iPhone 6s Ve iPhone 6s Plus Kullananlar Kulübü

Mertsnl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar 6s 10.1.1 yüklü olarak geldi telefonum aldığımda 2 gün önce güncelleme yaptım bugun durup dururken kapandı 10 dk sonra açıldı bu problemle ilgili ne yapabilirim telefonda bi sorun yok batrya değişim programınada dahil değil yeni cihaz napblirim?

Mertsnl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
sorunum devam ediyor. telefonu sıfırladım ama bişy değişmedi %30 un altında kapanıyor sık sık. 2 hafta oldu daha alalı servise mi yollamalıyım 10,2 ile ilgili bi problem mi??

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
sorunum devam ediyor. telefonu sıfırladım ama bişy değişmedi %30 un altında kapanıyor sık sık. 2 hafta oldu daha alalı servise mi yollamalıyım 10,2 ile ilgili bi problem mi??
10.2.1 guncellemesini bekleyin duzelicektir

berkaycl639

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Kardeş apple a git telefonu ver zaten bazı 6s lerde öyle bi problem var git götür değiştirsinler bataryanı

Mustafa_343

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
10.2.1 guncellemesini bekleyin duzelicektir
bende 6s plus var 10.2 versiyonuna güncelledim ama dün yine aynı sorunu bende yaşadım %35 de iken kapandı açmak istiyorum batarya bitik gösteriyor 5 dk. bekliyorum açıyorum şifreyi giriyorum tekrar kapanıyor hafta sonu garantiye gideceğim şuan ankaradayım cepa avm'de iphone servisine gideceğim.

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
bende 6s plus var 10.2 versiyonuna güncelledim ama dün yine aynı sorunu bende yaşadım %35 de iken kapandı açmak istiyorum batarya bitik gösteriyor 5 dk. bekliyorum açıyorum şifreyi giriyorum tekrar kapanıyor hafta sonu garantiye gideceğim şuan ankaradayım cepa avm'de iphone servisine gideceğim.
Bunlarin hepsi guncelleme sonrasi sorunlar ben guncellemedim hic bir sorunum yok gelecek guncellemeleri de bekleyebilirsiniz tercih sizin bi guncellemeyle herseyi ortadan kaldirabilirler aslinda

berkaycl639

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Langır lungur gidip değiştir deyince değiştirmiyorlar ne yazık ki berkay. %95 yeni yazılım kuracaklar, gitmekte fayda var tabi imkan var ise.
Yok kardeşim öyle bir şey var Apple diyor zaten hatta o bir sorun. Hatta patlayan telefonlar var . Bu yüzden götür değiştirirler

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95
Yok kardeşim öyle bir şey var Apple diyor zaten hatta o bir sorun. Hatta patlayan telefonlar var . Bu yüzden götür değiştirirler
Kafama göre götüreyimde değiştireyim diye bir olay yok berkay, oradaki yetkili sorun görürse değişim yapabilir batarya için. Eskiden insiyatif alarak yardımcı oluyorlardı ta ki bizim insanlarımız işi üç kağıta vurana kadar. Eskisi gibi değişim yapmıyorlar ne yazıkki ..

berkaycl639

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Kafama göre götüreyimde değiştireyim diye bir olay yok berkay, oradaki yetkili sorun görürse değişim yapabilir batarya için. Eskiden insiyatif alarak yardımcı oluyorlardı ta ki bizim insanlarımız işi üç kağıta vurana kadar. Eskisi gibi değişim yapmıyorlar ne yazıkki ..
Peki doğrudur kardeşimm

YarenOn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar merhaba ben 2 gün sonra iphone 6s 32 gb alacağım. alacağım telefonun sorunlu batarya içermesi ihtimali nedir bu birinci sorum. ikinci sorum ise faturayı benim adıma değil bir başkası adına keseceler. bir sıkıntı olur mu garanti işlemleri için

M

Murat Burç

SDN Okuru
arkadaşlar merhaba ben 2 gün sonra iphone 6s 32 gb alacağım. alacağım telefonun sorunlu batarya içermesi ihtimali nedir bu birinci sorum. ikinci sorum ise faturayı benim adıma değil bir başkası adına keseceler. bir sıkıntı olur mu garanti işlemleri için
Sorunlu batarya çıkmasının imkanı yok o sorunlu üretim seri taa 6sin ilk zamanlarında üretildi.
Fatura işinde ise bir fikrim yok ama sanırım sorun olmaz sormak lazım
Zaten başka biri cevap verir

Mertsnl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar önce apple desteği aradım itunes üzerinden 10.2 yi yeniden yükledim telefona bildiginiz gibi güncelleme boyutu 400 mb a yakındı ama böyle güncelleyince 2,34 gb gibi yeni bir güncelleme yaptım. Ama sorun düzelmedi bende servise götürdüm sonuç bekliyorum. Sorunu olanlar önce bu yolu denesin 2,34 gblik güncelleme yapsın hala düzelmezse servise götürün derim.

HakanGölbaşı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaslar merhaba bir sorunum var.
Iphone 6s kullanıyorum cihazın şebeke görselinin hemen alt kısımında 7-8 adet belki daha fazla da olabilir leke mevcut ekran görüntüsü alıp pc den baktım orda leke görünmüyor ölü pixel testide yaptım internette olanlardan orda da bi sıkıntı görünmüyor fakat lekeler ekranın iç kısmında toz olma ihtimalini düşünüyorum cihazı kılıflı ve ekran jelatinli kullanıyorum daha 3 aylık cihaz sizce ne gibi bir işlem uygulamam gerekli.

eyupkaraca44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar şuan vatanbilgisayar iphone 6s 32 GB modelini 2500 TL' ye satıyor. Ben satın aldım ve şuan kesinlikle kaçırılmaması gerek almanızı öneririm.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Herkese iyi akşamlar, herkesin yeni yılını kutlarım. Foruma şimdi üye oldum. 6S Plus 32 GB kullanıcısıyım. Üç hafta oldu cihazı alalı. Bilmediklerimi burada öğrenmeyi umut ediyorum.
--- Gönderi Güncellendi ---
6S Plus ile ilgili kötü, olmamış, iyi değil diyebileceğiniz bir durum var mı arkadaşlar?

Hücresel veri kısa yolu neden yok IPhone telefonlarda bunun özel bir sebebi var mı ?

Son düzenleyen moderatör:

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Yok hocam özel bi sebebide yok. Ama ayarlara 3dtouch ile dokunursan ordan ulaşabilirsin
Alt barda yukarı çekince çıkan bölümde yer alabilir, bunu yapmak zor olmasa gerek. Doğrudur Ayarlar simgesine uzun basınca hücresel veri çıkıyor ama daha kolay ve kullanışlı yapılabilir bununla ilgili geri bildirimde bulunabiliyor muyuz?

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Pil de sorun yaşamazsınız eğer içinizde şüphe olursa

Beklenmedik Kapanma Sorunları İçin iPhone 6s Programı - Apple Destek Buradan sorgulayın.

Fatura konusunda hiç sorun yaşamazsınız merak etmeyin
Arkadaşlar önce apple desteği aradım itunes üzerinden 10.2 yi yeniden yükledim telefona bildiginiz gibi güncelleme boyutu 400 mb a yakındı ama böyle güncelleyince 2,34 gb gibi yeni bir güncelleme yaptım. Ama sorun düzelmedi bende servise götürdüm sonuç bekliyorum. Sorunu olanlar önce bu yolu denesin 2,34 gblik güncelleme yapsın hala düzelmezse servise götürün derim.
2.34 gb olmasının sebebi telefonda yüklü olan sistem dosyalarını siliyor tekrardan yüklediği için yüksek gözüküyor
Iphone 6s kullanıyorum cihazın şebeke görselinin hemen alt kısımında 7-8 adet belki daha fazla da olabilir leke mevcut ekran görüntüsü alıp pc den baktım orda leke görünmüyor ölü pixel testide yaptım internette olanlardan orda da bi sıkıntı görünmüyor fakat lekeler ekranın iç kısmında toz olma ihtimalini düşünüyorum cihazı kılıflı ve ekran jelatinli kullanıyorum daha 3 aylık cihaz sizce ne gibi bir işlem uygulamam gerekli.
Hiç bir şekilde işlem uygulamadan apple yetkili servise gönderin apple zorlu veya akasya ya
Hiç bir şekilde işlem uygulamadan apple yetkili se
Herkese iyi akşamlar, herkesin yeni yılını kutlarım. Foruma şimdi üye oldum. 6S Plus 32 GB kullanıcısıyım. Üç hafta oldu cihazı alalı. Bilmediklerimi burada öğrenmeyi umut ediyorum.
6S Plus ile ilgili kötü, olmamış, iyi değil diyebileceğiniz bir durum var mı arkadaşlar?

Hücresel veri kısa yolu neden yok IPhone telefonlarda bunun özel bir sebebi var mı ?

Güzel bir tercih yapmışsınız hayırlı olsun

Ayarlar simgesine sert basın sekme çıkacak oradan açabilirsiniz veya Siri'yi açın Siri'ye hücresel veriyi aç de açılır :)

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Arkadaşlar Şarjı olayı ile ilgili, tecrübelerime dayanarak birkaç birşey söylemek istiyorum.

*Öncelikle eğer kaldığınız bölgede LTE desteği yoksa LTE ye almayın. Bu her cihaz için geçerlidir.Çünkü cihaz eğer LTE ya da 4.5G desteklemiyorsa , sürekli şebeke araması yapacak ve bu da şarjın adeta emilmesine yol açacaktır.
*Yine iPhone için konuşacak olursak, arka planda sizin için bir şey ifade etmeyen bazı uygulamaların kullanılmasını yani arka planda çalışmasını kısıtlayabilirsiniz.Bunun için ayarlar-genel-arka planda uygulama yenile kısmına gelip arka planda iken çalışmasını istemediğiniz uygulamaları Deaktif edebilirsiniz.
*Yine başka bir konu ''Konum Servisleri''
Konum Servisleri programı kullanırken, kullandığınız programın, o andaki konumunuzu tespit etmeye çalışması. küçük bir detay gibi görünse de sürekli konum değiştiren insanlar için kullanılan bütün programların aynı anda konum değiştirmesi artık sizin takdirinizde:)
*Başka bir konu: '' Ekran Parlaklığı''
Ekran parlaklığınızı otomatik yaparsanız; bulunduğunuz konuma göre parlaklığı kendisi ayarlayacaktır. Siz son seviyeye getirmişsinizdir. Dolayısı ile Çok karanlık bir mekanda bile gereksiz bir ekran aydınlatması , pilinizin sömürülmesine yol açar.
*Başka bir konu iPhone ile birlikte gelen hareketli duvar kağıdı.
iPhone 6S , 6S Plus , 7 ve 7 Plus ile birlikte gelen bu özellik ekrana dokunduğunuzda 3D Touch teknolojisi ile birlikte, arka planın ya da duvar kağıdının hareket etmesi ki bu da eğer kullanmıyorsanız kapalı konumda olmalı.

Eğer bu modellerden biri yoksa duvar kağıdınızı seçtiğiniz zaman, '' PERSPEKTIF'' Özelliğini kapatmanız pil için yararlı olacaktır.
*Başka bir sorun, '' iCloud otomatik yedekleme''
Bu da yine pile olumsuz etki eden durumlardan birisi. Eğer iCloud otomatik yedeklemede ise Wi-Fi ye bağlandığınızda , otomatik yedeklemeye başlayacak ve bu yedekleme boyutuna göre 30 dakika ile 2 saat arasında sürecektir.
Ya verileri de mi yedeklemeyeceğiz demeyin:) Çünkü manuel modu da mevcut. dolayısıyla siz istediğiniz zaman yedekleyebilirsiniz.
Otomatik Yedeklemedeki sıkıntı şu ki, eğer yedekleme değmeyecek kadar küçük de bir değişiklik olmuş olsa, yine yedekleme yapacaktır:)
*Başka bir sorun, '' Bildirim ekranı ve bildirimler''
iOS 10 ile bu ekran daha kullanışlı hale geldi ancak daha fazla şarjı sömürecek kapasiteye sahip:) Durum çubuğunda olmasını istemediğiniz uygulamayı düzenle butonu ile buradan silmeniz. Buda şarjınıza olumlu etki edecektir.Aynı zamanda ayarlar bölümünde bildirimler bölümüne gidip orada bildirim gelmesini istemediğiniz uygulamaları deaktif edebilirsiniz.
*Başka bir şey daha'' Bluetooth ya da Wi-Fi kullanımı.
Arkadaşlar bu iki şarj düşmanı sürekli açık bırakılmamalı:)
Bu iki teknoloji harikası her an çalışma halindedir. Şöyle diyemezsiniz: Ben şu anda Bluetooth ile alışveriş yapmıyorum ya da Wi-Fi ile internete bağlanmıyorum.
Çünkü bu iki teknoloji harikası bunlar aktif olarak kullanmasınız da her an çalışıyor vaziyettedir ve ikisi de arama yaparlar. İşimiz yoksa bunları kapatalım.

Bunlar bizim önemsemediğimiz ama pilimizi hunharca kullanan bir kaç şey.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Bir sorum olacaktı arkadaşlar. Bunu 3-4 kez yaşadım. Şöyle ki; Arandığımda cevap vermek istiyorum ve aç tuşunu sağa kaydırmak istediğimde olmuyor bir türlü dolayısıyla cevap veremiyorum. Acaba bunu yaşayan var mı yoksa dokunmatikte mi bir sıkıntı var?

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Bir sorum olacaktı arkadaşlar. Bunu 3-4 kez yaşadım. Şöyle ki; Arandığımda cevap vermek istiyorum ve aç tuşunu sağa kaydırmak istediğimde olmuyor bir türlü dolayısıyla cevap veremiyorum. Acaba bunu yaşayan var mı yoksa dokunmatikte mi bir sıkıntı var?
IOS sürümünüz nedir

mert-memic

Asistan
Reaksiyon puanı
26
aynı sorun apple tüm telefonlarında hangi sürüm yüklü olursa olsun var