oğuzhan akcay
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
silinebilir
SSD ile P9'un alakası ne?Merabalar arkadaslar ssd onerecek var mi aranizda daha dogrusu huawei p9 un veri aktarim sndeki veri aktarim hizini bileniniz var mi ona gore ssd almayi dusunuyorum yardimci olursaniz sevinirim
Parmağınızın eklemiyle ekrana hafifçe vurarak çizmeye başlayın.Bilen arkadaşlar cevaplayabilir mi acaba : Huawei p9 kullanicisiyim geçen gün telefonda birseye bakarken parmagimi surukledigimde mavi bir ışık çıktı ve bende o çizgiyle yuvarlak cizdim o kısmın ekran görüntüsünü aldı ama bir daha yapmadım. Nasıl yapıldığını bilen var mi
Hayır, fm radyo özelliği bulunmuyor.Ark p9 da radio varmi bilen ark yardim edeblirmi orj romlarda var diyolar turkiyede gizlenmis diyorlar vergiler flan yzunden heralde..
alırsanız pişman olmazsınız cidden güzel ve sorunsuz bir telefon yapmışlar. iPhone 6s'ten geçmiş biri olarak ben çok memnunumCok istiyorum su telefonu kullanmayi xiaomi ile (s7 edge kullaniyorum)
Çalışmalar devam ediyor. Belli değil.Android 7'den Haber var mı acaba? Bizim cihazlara gelmesi ne kadar zaman bulur![]()
Yaptınız mı hocam değişiklik var miEkli dosyayı görüntüle 13724 TR cihazlarina yeni guncelleme.
Yaptim ama gözle görülen bir değişiklik yok. Yama güncellemesi zaten büyük ihtimal.Yaptınız mı hocam değişiklik var mi
Arkadaşlar p9 şarjı ne kadar sürüyor sizde? Ben yüzde 5de iken koydum 2 saati geçti dolmadı daha :/ oynamıyorum telefonla.
Telefonun tek sıkıntısı bu. Sizde bir sıkıntı yok telefon yavaş sarj oluyor.Arkadaşlar p9 şarjı ne kadar sürüyor sizde? Ben yüzde 5de iken koydum 2 saati geçti dolmadı daha :/ oynamıyorum telefonla.
bende şarjda telefonu kullandığımda butür bir durum yok normal şekilde şajını alıyor buda farklı ülke romu olmasından dolayı birşeydir..Telefonu boş bırakırsanız 80-85 dakikada full şarj olması gerekir. Şarja takarken, arkaplan uygulamalarını temizleyip, telefonu Ultra Pil moduna alarak şarja bırakırsanız daha hızlı şarj olacaktır. Şarjda kullanırken telefon şarj olmuyor, sebebinden emin değilim ama yazılımsal bir akım koruması var tahminimce. Çünkü uygulama ile baktığımda 1700mA'lik bir akımla şarj oluyor.. Yani akım zayıf değil ama geç şarj oluyor tuhaf bir şekilde..
Kendi şarj aleti ile mi öyle oluyorrr?Yarım saat içinde yüzde 70 falan doluyor bende
bende şarjda telefonu kullandığımda butür bir durum yok normal şekilde şajını alıyor buda farklı ülke romu olmasından dolayı birşeydir..
ayrıca yavaş şarjdan şikayeti olan arkadaşlar şunu emin olarak söyliyeyim ki telefonun hızlı şarj özelliği var fakat telefonla birlikte verilen şarj aleti fast charger değil.. diğer forumda orjinal huawei hızlı şarj aleti temin eden arkadaşlar var ve gerçekten memnunlar, telefonun piline uzun vadede zararı olurmu diye düşünenler olursada hiç sanmıyorum....telefonda otomatikman hızlı şarj oluyor ibareside beliyor... bende sipariş ettim bekliyorum..
aliexpresde mevcut ve çok talep var...
Original Fast Charger For Huawei p9 P8 Lite Max Mate 8 Honour 7 8 Mobile phone, USB Wall Quick Charger Adapter with Type c cable-in Chargers & Docks from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group sadece bununla kardeşim..huawei kendine özel işelmcisini kendi şarj aleti destekler sadece..Lg G5 şarj aleti var onunla etsem sıkıntı olmaz mı diyorsunuz yaniG5den geçtim çok memnunum bu arada daha 3 gün oldu ama
Başka şarj aletleriyle olmuyor. Sadece 9V olması yetmiyor..Lg G5 şarj aleti var onunla etsem sıkıntı olmaz mı diyorsunuz yaniG5den geçtim çok memnunum bu arada daha 3 gün oldu ama