Öyle birşey mümkün değilbende 6s var .Apple a gitsem bunu versem bana 6s plus ne kadar ödeyerek alırım acaba
Öyle birşey mümkün değilbende 6s var .Apple a gitsem bunu versem bana 6s plus ne kadar ödeyerek alırım acaba
Nasıl değil 6s i verip 6s plus ı para verip üstüne alamam mı şimdiÖyle birşey mümkün değil
Nasıl değil 6s i verip 6s plus ı para verip üstüne alamam mı şimdi
Hayır anca ikinci el olarak elden birisine satıp üstüne ekleyip sıfır apple dan alabilirsinizNasıl değil 6s i verip 6s plus ı para verip üstüne alamam mı şimdi
10.2.1 guncellemesini bekleyin duzelicektirsorunum devam ediyor. telefonu sıfırladım ama bişy değişmedi %30 un altında kapanıyor sık sık. 2 hafta oldu daha alalı servise mi yollamalıyım 10,2 ile ilgili bi problem mi??
Kardeş apple a git telefonu ver zaten bazı 6s lerde öyle bi problem var git götür değiştirsinler bataryanısorunum devam ediyor. telefonu sıfırladım ama bişy değişmedi %30 un altında kapanıyor sık sık. 2 hafta oldu daha alalı servise mi yollamalıyım 10,2 ile ilgili bi problem mi??
Kardeş apple a git telefonu ver zaten bazı 6s lerde öyle bi problem var git götür değiştirsinler bataryanı
bende 6s plus var 10.2 versiyonuna güncelledim ama dün yine aynı sorunu bende yaşadım %35 de iken kapandı açmak istiyorum batarya bitik gösteriyor 5 dk. bekliyorum açıyorum şifreyi giriyorum tekrar kapanıyor hafta sonu garantiye gideceğim şuan ankaradayım cepa avm'de iphone servisine gideceğim.10.2.1 guncellemesini bekleyin duzelicektir
Bunlarin hepsi guncelleme sonrasi sorunlar ben guncellemedim hic bir sorunum yok gelecek guncellemeleri de bekleyebilirsiniz tercih sizin bi guncellemeyle herseyi ortadan kaldirabilirler aslindabende 6s plus var 10.2 versiyonuna güncelledim ama dün yine aynı sorunu bende yaşadım %35 de iken kapandı açmak istiyorum batarya bitik gösteriyor 5 dk. bekliyorum açıyorum şifreyi giriyorum tekrar kapanıyor hafta sonu garantiye gideceğim şuan ankaradayım cepa avm'de iphone servisine gideceğim.
Yok kardeşim öyle bir şey var Apple diyor zaten hatta o bir sorun. Hatta patlayan telefonlar var . Bu yüzden götür değiştirirlerLangır lungur gidip değiştir deyince değiştirmiyorlar ne yazık ki berkay. %95 yeni yazılım kuracaklar, gitmekte fayda var tabi imkan var ise.
Kafama göre götüreyimde değiştireyim diye bir olay yok berkay, oradaki yetkili sorun görürse değişim yapabilir batarya için. Eskiden insiyatif alarak yardımcı oluyorlardı ta ki bizim insanlarımız işi üç kağıta vurana kadar. Eskisi gibi değişim yapmıyorlar ne yazıkki ..Yok kardeşim öyle bir şey var Apple diyor zaten hatta o bir sorun. Hatta patlayan telefonlar var . Bu yüzden götür değiştirirler
Peki doğrudur kardeşimmKafama göre götüreyimde değiştireyim diye bir olay yok berkay, oradaki yetkili sorun görürse değişim yapabilir batarya için. Eskiden insiyatif alarak yardımcı oluyorlardı ta ki bizim insanlarımız işi üç kağıta vurana kadar. Eskisi gibi değişim yapmıyorlar ne yazıkki ..
Sorunlu batarya çıkmasının imkanı yok o sorunlu üretim seri taa 6sin ilk zamanlarında üretildi.arkadaşlar merhaba ben 2 gün sonra iphone 6s 32 gb alacağım. alacağım telefonun sorunlu batarya içermesi ihtimali nedir bu birinci sorum. ikinci sorum ise faturayı benim adıma değil bir başkası adına keseceler. bir sıkıntı olur mu garanti işlemleri için
Yok hocam özel bi sebebide yok. Ama ayarlara 3dtouch ile dokunursan ordan ulaşabilirsinHücresel veri kısa yolu neden yok IPhone telefonlarda bunun özel bir sebebi var mı ?
Alt barda yukarı çekince çıkan bölümde yer alabilir, bunu yapmak zor olmasa gerek. Doğrudur Ayarlar simgesine uzun basınca hücresel veri çıkıyor ama daha kolay ve kullanışlı yapılabilir bununla ilgili geri bildirimde bulunabiliyor muyuz?Yok hocam özel bi sebebide yok. Ama ayarlara 3dtouch ile dokunursan ordan ulaşabilirsin
Pil de sorun yaşamazsınız eğer içinizde şüphe olursaarkadaşlar merhaba ben 2 gün sonra iphone 6s 32 gb alacağım. alacağım telefonun sorunlu batarya içermesi ihtimali nedir bu birinci sorum. ikinci sorum ise faturayı benim adıma değil bir başkası adına keseceler. bir sıkıntı olur mu garanti işlemleri için
2.34 gb olmasının sebebi telefonda yüklü olan sistem dosyalarını siliyor tekrardan yüklediği için yüksek gözüküyorArkadaşlar önce apple desteği aradım itunes üzerinden 10.2 yi yeniden yükledim telefona bildiginiz gibi güncelleme boyutu 400 mb a yakındı ama böyle güncelleyince 2,34 gb gibi yeni bir güncelleme yaptım. Ama sorun düzelmedi bende servise götürdüm sonuç bekliyorum. Sorunu olanlar önce bu yolu denesin 2,34 gblik güncelleme yapsın hala düzelmezse servise götürün derim.
Hiç bir şekilde işlem uygulamadan apple yetkili servise gönderin apple zorlu veya akasya yaArkadaslar merhaba bir sorunum var.
Iphone 6s kullanıyorum cihazın şebeke görselinin hemen alt kısımında 7-8 adet belki daha fazla da olabilir leke mevcut ekran görüntüsü alıp pc den baktım orda leke görünmüyor ölü pixel testide yaptım internette olanlardan orda da bi sıkıntı görünmüyor fakat lekeler ekranın iç kısmında toz olma ihtimalini düşünüyorum cihazı kılıflı ve ekran jelatinli kullanıyorum daha 3 aylık cihaz sizce ne gibi bir işlem uygulamam gerekli.
Hiç bir şekilde işlem uygulamadan apple yetkili seArkadaslar merhaba bir sorunum var.
Iphone 6s kullanıyorum cihazın şebeke görselinin hemen alt kısımında 7-8 adet belki daha fazla da olabilir leke mevcut ekran görüntüsü alıp pc den baktım orda leke görünmüyor ölü pixel testide yaptım internette olanlardan orda da bi sıkıntı görünmüyor fakat lekeler ekranın iç kısmında toz olma ihtimalini düşünüyorum cihazı kılıflı ve ekran jelatinli kullanıyorum daha 3 aylık cihaz sizce ne gibi bir işlem uygulamam gerekli.
Herkese iyi akşamlar, herkesin yeni yılını kutlarım. Foruma şimdi üye oldum. 6S Plus 32 GB kullanıcısıyım. Üç hafta oldu cihazı alalı. Bilmediklerimi burada öğrenmeyi umut ediyorum.
--- Gönderi Güncellendi ---
6S Plus ile ilgili kötü, olmamış, iyi değil diyebileceğiniz bir durum var mı arkadaşlar?
Hücresel veri kısa yolu neden yok IPhone telefonlarda bunun özel bir sebebi var mı ?
Sabah 10 da orada olun yardımcı olurlar randevusuzRandevu alamıyorum ki bir türlü götürcem de
IOS sürümünüz nedirBir sorum olacaktı arkadaşlar. Bunu 3-4 kez yaşadım. Şöyle ki; Arandığımda cevap vermek istiyorum ve aç tuşunu sağa kaydırmak istediğimde olmuyor bir türlü dolayısıyla cevap veremiyorum. Acaba bunu yaşayan var mı yoksa dokunmatikte mi bir sıkıntı var?
aynı sorun apple tüm telefonlarında hangi sürüm yüklü olursa olsun varBir sorum olacaktı arkadaşlar. Bunu 3-4 kez yaşadım. Şöyle ki; Arandığımda cevap vermek istiyorum ve aç tuşunu sağa kaydırmak istediğimde olmuyor bir türlü dolayısıyla cevap veremiyorum. Acaba bunu yaşayan var mı yoksa dokunmatikte mi bir sıkıntı var?