M3rTR
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 135
Hocam cihazda sorun olabilir. Sıfırlamak lazım. Bende de bi ara oldu kendi kendine 1.5 gb paketten yedi cihaz
Hocam cihazda sorun olabilir. Sıfırlamak lazım. Bende de bi ara oldu kendi kendine 1.5 gb paketten yedi cihaz
ekran 1600 mah kullanmış. bu da demek ki hafif kullanım..Hay maşallah nedir bu süre böyle. Merak ettim şimdi cihazi nasil kullanıyorsunuz kullanmadiginiz uyg. Lari devre disi biraktiniz mi ? Launcher falan kullaniyormusunuz ?
Hafif mi ??? Ben maksimum 700 mah gorebildim en yoğun kullanimimdaekran 1600 mah kullanmış. bu da demek ki hafif kullanım..
en yoğun kullanımda o yüzden 700 mah gördün. hafif kullanım olduğu için arkadaşın en çok ekran açık kalmış batarya yiyen pek uygulama kullanmamış. ikisi ters orantı.Hafif mi ??? Ben maksimum 700 mah gorebildim en yoğun kullanimimda
Bende bi an benim cihaz dizel sanmıştımen yoğun kullanımda o yüzden 700 mah gördün. hafif kullanım olduğu için arkadaşın en çok ekran açık kalmış batarya yiyen pek uygulama kullanmamış. ikisi ters orantı.
Hocam iyi akşamlar pil süresi biraz saçma bişey söyle anlatayım eğer elinden düşürmeden 7 8 saat kullanırım diyorsan ekran süren 7 8 de olur ancak bekleme süresi artıkça ekran süresi azalır. Al eline boş olduğunda saatlerce oyun oyna bişeyler yap 6 7 8 saat gider ekran az önce 7 saat gören arkadaş 10 saat içinde sadece 3 saat ekranı kapalı kalmış bu da 7 saat ekran açık ve uygulamalar ekranda çalışıyor demek oluyor. Benimkiler de fotolardaki gibi. Biraz uzun oldu ama kusura bakma yardımcı olmak istedim.Hafif mi ??? Ben maksimum 700 mah gorebildim en yoğun kullanimimda
Valla hic guc tasarrufu açmıyorum. Onun harici bi ozellik var telefonda 3 gun ust uste kullanilmayan uygulamayi kapatiyor o ozellik acik. Herhangi bir uygulamayi devre dışı birakmadim. Parlaklık otomatikteydi. Telefonda full dolu. Youtube ve instagram kullanmistim o gun sadece. Evde oldugum gun hep boyle ekran suresi aliyorum. Ama disardayken 2 veya 3 saat ekran suresi aliyorum ve yine sarj aksam bitiyor. Bu telefonda bekleme modu ile yogun kullanim ayni sarji tuketiyor ben bundan kesinlikle eminim[emoji23]Hay maşallah nedir bu süre böyle. Merak ettim şimdi cihazi nasil kullanıyorsunuz kullanmadiginiz uyg. Lari devre disi biraktiniz mi ? Launcher falan kullaniyormusunuz ?
Sen ne yaparsan akşama şarja takmak zorunda kalacaksın bu kadar ben bu pil konusuna takıldığım için s7 den s7 edge ye geçtim yine aynı yine aynıValla hic guc tasarrufu açmıyorum. Onun harici bi ozellik var telefonda 3 gun ust uste kullanilmayan uygulamayi kapatiyor o ozellik acik. Herhangi bir uygulamayi devre dışı birakmadim. Parlaklık otomatikteydi. Telefonda full dolu. Youtube ve instagram kullanmistim o gun sadece. Evde oldugum gun hep boyle ekran suresi aliyorum. Ama disardayken 2 veya 3 saat ekran suresi aliyorum ve yine sarj aksam bitiyor. Bu telefonda bekleme modu ile yogun kullanim ayni sarji tuketiyor ben bundan kesinlikle eminim[emoji23]
Hocam iyi akşamlar pil süresi biraz saçma bişey söyle anlatayım eğer elinden düşürmeden 7 8 saat kullanırım diyorsan ekran süren 7 8 de olur ancak bekleme süresi artıkça ekran süresi azalır. Al eline boş olduğunda saatlerce oyun oyna bişeyler yap 6 7 8 saat gider ekran az önce 7 saat gören arkadaş 10 saat içinde sadece 3 saat ekranı kapalı kalmış bu da 7 saat ekran açık ve uygulamalar ekranda çalışıyor demek oluyor. Benimkiler de fotolardaki gibi. Biraz uzun oldu ama kusura bakma yardımcı olmak istedim.Ekli dosyayı görüntüle 15203Ekli dosyayı görüntüle 15204Ekli dosyayı görüntüle 15205
Sistemde kullanılan birşey birakmazsak ne olur acaba durum herşeyi devre disi biraksak en onemliler haricindeSen ne yaparsan akşama şarja takmak zorunda kalacaksın bu kadar ben bu pil konusuna takıldığım için s7 den s7 edge ye geçtim yine aynı yine aynı![]()
Hayırlı olsun da gümüş felan alaydın niye altın? Ama zevkler ve renkler tartışılmaz hayırlı olsunHepsiburadan s7 gold rengini sipariş vererek aranıza katılmış bulunmaktayım kısmetse en geç cumaya elimde olucak inşAllah
Hepsiburadan s7 gold rengini sipariş vererek aranıza katılmış bulunmaktayım kısmetse en geç cumaya elimde olucak inşAllah
aralarında 80 lira falan fark vardıHayırlı olsun da gümüş felan alaydın niye altın? Ama zevkler ve renkler tartışılmaz hayırlı olsun
Düz s7 de black edgede silver abi favorimHayırlı olsun da gümüş felan alaydın niye altın? Ama zevkler ve renkler tartışılmaz hayırlı olsun
black cidden bir bütün gibi duruyor ama içim kararırmış gibi geldi silver alırdım da 2 3 gündür vatandan falan gece indirimine bakıyordum en az 2450 yada 2460 a düştü şuandada 31 aralığa kadar %8 indirim diyor baktım daha indirim olmayacak 2380 den alayım bare dedim . bakalım inş. ekran büyüklüğü üzmezDüz s7 de black edgede silver abi favorim
S7 Edgenin her rengi güzel bana göre altın hariç.Düz s7 de black edgede silver abi favorim
5.7" ufak gibi geliyor nerdeyse artık [emoji23] [emoji23] [emoji23]black cidden bir bütün gibi duruyor ama içim kararırmış gibi geldi silver alırdım da 2 3 gündür vatandan falan gece indirimine bakıyordum en az 2450 yada 2460 a düştü şuandada 31 aralığa kadar %8 indirim diyor baktım daha indirim olmayacak 2380 den alayım bare dedim . bakalım inş. ekran büyüklüğü üzmez![]()
5.5 inç çerçeve cumhuriyetini al o 5.7inci mumla ararsın5.7" ufak gibi geliyor nerdeyse artık [emoji23] [emoji23] [emoji23]
1900 e bulmuştum 0 ama defolumu ne diyorlar alacaktım vaz geçtim suan memnunum arkadaştan5.5 inç çerçeve cumhuriyetini al o 5.7inci mumla ararsın
Aralık bizede gelmedi. Ve Noguat 1.5 2 aya gelir.Arkadaşlar Selamünaleyküm bana aralık ayı güncellemesi gelmedi size gelen oldumu bi de Noguat 7.0 ne zaman gelir cihazım S7 Edge.
Merhaba türkiye rom kullanıyorsanız yazılım bilgisi ekranının görüntüsünü atabilir misiniz? Rom yükledim Hindistan çıktı da [emoji23]Aralık bizede gelmedi. Ve Noguat 1.5 2 aya gelir.
Benimki de bu şekilde Aralık falan yazıyor ama sizde nasıl?