin sahipleriyle konuşmayı dene anlarsın olayı...Çarpık kentleşme ve daracık yollar 4m nüfuslu izmirdede var ama nasıl oluyor ki bu iş? Millet tek kişi tek araba kullanıyor herhalde.
Çok doğruşehirin uydu görüntüsünden yol için yer belirlemeyi dene denk gelen evlerin sahipleriyle konuşmayı dene anlarsın olayı...
belediyenin ilgili birimine sor onlar kimlerle uğraştıklarını anlatır belki...
Bayanları unutmayalımMerhaba baylar
Evde lehim falan varsa hallolur o.Ekli dosyayı görüntüle 17512
1yıldan yeni D&R.com'dan alınma Sony MDR-EX15 koptu garantiye girer mi? girmezse iki kulaklık'tan bir kulaklık projesinde geri dönüşüm olacak...
combo 4pinli 3,5mm jack piyasa'da yok ki D&R'a götürüp şansımı denicem jak kayboldu...Evde lehim falan varsa hallolur o.
Arka sokaklarda rıza babanın kızına 2 şarjör boşalttılar gerçi ne kadarı isabet bilemem. Ölecekmi diye düşünürken beyni çürüttük...
--- Gönderi Güncellendi ---
Bayanları unutmayalım![]()
Engin komserin hikayesi olacak bence. Öldü gösterilecek. Sezgin iti öldü deyip rızanın peşine düşecekKızı ölmüş ya
Aliexpresste bulursun gibime geliyor. İnce lehimleme ile 2yede yapılırki o.combo 4pinli 3,5mm jack piyasa'da yok ki D&R'a götürüp şansımı denicem jak kayboldu...
bedava değişim ihtimali var...Engin komserin hikayesi olacak bence. Öldü gösterilecek. Sezgin iti öldü deyip rızanın peşine düşecek
Sezgin ölünce gerçekler ortaya çıkacak.
--- Gönderi Güncellendi ---
Aliexpresste bulursun gibime geliyor. İnce lehimleme ile 2yede yapılırki o.
pınarın ölümünün hikaye olması yüzdesi borsacı modeli...Ney 99.999 öyle olacak anlamadım?
izliyormusun?pınarın ölümünün hikaye olması yüzdesi borsacı modeli...
izliyorum hatta fox crime dekiler de var...izliyormusun?
Edebiyatçı seniiiiBir sorun mu oldu, kaçırdım mı, birşey mi oldu, bu forum çok sessiz mi oldu, bana mı öyle oldu, ne oldu ?![]()
Girmez.Ekli dosyayı görüntüle 17512
1yıldan yeni D&R.com'dan alınma Sony MDR-EX15 koptu garantiye girer mi? girmezse iki kulaklık'tan bir kulaklık projesinde geri dönüşüm olacak...
Edebiyatçı seniiii![]()