aynı sorun apple tüm telefonlarında hangi sürüm yüklü olursa olsun var
O normal bişey dokunmatik ekranların çoğunda var.
aynı sorun apple tüm telefonlarında hangi sürüm yüklü olursa olsun var
Arkadaşlar orta tuşa böyle tırnağımla hafif dokunduğumda bazen çıt çıt diye bir ses geliyor neden acaba
10.2 sürümündeyim.IOS sürümünüz nedir
Var ama çözümü de olmalı değil mi? Bu sorun için geri bildirim yapılmalı bence.aynı sorun apple tüm telefonlarında hangi sürüm yüklü olursa olsun var
arkadaşlar merhaba çektiğim fotoğraflar net gelmiyor gözüme acaba kameramda sıkıntı olabilir mi başka bu sıkıntıyı yaşayan var mı
arkadaşlar merhaba çektiğim fotoğraflar net gelmiyor gözüme acaba kameramda sıkıntı olabilir mi başka bu sıkıntıyı yaşayan var mı
arkadaşlar kapalı alanda yani evde çektiğiniz fotoğraflar bulanık çekiyormu bende böyle bir problem mevvut 6s plus telefon hal böyle oluncada dışarda çektiği fotoğraflarıı beğenemiyorum.
arkadaşlar kapalı alanda yani evde çektiğiniz fotoğraflar bulanık çekiyormu bende böyle bir problem mevvut 6s plus telefon hal böyle oluncada dışarda çektiği fotoğraflarıı beğenemiyorum.
Herkes söylüyor zararı Yok diye hatta apple sitesinde satılan iPad adaptörün altında İPhone uyumludur diyor fakat ben güvenmiyorum uzun süre sonra mutlaka zararı olacaktırShıftdelete ın 6s plus uzun kullanım vıdeosunu ızledım ve sarj kısmında bır söz dıkkatmı cektı ıpad sarjıyla sarj edılıyor yuksek amp cıkısı oldugu ıcın hızlı sarj ettıgı söylenıyor pekı bı zararı var mı bunun cıhaza yada batarya ömrunun kısalması gııbı
Shıftdelete ın 6s plus uzun kullanım vıdeosunu ızledım ve sarj kısmında bır söz dıkkatmı cektı ıpad sarjıyla sarj edılıyor yuksek amp cıkısı oldugu ıcın hızlı sarj ettıgı söylenıyor pekı bı zararı var mı bunun cıhaza yada batarya ömrunun kısalması gııbı
Yok malesef her androidden geçen o sıkıntıyı çekiyor sanırım alışırsınAlt barda yukarı çekince çıkan bölümde yer alabilir, bunu yapmak zor olmasa gerek. Doğrudur Ayarlar simgesine uzun basınca hücresel veri çıkıyor ama daha kolay ve kullanışlı yapılabilir bununla ilgili geri bildirimde bulunabiliyor muyuz?
Android sistemini hiç sevmem ve kullanmam. Windows' tan geçtim İOS' a. İOS' u ne kadar seviyorsam Windows' u da seviyorum. Ama böyle bir kısa yolun olması herkesin işini kolaylaştıracaktır değil mi?Yok malesef her androidden geçen o sıkıntıyı çekiyor sanırım alışırsın![]()
Orta tuşa kuvvetli bir şekilde uzunca bazın. Ara ara yapın bunu düzelecektir.Iphone se kullanıyorum aynısı bendede oluyor
Vala ben apple olsunda 16 olsun diyenlerdendim ama cidden cihaz sizi okadar cok baglıyo ki kendine 16 almakla appledan soguyabilirsin 32-64-128-256 hatta yapsınlar 1 TB alalım yani cidden6s plus 16 gb yurtdıısı bır cıhaz var alıcam gıbı ama 16 gb olması benım kafamda soru ısaretı bırakıyor sorun oluyor mu hafızası yoksa o kadar da cok dert edılcek bısı degıl mı bırde satmak ıstedıgımde sorun olur mu elımde kalır mı yaanı ?
16 GB yetersiz kalabilir. Ben 32 GB olanını aldım. İşimi görür. 64 olsa tadından yenmez.6s plus 16 gb yurtdıısı bır cıhaz var alıcam gıbı ama 16 gb olması benım kafamda soru ısaretı bırakıyor sorun oluyor mu hafızası yoksa o kadar da cok dert edılcek bısı degıl mı bırde satmak ıstedıgımde sorun olur mu elımde kalır mı yaanı ?
Alıcı pek olmaz ve sıkıntı yaşarsınız sürekli fotoğraf silmek ile uğraşırsınız6s plus 16 gb yurtdıısı bır cıhaz var alıcam gıbı ama 16 gb olması benım kafamda soru ısaretı bırakıyor sorun oluyor mu hafızası yoksa o kadar da cok dert edılcek bısı degıl mı bırde satmak ıstedıgımde sorun olur mu elımde kalır mı yaanı ?
6s 10.2 sürümünü kullanıyorum.Her WİFİ açışımda veya açıkken ana ekran tuşuna 2 kez basınca alt barda "Whatsapp şu an ki konumunuza göre"
diye bir şey çıkıyor.Bunu kapatmak mümkün mü?Bir zararı olur mu batarya konusunda.
Evet bazen aynı şey bende de oluyor..Yokmu arkadaşlar bir çözümü..
Vatandan alınma iphone 7'm satılıktır. 32 gb modelidir sıfır gibidir daha yeni ürün olduğu için pırıl pırıldır. Yanında 2 kılıf ve cam koruma ile birlikte vereceğim. İlgilenenler özelden yazabilirler.