Htc one m8 telefonumun ekranı açılmıyor

mitimex123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkeze selam : Ben bir hafta önce htc one ( m8 ) telefon almıştım telefon ile oyuna girdim ve ekran siyah oldu açılmadı, ekranı kapattım açtım açılmadı ama telefon çalışıyor birisi aradığında harhangi bi tuşa bastıktan sonra konuşabiliyorum , telefonu kompile kapatıp açamıyorum tuşa bassamda işlemiyor ( kapalı kasa pilde çıkmıyor ) benim buna ne yapmam lazm ( telefon kore malı ve sıfır ) acil cevap lazım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonun şarjının bitmesini bekle Tabletlerde Ufak bi delik olur ve o deliğe iğne gibi bişey sokarsan tableti sıfırlar ama senın telefonunda bu delik varmı bilemem Sorunun işlemciyi aşırı kasma sonucu cıkmıştır büyük ihtimal. Mediatek işlemciler aşırı ısınır ve telefonu kilitler

picasso038

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kore malı derken çakma mı kardesim onu belirtirsen ona gore yardimci olayim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kore malı çakmadan daha iyi bi mal çin malı deyil yani sonuçta çakma oluyo ama

mitimex123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonun şarjının bitmesini bekle Tabletlerde Ufak bi delik olur ve o deliğe iğne gibi bişey sokarsan tableti sıfırlar ama senın telefonunda bu delik varmı bilemem Sorunun işlemciyi aşırı kasma sonucu cıkmıştır büyük ihtimal. Mediatek işlemciler aşırı ısınır ve telefonu kilitler

işlemciyi aşırı kasma sonucu cıkmıştır büyük ihtimal. Mediatek işlemciler aşırı ısınır ve telefonu kilitler yazmışsın öyle olduysa çözümü nedir biliyormusun