Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Aynı şekilde shiftdelete için

dd557fc43ad103651ed5571402bcd39d.jpg

Fuat Koyuncu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Rom kuran arkadaşlar biraz anlatabilir mi ? Nougat nasıl güzellikleri neler detaylı bir şekilde ?

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Rom kuran arkadaşlar biraz anlatabilir mi ? Nougat nasıl güzellikleri neler detaylı bir şekilde ?
Çok güzel oldu tasarım sadeleşti. Performans ve pil ömrü arttı.
Ve en önemlisi veri tasarruf modu geldi. Pekçok mod geldi yanında. Güç tasarruf modunu özelleştirme imkanı oldu.

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
Hiçbir şey yapmıyorum. Samsungun kendi browserinden siteye gidiyorum. Önceden parmak iziyle giriş yap diye işaretlemiştim. Siteye girdiğimde parmak izi okuma kutucuğu çıkıyor. Okutuyorum. Kaydedilmiş olan şifreyi otomatik yazıyor işte
a3814e9b13de5651cd7a94327650449c.jpg
Sevdiğim güzel bir özellik bu. Eşimde S7 var o kullanıyor. Benim HTC 10 da yok. Keşke S7 alsaydım :(

Muratcan111

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
S7 için nougat güncellemesi Türkiye'de ne zaman kullanılmaya başlanacak?

uydu3405

Doçent
Reaksiyon puanı
115
Arkadaşlar sabırsız olmayın gelir ki önce size gelecek sonra note 5 kullanan bize gelecek şanslısınız.

faruk05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Tarih 30.01.2017 Türkiye de ki samsung kullanıcıları sabırsızlıkla güncelleme bekliyordu ama samsung gösterip gösterip vermiyordu.Dillerde tek bir türkü dolanıyordu....
Adı samsung'dur.Gülü nougat'tır.Giden gelmiyor ACEP NE İŞTİRRR...

Şaka bir yana bence gıcıklığına yapıyorlar.Arkadaşlar bari bu kadar istediğimizi belli etmesek mi acaba ? Bence ocak ayı dediler ya yarın tam saat 23:59 da verecekler :)
Arz taleb meselesi bundan sonra güncelleme yayınlayacak bir kullanıcı kitlesi bulurlarsa yayınlarlar çok kızgınım.Hiç ios kullanmadım ama bu olaydan sonra bir sonraki telefonum iphone olacak bu nedir ya

huseyinkrgl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok uzun süredir araştırdığım s7 edge i almak istiyorum fakat edge ekran için hem iyi hem kötü yorumlar okudum. Yeşil yada pembe çizik oluyormuş sizlerde oldu mu? Ve 30cm yüksekten düşünce bile kırılıyor diyorlar. Kullananların yorumlarını alabilir miyim? Birde telefonu alırsam hangi ürünlerle korumalıyım

SalihKarademir

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Çok uzun süredir araştırdığım s7 edge i almak istiyorum fakat edge ekran için hem iyi hem kötü yorumlar okudum. Yeşil yada pembe çizik oluyormuş sizlerde oldu mu? Ve 30cm yüksekten düşünce bile kırılıyor diyorlar. Kullananların yorumlarını alabilir miyim? Birde telefonu alırsam hangi ürünlerle korumalıyım
Arızalı tellerde tabi bozukluk olur.30cmten dustumu falanca hiçbir telefon kırılmaz ki S7 edge kırılsın .Sallamislar .

mertcanyılmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Arızalı tellerde tabi bozukluk olur.30cmten dustumu falanca hiçbir telefon kırılmaz ki S7 edge kırılsın .Sallamislar .
Ben sağlam bi şekilde 2 3 kez düşündüm s7 edge bişey olmadı kasada bi kaç ezik oldu onlarda küçük telefon gayet sağlam ancak çizilmelere dayanıklı değil maalesef

CrusherX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
tema değil mi bu ?
--- Gönderi Güncellendi ---
Tarih 30.01.2017 Türkiye de ki samsung kullanıcıları sabırsızlıkla güncelleme bekliyordu ama samsung gösterip gösterip vermiyordu.Dillerde tek bir türkü dolanıyordu....
Adı samsung'dur.Gülü nougat'tır.Giden gelmiyor ACEP NE İŞTİRRR...

Şaka bir yana bence gıcıklığına yapıyorlar.Arkadaşlar bari bu kadar istediğimizi belli etmesek mi acaba ? Bence ocak ayı dediler ya yarın tam saat 23:59 da verecekler :)
Arz taleb meselesi bundan sonra güncelleme yayınlayacak bir kullanıcı kitlesi bulurlarsa yayınlarlar çok kızgınım.Hiç ios kullanmadım ama bu olaydan sonra bir sonraki telefonum iphone olacak bu nedir ya
+1

burak0603

Asistan
Reaksiyon puanı
10
S7 Edge i olanlara soruyorum.Tel tam kapaliyken telefonu acinca o kavisli ekranin ordan hafif bir isik gorunuyor mu.Sanki ekranla kasa arasinda acik varda ordan isik gozukuyor gibi.Ama acildiktan sonra gidiyor.Sadece acilirken o siyah ekranda s7 edge yazarken gozukuyor.

mertcanyılmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
19
S7 Edge i olanlara soruyorum.Tel tam kapaliyken telefonu acinca o kavisli ekranin ordan hafif bir isik gorunuyor mu.Sanki ekranla kasa arasinda acik varda ordan isik gozukuyor gibi.Ama acildiktan sonra gidiyor.Sadece acilirken o siyah ekranda s7 edge yazarken gozukuyor.
Ben öyle bir sorunla karşılaşmadım suya da soktum telefonu bir sıkıntı yaşamadım

mertcanyılmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Ben öyle bir sorunla karşılaşmadım suya da soktum telefonu bir sıkıntı yaşamadım

uğurözbayrak

Asistan
Reaksiyon puanı
18
S7 im var hangi ülkenin nougat ını yüklememi tavsiye edersiniz