zaferozkan
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 9
Teşekkür ederim.Hayırlı olsun![]()
Teşekkür ederim.Hayırlı olsun![]()
Geldi, turkcell bununla ilgili bir mail de gönderdi.![]()
Bu durumda. Volte yazdığı için. Lte açık olmasa bile yazar o sıkıntı değil[emoji6]
Sıkıntı yok o zamanGeldi, turkcell bununla ilgili bir mail de gönderdi.
Hoparlör konusunda beni tatmin etmişti kulaklık ise sonda olmasına rağmen keşke biraz daha yüksek olsa dedirtiyor ben şuan s7 kulaklığı kullanmıyorum airpod gibi olduğu için lg'nin bir kulakiçi kulaklığını kullanıyorum kötü değil ama keşke dedirtiyor sanki biraz daha yüksek ses arıyorsunMerhaba samsung galaxy s7 kullananlara soruyorum telefonun ses. Kalitesi çokmu kötü acaba ? Mesela. Youtube veya spotify dan kulaklik ile muzik dinlerken fiyatini hicmi haketmiyor yada mesela. Film izlerken telefonda. Lanet olsun ya. Dedirtiyormu![]()
Sonynin bir kulaklıgı var 20 Tllik benim kutu kulaklığını ses anlamında baya baya tokatlıyor. Sony vb den bir kulaklık deneyin istersenizHoparlör konusunda beni tatmin etmişti kulaklık ise sonda olmasına rağmen keşke biraz daha yüksek olsa dedirtiyor ben şuan s7 kulaklığı kullanmıyorum airpod gibi olduğu için lg'nin bir kulakiçi kulaklığını kullanıyorum kötü değil ama keşke dedirtiyor sanki biraz daha yüksek ses arıyorsun
Silinir dostumArkadaslar burada sorulmaz ama çok acil bilgisayarı power tuşuyla kapattım açınca açılmadı onarılamadı yazdı bu adımları izlersem verilerim silinirmi (diskimi kendim ayırdım yani depo d yok tüm fotolarım içinde)
![]()
![]()
![]()
Ama 3. Maddede böyle yazıyor![]()
Her oyunda mı oluyor?Belki oyunun optimizasyonundan kaynaklıdır.Çok sıkıntı olursa game launcher üzerinden biraz ayarlarla oynayın bakalım bir şey değişecek mi?Merhaba arkadaşlar s7 kullanıyorum oyunlarda fps düşüşleri yaşıyor ufak tefek takılmalar oluyor grafik kalitesi en üst düzeyde böyle bir telefonun kasmaması lazım siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Tekrardan reset at sorun yoksa bilgisayarindaAma 3. Maddede böyle yazıyor![]()
Ürünün modelini önerebilirseniz incelerim yada linki varmıSonynin bir kulaklıgı var 20 Tllik benim kutu kulaklığını ses anlamında baya baya tokatlıyor. Sony vb den bir kulaklık deneyin isterseniz
Kulaklık ses kalitesi olarak çok iyi değil samsungun sesi daha temizdi ses arıyorsan Sony kulaklık bakÜrünün modelini önerebilirseniz incelerim yada linki varmı
Anlıyorum ilginiz için teşekkürlerKulaklık ses kalitesi olarak çok iyi değil samsungun sesi daha temizdi ses arıyorsan Sony kulaklık bak
Üst seviye Sony alırsan yüksek ve temiz bir ses alabilirsin veya senheiser ama biraz tuzlu olur fiyatıAnlıyorum ilginiz için teşekkürler
çoğu rpg oyununda aynı devilian oynuyorum mesela ortalama 30 40 fps arası oynuyorum bazen okadarda olmuyor düşüyor gta sanandreas da denedim ondada aynı düşük fps oynuyorum belki snapdragon 820 olsaydı böyle olmazdı exynos işlemcinin oyun performansı kötü bana göreHer oyunda mı oluyor?Belki oyunun optimizasyonundan kaynaklıdır.Çok sıkıntı olursa game launcher üzerinden biraz ayarlarla oynayın bakalım bir şey değişecek mi?
Evet,salt işlemci gücü konusunda 820 daha güçlü.8890 Web gezintilerinde daha iyi performans sağlıyor.çoğu rpg oyununda aynı devilian oynuyorum mesela ortalama 30 40 fps arası oynuyorum bazen okadarda olmuyor düşüyor gta sanandreas da denedim ondada aynı düşük fps oynuyorum belki snapdragon 820 olsaydı böyle olmazdı exynos işlemcinin oyun performansı kötü bana göre
820 daha güçlü ama arayüzde exynos 820yi parçalıyorEvet,salt işlemci gücü konusunda 820 daha güçlü.8890 Web gezintilerinde daha iyi performans sağlıyor.
Nougat güncellemesiyle ekran çözünürlüğü düşürebilecekmişiz bu performans etki sağlarmı sonuçta 2k ekran kullanıyoruz bu şekilde 1080p çözünürlüğe düşer oyunlarda etki edermi820 daha güçlü ama arayüzde exynos 820yi parçalıyor
820nin grafik gücü kaydetti değer şekilde exynos dan güçlü değil
Eder.Nougat güncellemesiyle ekran çözünürlüğü düşürebilecekmişiz bu performans etki sağlarmı sonuçta 2k ekran kullanıyoruz bu şekilde 1080p çözünürlüğe düşer oyunlarda etki edermi
Kardeşim aynısı benim telefonda da var 4.5g gidiyor gelmiyor. 3g de sorun yok. Hattım vodafone. Sıkımtı vodafone da. Bak herkes öyle demiş. Bir gün turkcell hattı kullandım böyle bi sorun olmadı. Haftaya tutkcell e geçiyorum.Hattım vodafone dur. Bun nasıl çözeceğim ben ya uçak. Modunu açıp kapatıyorum o zaman 4.5G ye geçiyor
--- Gönderi Güncellendi ---
Kimse birşey bilmiyorum bütün servisler başından sagmanın yolunu arıyor sizin önereceğiz birşey var mi
Aslında Samsung cihazlarda snapdragon işlemcinin tavsiye edilmemesinin sebebi optimizasyon.820 daha güçlü ama arayüzde exynos 820yi parçalıyor
820nin grafik gücü kaydetti değer şekilde exynos dan güçlü değil
Ben hep exynosu savundumAslında Samsung cihazlarda snapdragon işlemcinin tavsiye edilmemesinin sebebi optimizasyon.
Aynı Apple'ın tek işlemcisi olduğu için optimizasyonu daha iyi yapması gibi.
aynen bu android os hem pili hem interneti cok goturuyor,bunun icerigi ne acaba
aynen bu android os hem pili hem interneti cok goturuyor,bunun icerigi ne acaba