Hangisini Tercih Etmeli?

Kamii07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

BuzzyGamer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Kağıt üstünde Redmi Pro daha performanslı duruyor fakat Mi 5 tavsiye ederim. Bütçeniz ne kadar?

Kamii07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kağıt üstünde Redmi Pro daha performanslı duruyor fakat Mi 5 tavsiye ederim. Bütçeniz ne kadar?
1300 tlyi geçmek istemiyorum. İnternetteki yorumlarda da mi5 daha iyi gibi duruyor fakat aralarında 32 gb rom farkı gibi göze çarpan birkaç farklılık insanın seçim yapmasını zorlaştırıyor
--- Gönderi Güncellendi ---
32 GB rom farkı ve arttırılamayan hafıza büyük eksik değil mi ?
32 GB rom farkı ve arttırılamayan hafıza büyük eksik değil mi ?

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Mi5 Daha performanslı bir cihaz ve kullanıcı yorumlarına bakılırsa geneli memnun lan arkadaşların.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Redmi Pro'nun iyi yanları

+64 gb rom benim için ideal değer.
+4050 mAH batarya da bana göre alternatif. (1050 mah fark var)
+5,5 inch ekran var (0,35 inch fark var )
+10 çekirdekli işlemci senkronize çalışırsa çoklu işlemde ve düşük performans isteyen işlemlerde daha az enerji tüketimi yapacaktır(düşük frekans da ki çekirdeklerden dolayı)
+Grafik birimi frekansı daha yüksek 850 mhz.

Mi 5'in iyi yanları

+wi-fi de 801 ac var
+Daha hafif
+ Daha güncel kamera Sony Exmor RS Sensör (IMX298) (redmi pro da IMX 258 var)
+Malzeme kalitesi olarak daha elit duruyor
+ram olarak lpddr4 kullanılıyor redmi de ise lpddr3 dogal olarak frekansı daha yüksek performansı da yüksek olacaktır.
+LTE (Cat.12) daha yüksek hızda 4,5 g sunacaktır.

bunlar kağıt üzerinde yapabileceğimiz kıyaslama ve kişisel fikirlerimdir. İki cihazı da deneme şansım olmadı kullanıcı yorumlarını almak daha faydalı olacaktır.

M

Murat Burç

SDN Okuru
huawei p9 lite alınırmı?
Telefon olarak evet
Mi5 varken adının anılmaya dahi hakkı yok
1150 tlden mi5 varsa diğerlerinin benim için pek bir değeri yok. Mi5 imkanın varsa düşünme. Mi5 al ama p9 lite de iyi cihaz

+10 çekirdekli işlemci senkronize çalışırsa çoklu işlemde ve düşük performans isteyen işlemlerde daha az enerji tüketimi yapacaktır(düşük frekans da ki çekirdeklerden dolayı)

Mi 5'in iyi yanları

+wi-fi de 801 ac var
+Daha hafif
+ram olarak lpddr4 kullanılıyor redmi de ise lpddr3 dogal olarak frekansı daha yüksek performansı da yüksek olacaktır.

bunlar kağıt üzerinde yapabileceğimiz kıyaslama ve kişisel fikirlerimdir. İki cihazı da deneme şansım olmadı kullanıcı yorumlarını almak daha faydalı olacaktır.
Dediğiniz herşey nerdeyse doğru ama o grafik tarafı sıkıntı
Grafik mhzsine bakarak gpu değerlendiremeyiz Adreno 530 silindir gibi ezip geçiyor
Mali t880 mp4 hali hazırda Huawei p9daki kirin 955de de var ve bu grafik biriminin gücü note 5deki 7420 ile note 4deki 5433 islemcilerinin grafik birimlerinin arasinda bir güce sahip
O mhz kısmı kafa karıştırabilir

Kamii07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Mi 5'in iyi yanları

+wi-fi de 801 ac var
+Daha hafif

İki modelin 64Gb olan versiyonları arasındaki fark 400 tl eder mi?

BuzzyGamer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25

Mi 5'in iyi yanları

+wi-fi de 801 ac var
+Daha hafif

Arkadaş zaten gerekli olan şeylerin kıyaslamasını yapmış. Kıyaslamaya göre ve kullanıcı yorumlarına göre kararını verebilirsin. Fakat herkesin önerdiği gibi bende Xiaomi Mi 5 almanı tavsiye ederim. O fiyata alabileceğin en performanslı telefon şu an o. İkincide Xiaomi Redmi Pro. Bu arada ithalatçı garantili almanı kesinlikle önermem. Onun yerine distribütör garantili almanı tavsiye ederim. Özetle ithalatçı firmaların getirdiği cihazları ucuza alırken risk de alıyorsunuz, daha az ödeyerek kısıtlı bir garanti ve servisten yararlanıyorsunuz. Eğer bu riski göze alıyorsanız bu cihazları tercih edebilirsiniz. Eğer risk almak istemiyor ve markanın güvencesinde cihaz almak istiyorsanız distribütör garantili cihaz tercih etmeniz de fayda var. Bazı elektronik marketler sadece distribütör garantili cihaz satışı yapmaktadır. Satın almadan önce distribütör mü yoksa ithalatçı firma ürünü mü aldığınızı mutlaka sorun ve tercihinizi bu bilgiler ışığında yapın.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba arkadaşlar Xiaomi Redmi Pro ile Xioami mi 5 arasında kaldım.Sizce hangisni tercih etmeliyim? Bir de Delta servis garantisi hakkında bilgis olan var mı , Deltanın sitesinde Xiaomi ile alakalı birşey bulamadım..
Xiaomi Redmi Pro 4.5g Destekli 5.5'' Ekran 13mp(çift Kamera) 64gb 3gb Ram 4050mah Cep Telefonu GittiGidiyor'da 255734364
Xiaomi Mi5 32gb 3gb Ram 4,5g çift Hatli Cep Telefonu GittiGidiyor'da 250654478

Merhaba,

Benim tavsiyem xiaomi mi5 almanız yönünde. Sd820 her konuda daha iyi bir işlemci. Daha memnun kalırsınız. Kamera konusunda mi5'de ois var. Redmi pro kötü cihaz değil kesinlikle ama bence ikisi arasından mi5 tercih edin derim.

Kamii07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba,

Benim tavsiyem xiaomi mi5 almanız yönünde. Sd820 her konuda daha iyi bir işlemci. Daha memnun kalırsınız. Kamera konusunda mi5'de ois var. Redmi pro kötü cihaz değil kesinlikle ama bence ikisi arasından mi5 tercih edin derim.
Teşekkür ederim.
Arkadaş zaten gerekli olan şeylerin kıyaslamasını yapmış. Kıyaslamaya göre ve kullanıcı yorumlarına göre kararını verebilirsin. Fakat herkesin önerdiği gibi bende Xiaomi Mi 5 almanı tavsiye ederim. O fiyata alabileceğin en performanslı telefon şu an o. İkincide Xiaomi Redmi Pro. Bu arada ithalatçı garantili almanı kesinlikle önermem. Onun yerine distribütör garantili almanı tavsiye ederim. Özetle ithalatçı firmaların getirdiği cihazları ucuza alırken risk de alıyorsunuz, daha az ödeyerek kısıtlı bir garanti ve servisten yararlanıyorsunuz. Eğer bu riski göze alıyorsanız bu cihazları tercih edebilirsiniz. Eğer risk almak istemiyor ve markanın güvencesinde cihaz almak istiyorsanız distribütör garantili cihaz tercih etmeniz de fayda var. Bazı elektronik marketler sadece distribütör garantili cihaz satışı yapmaktadır. Satın almadan önce distribütör mü yoksa ithalatçı firma ürünü mü aldığınızı mutlaka sorun ve tercihinizi bu bilgiler ışığında yapın.
Teşekkürler.