HTC One Titreşim Sorunu

burrocck

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar biraz önce telefonumun durduk yere titreşimi gitti kendiliğinden. Geri tuşuna basarken bir anda titremedi yeniden başlattım hala aynı. ayarlarına girdim titreşim var gözüküyor, kapatıp tekrar açtım titreşimini ama yine bi değişm yok.. bu konu hakkında bana yardım edebilir misiniz böyle bi sorunla daha önce karşılaşan oldu mu acaba? Garantiye göndermek istemiyorum o yüzden önce bi size sorayım dedim çok acil lütfen!! :(

Son düzenleyen moderatör:

AngreRisinyu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar biraz önce telefonumun durduk yere titreşimi gitti kendiliğinden. Geri tuşuna basarken bir anda titremedi yeniden başlattım hala aynı. ayarlarına girdim titreşim var gözüküyor, kapatıp tekrar açtım titreşimini ama yine bi değişm yok.. bu konu hakkında bana yardım edebilir misiniz böyle bi sorunla daha önce karşılaşan oldu mu acaba? Garantiye göndermek istemiyorum o yüzden önce bi size sorayım dedim çok acil lütfen!! :(

Sorun cozuldumu ?

burrocck

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yoo hiçbişe silmedim bi anda kendiliğinden gitti.. etkin gözüküyor ama titreme yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Başka bir sitede GÜÇ TASARRUF'unu kapatın diyordu . Benim de home ve geri tuşu titremiyordu tasarrufu kapattım oldu

Bu arada konuyu hortlattık :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bendede aynı sorun nuksetti titreşim motorunun yandığı flan yok aksine titreşim motoru tırnaklı soket şeklinde monteli titreşimi test et diyince sallayın cihazı veya cihazın arkasınadan baktığınızda kameranın sağına biraz sertce tıklattığınızda kısa süreli titrediğini göreceksiniz. nitekim htc one nın kasasını açmaya kimseninki yimediğinden yinede kusursuz olsun istiyorsanız kasa açılacak ve o moturun tırnakları sağlamca yerine oturtulacak.

pianoman

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Soket girişi temassızlık yapıyor muhtemelen motorun yanması mümkün değil

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tek sorun gerçekten buymuş çok tesekkür ederim bunu yazdığın için :clap:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bendede aynı sorun nuksetti titreşim motorunun yandığı flan yok aksine titreşim motoru tırnaklı soket şeklinde monteli titreşimi test et diyince sallayın cihazı veya cihazın arkasınadan baktığınızda kameranın sağına biraz sertce tıklattığınızda kısa süreli titrediğini göreceksiniz. nitekim htc one nın kasasını açmaya kimseninki yimediğinden yinede kusursuz olsun istiyorsanız kasa açılacak ve o moturun tırnakları sağlamca yerine oturtulacak.

Ben LG g3 kullanıyorum titreşim durup dururken gitti telefonu azıcık sallayınca geri geliyor ama hemen tekrar geri gidiyor ne yapmam gerekiyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende güç tasarruf modu kapalı ama yine de titreşim yok. tek çözüm servis mi???

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim de tlf htc one m8 2,500 milyar para veriyoruz şu olan soruna bak ya , bulan varsa arkadaşlar anlata bilirmi şimdiden çok tşk edeiyorum ..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben anlatıyım ayarlar>güç>güç tasarrufunu kapatın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonu sallarken az biraz titriyor. Ama normal titreme gitti. Teknik servis yolu gözüktü.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı sorun bugün bende ortaya çıktı durup dururken nasıl böyle birşey olabilir ki ?
her şeyi denedim olmuyor ne yapacağız illa servise gönderip kasası aralık mı alacağız telimizi.

HTC resmen yerlerde.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı sorun bende de başladı bu nasıl telefon yazıklar olsun vurunca kısa süreli geliyor sonra gidiyor geri

N

nes98

SDN Okuru
Bendede aynı sey oldu telefonun arkasına vurdum bi kaç kere titremeye basladı sonra gene aynı hale dondu

H

htc berbat

SDN Okuru
Htc desire 616 kullanyrm kendiliginden kapaniyor bi iki defa da biri ararken titresim takili kaldi telefon dondu o sekilde bataryayi cikardim sorun ne acaba yardim

S

Samyek

SDN Okuru
Arkadaşlar motorun yandığı filan yok , HTC lg gibi telefonlar güç tasarruf modunda iken titreşim kapatılır. Güç tasarruf çıkmanız yetet.

S

Salih k

SDN Okuru
Beyler bende de aynı sorun var ama ben arkaya vurduğumuz halde gelmiyor.servise göndermek istiyorum ama şöyle bir sorun var benim cihazın üst tarafı cebimde duvarın köşesine çarpma sonucu çatladı garantinin yapmicani bildiğim için göndermesini o şekilde kullaniyodum ancak bu gün titresimin olmadığını farkettim üstüne üstün alt hoperlordende ses gelmiyor şimdi bu nedenlerden dolayı servise göndermek istiyorum ama sırf ekrandan dolayı kullanıcı hatası demelerinden korkuyorum.

Arif Furkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar biraz önce telefonumun durduk yere titreşimi gitti kendiliğinden. Geri tuşuna basarken bir anda titremedi yeniden başlattım hala aynı. ayarlarına girdim titreşim var gözüküyor, kapatıp tekrar açtım titreşimini ama yine bi değişm yok.. bu konu hakkında bana yardım edebilir misiniz böyle bi sorunla daha önce karşılaşan oldu mu acaba? Garantiye göndermek istemiyorum o yüzden önce bi size sorayım dedim çok acil lütfen!!!! :((
Güç tasarrufunu kapatmana gerek yok durum çubuğunu indir güç tasarrufuna bas titresimi durduru kaldır

Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar biraz önce telefonumun durduk yere titreşimi gitti kendiliğinden. Geri tuşuna basarken bir anda titremedi yeniden başlattım hala aynı. ayarlarına girdim titreşim var gözüküyor, kapatıp tekrar açtım titreşimini ama yine bi değişm yok.. bu konu hakkında bana yardım edebilir misiniz böyle bi sorunla daha önce karşılaşan oldu mu acaba? Garantiye göndermek istemiyorum o yüzden önce bi size sorayım dedim çok acil lütfen!!!! :((
hocam telefonu sizde yapabiliceğinizi düşünüyorsanız nasıl yapacağınız anlatırım
telefonun köşesinden bir pena yardımı ile telefonun arka panelini açıyorsunuz 2 tana devre kartı var biri işlemcinin olduğu pataryanın üstünde hemen diğeri ise kamera ve sensorlerin bağlı olduğu üst kısımdaki devre kartı hemen kameranın altında vibratör var kolay çıkar yerinden çarşıdan beş liraya alıp değişirsiniz ve telefonun arkasını kapatın kapattığınız yerde iyice bastırın dişler biraz zor oyurur telefonunuz sıfırdan farksız ;)

Tk01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konuyu hortlatmak isterim, benim gb beats kulakligi olan ve m7 kullanan arkadaslara titresim ile ilgili vermek istedigim bi önerim var. Htc one m7 model telefonlarin kasasi metal isleme oldugu icin dusurmeler, cebimizde veya cantamizda olusan basinca maruz kalmalarindan dolayi m7 telefonlari kusursuz simetrilerini kaybetmekte. en basit olarak duz bir cama biraktiginizda bu ayrimi gorebilirsiniz. bende elimdeki telefondaki simetri hatasini fark ettim ve titresimim calismiyordu. Telefonum eskidigi icin elimle biraz duzeltmeye calistim ve titresimim telrardan duzeldi. Bu konuda nacizane tavsiyem egimi ekranin koselerindeki cam yuzeye sifir olmasi gereken yerlerde olusan cikintilari tutup ters yonde hafif basincla duzeltip tekrar calismasini deneyebilirsiniz. 6 aydir bozuk olan titresimim bu sayede duzeldi. Umarim sizlerde de ise yarar.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Ya bu Htc One'a bir Root atmayı düşünüyorum ilk defa yapacağım ama varmı bunun için Root veya onerebileceginiz başka bir yazılım?
Şimdiden teşekkürler.
Not:Telefon kendi kendine arada donma yapmaya başladı.:(