Huawei P9 Kullanıcılar Kulübü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DrTom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merabalar arkadaslar ssd onerecek var mi aranizda daha dogrusu huawei p9 un veri aktarim sndeki veri aktarim hizini bileniniz var mi ona gore ssd almayi dusunuyorum yardimci olursaniz sevinirim

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Merabalar arkadaslar ssd onerecek var mi aranizda daha dogrusu huawei p9 un veri aktarim sndeki veri aktarim hizini bileniniz var mi ona gore ssd almayi dusunuyorum yardimci olursaniz sevinirim
SSD ile P9'un alakası ne?

siegreich

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilen arkadaşlar cevaplayabilir mi acaba : Huawei p9 kullanicisiyim geçen gün telefonda birseye bakarken parmagimi surukledigimde mavi bir ışık çıktı ve bende o çizgiyle yuvarlak cizdim o kısmın ekran görüntüsünü aldı ama bir daha yapmadım. Nasıl yapıldığını bilen var mi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bilen arkadaşlar cevaplayabilir mi acaba : Huawei p9 kullanicisiyim geçen gün telefonda birseye bakarken parmagimi surukledigimde mavi bir ışık çıktı ve bende o çizgiyle yuvarlak cizdim o kısmın ekran görüntüsünü aldı ama bir daha yapmadım. Nasıl yapıldığını bilen var mi
Parmağınızın eklemiyle ekrana hafifçe vurarak çizmeye başlayın.

askimm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ark p9 da radio varmi bilen ark yardim edeblirmi orj romlarda var diyolar turkiyede gizlenmis diyorlar vergiler flan yzunden heralde..

Nagrazo

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Cok istiyorum su telefonu kullanmayi xiaomi ile (s7 edge kullaniyorum)

icewindbfly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android 7'den Haber var mı acaba? Bizim cihazlara gelmesi ne kadar zaman bulur:)

Gokhanvardar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben 2 aydir kullaniyorum telefonu ve asiri memnunum. Sadece 2 aydir cozemedigim konu bildirimler. Tum ayarlari acmama ragmen haber sitelerinden, cepbanklardan, mackolik veya sahadandan bildirim alamiyorum. Her ayar acik. Bazende 1 gunde 1 tane geliyor. Cozumunu bilen var mi?

ErayOztas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pilin daha uzun süre dayanması için uygulamaların arka planda çalışmasını kaldırmış olabilirsin. Bildirim alamamanın nedeni budur muhtemelen. Telefon yöneticisinde pil bölümüne girdiğinde korunan uygulamalardan halledilebilir .

response

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
IMG_20161124_144116.png
TR cihazlarina yeni guncelleme.

tekarabagidelim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
2,5 aydır p9 kullanıyorum. Şu ana kadar bana sorun çıkarmayan tek telefon oldu. Şiddetle tavsiye ederim ;)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
İlgilenenler için şurada dursunlar:
Bu testi yapalı 2 hafta olmuş bu arada..

Screenshot_2016-11-13-23-48-14.png
Screenshot_2016-11-13-23-47-44.png

KAAN K

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar p9 şarjı ne kadar sürüyor sizde? Ben yüzde 5de iken koydum 2 saati geçti dolmadı daha :/ oynamıyorum telefonla.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Telefonu boş bırakırsanız 80-85 dakikada full şarj olması gerekir. Şarja takarken, arkaplan uygulamalarını temizleyip, telefonu Ultra Pil moduna alarak şarja bırakırsanız daha hızlı şarj olacaktır. Şarjda kullanırken telefon şarj olmuyor, sebebinden emin değilim ama yazılımsal bir akım koruması var tahminimce. Çünkü uygulama ile baktığımda 1700mA'lik bir akımla şarj oluyor.. Yani akım zayıf değil ama geç şarj oluyor tuhaf bir şekilde..

airfox8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Telefonu boş bırakırsanız 80-85 dakikada full şarj olması gerekir. Şarja takarken, arkaplan uygulamalarını temizleyip, telefonu Ultra Pil moduna alarak şarja bırakırsanız daha hızlı şarj olacaktır. Şarjda kullanırken telefon şarj olmuyor, sebebinden emin değilim ama yazılımsal bir akım koruması var tahminimce. Çünkü uygulama ile baktığımda 1700mA'lik bir akımla şarj oluyor.. Yani akım zayıf değil ama geç şarj oluyor tuhaf bir şekilde..
bende şarjda telefonu kullandığımda butür bir durum yok normal şekilde şajını alıyor buda farklı ülke romu olmasından dolayı birşeydir..
ayrıca yavaş şarjdan şikayeti olan arkadaşlar şunu emin olarak söyliyeyim ki telefonun hızlı şarj özelliği var fakat telefonla birlikte verilen şarj aleti fast charger değil.. diğer forumda orjinal huawei hızlı şarj aleti temin eden arkadaşlar var ve gerçekten memnunlar, telefonun piline uzun vadede zararı olurmu diye düşünenler olursada hiç sanmıyorum....telefonda otomatikman hızlı şarj oluyor ibareside beliyor... bende sipariş ettim bekliyorum..
aliexpresde mevcut ve çok talep var...

KAAN K

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende şarjda telefonu kullandığımda butür bir durum yok normal şekilde şajını alıyor buda farklı ülke romu olmasından dolayı birşeydir..
ayrıca yavaş şarjdan şikayeti olan arkadaşlar şunu emin olarak söyliyeyim ki telefonun hızlı şarj özelliği var fakat telefonla birlikte verilen şarj aleti fast charger değil.. diğer forumda orjinal huawei hızlı şarj aleti temin eden arkadaşlar var ve gerçekten memnunlar, telefonun piline uzun vadede zararı olurmu diye düşünenler olursada hiç sanmıyorum....telefonda otomatikman hızlı şarj oluyor ibareside beliyor... bende sipariş ettim bekliyorum..
aliexpresde mevcut ve çok talep var...

Lg G5 şarj aleti var onunla etsem sıkıntı olmaz mı diyorsunuz yani :) G5den geçtim çok memnunum bu arada daha 3 gün oldu ama

airfox8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Lg G5 şarj aleti var onunla etsem sıkıntı olmaz mı diyorsunuz yani :) G5den geçtim çok memnunum bu arada daha 3 gün oldu ama
Başka şarj aletleriyle olmuyor. Sadece 9V olması yetmiyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...