Twitter'ımdan telefonuma dubsmash şifresi geldi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eronis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Dubsmash uygulamasına xxxxxx kodunu girin. (Digits by Twitter)

Telefon gerçekten twitter'ın numarası çünkü Twitter'a her giriş yapacağımda bu numaradan kod benim telefonuma geliyor, ben de kod ile giriş yapıyorum.

Bu mesaj 2 kere ardarda geldi, dolayısıyla otomatik mesaj olmak için fazla şüpheli.

Bu kodu herhangi bir işlem/talep yapmadığı halde alan var mı ? Kısaca herkese toplu atılan bir mesaj mıydı bu yoksa birisi hesabımla mı oynuyor ?

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Güncel

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Birisi giriş yapmış/senin hesapla uğraşıyor.

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Bütün şifrelerimi değiştim, şu anki şifrelerim o kadar karışık oldu ki bunlardan sadece birisini çözebilecek o çılgın, devrimci bir güvenlik uzmanını ben keşfetmiş olacağım :p

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
Telefon gerçekten twitter'ın numarası çünkü Twitter'a her giriş yapacağımda bu numaradan kod benim telefonuma geliyor, ben de kod ile giriş yapıyorum.

Bu mesaj 2 kere ardarda geldi, dolayısıyla otomatik mesaj olmak için fazla şüpheli.

Bu kodu herhangi bir işlem/talep yapmadığı halde alan var mı ? Kısaca herkese toplu atılan bir mesaj mıydı bu yoksa birisi hesabımla mı oynuyor ?

Bu yönde bir mesaj almadım, hesabına erişim denenmiş.

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Bu yönde bir mesaj almadım, hesabına erişim denenmiş.
Neyseki güvenlik konusunda aşırı paranoyağım da şifremi bilen adam bile hesaplarıma ulaşamıyor :p Şimdiki şifrelerimin en azı 10 haneli ve büyük harf, küçük harf, rakam, "!#$%&-+*/." gibi pek çok karakter var. Ayrıca bütün hesaplarımın şifrelerini farklı yaptım bu şekilde. Sadece forum ve oyun şifreleri gibi daha az önemli hesaplarla uğraşmadım :) Benzer şifreleri bu tür sitelerden baktım ve birinden 13 billions years çıktı :D

How Secure Is My Password?

Password Strength Checker

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
Neyseki güvenlik konusunda aşırı paranoyağım da şifremi bilen adam bile hesaplarıma ulaşamıyor :p Şimdiki şifrelerimin en azı 10 haneli ve büyük harf, küçük harf, rakam, "!#$%&-+*/." gibi pek çok karakter var. Ayrıca bütün hesaplarımın şifrelerini farklı yaptım bu şekilde. Sadece forum ve oyun şifreleri gibi daha az önemli hesaplarla uğraşmadım :)

Size benden bi +1 :) Hesaplarınızın şifrelerinin aynı olmamasını öneririm.