iPhone 6s Ve iPhone 6s Plus Kullananlar Kulübü

ramazan101

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar merhaba çektiğim fotoğraflar net gelmiyor gözüme acaba kameramda sıkıntı olabilir mi başka bu sıkıntıyı yaşayan var mı

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Belki ters ışıkta kalmış olabilirsin. Mümkünse aynı model telefonla veya herhangi başka bir telefonla aynı yerden fotoğrafı çek.

ramazan101

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar kapalı alanda yani evde çektiğiniz fotoğraflar bulanık çekiyormu bende böyle bir problem mevvut 6s plus telefon hal böyle oluncada dışarda çektiği fotoğraflarıı beğenemiyorum.

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
arkadaşlar merhaba çektiğim fotoğraflar net gelmiyor gözüme acaba kameramda sıkıntı olabilir mi başka bu sıkıntıyı yaşayan var mı

arkadaşlar kapalı alanda yani evde çektiğiniz fotoğraflar bulanık çekiyormu bende böyle bir problem mevvut 6s plus telefon hal böyle oluncada dışarda çektiği fotoğraflarıı beğenemiyorum.

Örnek fotoğraf atar mısınız

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738

kardeşim lensle alakalı bir problem olabilir veya lensinizin içine kronik hata olan toz kaçmış olabilir. Örnek fotoğraf koyarsanız yardımcı oluruz

jdmkaan91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Shıftdelete ın 6s plus uzun kullanım vıdeosunu ızledım ve sarj kısmında bır söz dıkkatmı cektı ıpad sarjıyla sarj edılıyor yuksek amp cıkısı oldugu ıcın hızlı sarj ettıgı söylenıyor pekı bı zararı var mı bunun cıhaza yada batarya ömrunun kısalması gııbı

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Shıftdelete ın 6s plus uzun kullanım vıdeosunu ızledım ve sarj kısmında bır söz dıkkatmı cektı ıpad sarjıyla sarj edılıyor yuksek amp cıkısı oldugu ıcın hızlı sarj ettıgı söylenıyor pekı bı zararı var mı bunun cıhaza yada batarya ömrunun kısalması gııbı
Herkes söylüyor zararı Yok diye hatta apple sitesinde satılan iPad adaptörün altında İPhone uyumludur diyor fakat ben güvenmiyorum uzun süre sonra mutlaka zararı olacaktır

Reaksiyon puanı
14
6s 10.2 sürümünü kullanıyorum.Her WİFİ açışımda veya açıkken ana ekran tuşuna 2 kez basınca alt barda "Whatsapp şu an ki konumunuza göre"
diye bir şey çıkıyor.Bunu kapatmak mümkün mü?Bir zararı olur mu batarya konusunda.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738

uzun vadede var evet. Her bataryanın kapasitesinden başka bir de MS başına sağlıklı alabildiği MAH miktar vardır. bundan fazlası olduğu zaman batarya dolmuş gibi görükse de o şarj bir nevi demo gibidir. Halk tabiriyle FÖSS tür:)

mustafaatess_

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Alt barda yukarı çekince çıkan bölümde yer alabilir, bunu yapmak zor olmasa gerek. Doğrudur Ayarlar simgesine uzun basınca hücresel veri çıkıyor ama daha kolay ve kullanışlı yapılabilir bununla ilgili geri bildirimde bulunabiliyor muyuz?
Yok malesef her androidden geçen o sıkıntıyı çekiyor sanırım alışırsın :)

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Yok malesef her androidden geçen o sıkıntıyı çekiyor sanırım alışırsın :)
Android sistemini hiç sevmem ve kullanmam. Windows' tan geçtim İOS' a. İOS' u ne kadar seviyorsam Windows' u da seviyorum. Ama böyle bir kısa yolun olması herkesin işini kolaylaştıracaktır değil mi?

jdmkaan91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
6s plus 16 gb yurtdıısı bır cıhaz var alıcam gıbı ama 16 gb olması benım kafamda soru ısaretı bırakıyor sorun oluyor mu hafızası yoksa o kadar da cok dert edılcek bısı degıl mı bırde satmak ıstedıgımde sorun olur mu elımde kalır mı yaanı ?

HakanGölbaşı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
6s plus 16 gb yurtdıısı bır cıhaz var alıcam gıbı ama 16 gb olması benım kafamda soru ısaretı bırakıyor sorun oluyor mu hafızası yoksa o kadar da cok dert edılcek bısı degıl mı bırde satmak ıstedıgımde sorun olur mu elımde kalır mı yaanı ?
Vala ben apple olsunda 16 olsun diyenlerdendim ama cidden cihaz sizi okadar cok baglıyo ki kendine 16 almakla appledan soguyabilirsin 32-64-128-256 hatta yapsınlar 1 TB alalım yani cidden ☺️

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
16 GB yetersiz kalabilir. Ben 32 GB olanını aldım. İşimi görür. 64 olsa tadından yenmez.

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Ayarlara gelen ios güncelleme bildirimini nasıl silebilirim ayarlar üzerinde sürekli bildirim var göz yoruyor indirip yarıda sildim gitmedi

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Alıcı pek olmaz ve sıkıntı yaşarsınız sürekli fotoğraf silmek ile uğraşırsınız

koray_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
6s 10.2 sürümünü kullanıyorum.Her WİFİ açışımda veya açıkken ana ekran tuşuna 2 kez basınca alt barda "Whatsapp şu an ki konumunuza göre"
diye bir şey çıkıyor.Bunu kapatmak mümkün mü?Bir zararı olur mu batarya konusunda.

Evet bazen aynı şey bende de oluyor..Yokmu arkadaşlar bir çözümü..

Literarylife

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20

beyler k.bakmayın rahatsiz ettiğim için şu videodaki fon müziğinin adını bilen var mı ? bilen varsa soyleyebilir mi ? :)

er_ozan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Evet bazen aynı şey bende de oluyor..Yokmu arkadaşlar bir çözümü..

Wifi açarken konumunuz da açıksa boyle bir durum olabilir sebebi gizlilik ayarlarında konum paylasma ile ilgili whatsapp uygulamanızın konum seçenegi ne durumda? Bakıp paylaşırsanız biraz daha yardımcı olayım.

Aygunnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar kullanımım böyle normal mi sizce 6 saat kullanım süresi ?

Ekli dosyalar

• IMG_0378.PNG
    IMG_0378.PNG
    149.3 KB · Görüntüleme: 508

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49
aed4178870ad51ce5f1ef0e3799ce020.jpg

arkadaslar iphone 7 yi kişisel erişim noktasından laptopa baglayamiyorum. bağlanıyor fakat internet yok diyor. resminide çektim. sorun ne olabilir acaba.

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49
Vatandan alınma iphone 7'm satılıktır. 32 gb modelidir sıfır gibidir daha yeni ürün olduğu için pırıl pırıldır. Yanında 2 kılıf ve cam koruma ile birlikte vereceğim. İlgilenenler özelden yazabilirler.

neden satiyorsunuz guzelim telefonu. nesini begenmediniz. bendede aynisi varda ondan sordum. bende vatandan almıştım.

Aygunnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar telefonu düşük güç modunda bırakıyorum aradan yarım saat geçtikten sonra alınca yaklaşık %3-%4 şarj gitmiş oluyor . Sizde de oluyor mu bu normal bir şey mi ? (Telefon 6s)

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49
bu ios 10 da iphone nun klavye sinde swipe yazma modu yokmu acaba