Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
telefonun kapanması birkaç uygulamayla olacak değil ya istediğin kadar yükle bir şey olmaz. bence de donanımsal

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Bu arada samsung servisten aldığım ekran koruyucu da pert oldu.alt tarftan içine toz bulaştı açıp sildim tekrar yapıştırmak istedim kabarcıklar oluştu.serviste bunu da söyledım pazartesi yeni kılıf geleceklerini söyledıler bakalım değişeceklermi

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Bu arada samsung servisten aldığım ekran koruyucu da pert oldu.alt tarftan içine toz bulaştı açıp sildim tekrar yapıştırmak istedim kabarcıklar oluştu.serviste bunu da söyledım pazartesi yeni kılıf geleceklerini söyledıler bakalım değişeceklermi
benimkinin de bulaşıyor parmak izi okuyucusunun ordan siyah iğne ucu kadar tozlar girdi 3-4 tane. rahatsız edici ama yapacak bir şeyim yok

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
tek tek kurdum sadece en sondaki kurulmadı.sanırım bilgisayarımda yeni versiyon mevcut.swat swivh denedim donma takılma olmadı.teşekkürler

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
benimkinin de bulaşıyor parmak izi okuyucusunun ordan siyah iğne ucu kadar tozlar girdi 3-4 tane. rahatsız edici ama yapacak bir şeyim yok
aynen benimkinde de parmak izi okuyucusunun köşelerinden girdi koruyucuyu kaldırınca daha düzgün yapışmadı.deri kılıfta takınca zaten o köşelerden açılıyordu
komple arka ve ön tarafı ve yanları koruyacak tek parça koruyucu yokmudur?yani jelatin şeklinde.

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
aynen benimkinde de parmak izi okuyucusunun köşelerinden girdi koruyucuyu kaldırınca daha düzgün yapışmadı.deri kılıfta takınca zaten o köşelerden açılıyordu
komple arka ve ön tarafı ve yanları koruyacak tek parça koruyucu yokmudur?yani jelatin şeklinde.
jelatin şeklinde spigen var 40 liraya içinden 2 tane çıkıyor hepsiburadada var tam kaplıyo ama bi telefoncuya taktırmanızda yarar var ben becerememiştin. jelatin sadece çizikler için olduğundan çok kullanışlı değil ama toz geçirmez tabi. ben cam ekran koruyucu kullanıyorum

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kendi telefonum diye savunmuyorum. Şu S7 yi ezenlere uyuz oluyorum s7 ile s7 edge arasında 4 fark say desem 4. Farkı sayamıyor sonra S7ye düşük telefon muamelesi yapıyor

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
s7 edge i satıp s3 e geçiyorum beyler ama benim s3 pert olduğundan yeni s3 almam lazım. s7 edge i s3 le takaslamak isteyenler bana tumblr üzerinden ulaşsınlar.

not: tumblr hesabım bulunmamaktadır.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
jelatin şeklinde spigen var 40 liraya içinden 2 tane çıkıyor hepsiburadada var tam kaplıyo ama bi telefoncuya taktırmanızda yarar var ben becerememiştin. jelatin sadece çizikler için olduğundan çok kullanışlı değil ama toz geçirmez tabi. ben cam ekran koruyucu kullanıyorum
samsung servisi arka ve önlü koruyucu 70 tl dedi.ama sanırım yanları korumuyor.ileride soyulma olabilir mi?cam koruma takılıyken ekranda işlem yapabiliyormusunuz?kullanışlı mı?

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
işlem yapabiliyor musunuz derken? evet yapabiliyorum ama nadiren dokunmatikte sorun yaşayabiliyorum ama tek düşürmede telefonun ekranının parçalanms ihtimalinin yüksek olduğunu düşünürsek toz tutma ve nadiren yaşadığım dokunmatik problemine katlanmak en mantıklısı.

M

Murat Burç

SDN Okuru
iyi ozman benim eski telin kenarları soyuluyordu

Mesajlarını resim yükle seçeneğinden SDN sunucusuan yükle hızlı resim yasak benim bildiğim.
Soyulma meselesinde soyulmaz oralar direk metal boyasıda yapım aşamasında boya ile metal karıştırılarak yapılıyor . Yani boyanın kalkması gibi bir olay da olmaz

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
işlem yapabiliyor musunuz derken? evet yapabiliyorum ama nadiren dokunmatikte sorun yaşayabiliyorum ama tek düşürmede telefonun ekranının parçalanms ihtimalinin yüksek olduğunu düşünürsek toz tutma ve nadiren yaşadığım dokunmatik problemine katlanmak en mantıklısı.
ozman piyasada satılan kırılmaz cam dedikleri şeyin bir anlamı yok.düz zemine koyup üzerine sert bir cisimle vurulunca kırlmıyormuş yüksekten falan düşünce kırılabiliyor

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
ozman piyasada satılan kırılmaz cam dedikleri şeyin bir anlamı yok.düz zemine koyup üzerine sert bir cisimle vurulunca kırlmıyormuş yüksekten falan düşünce kırılabiliyor
anlamadım niye anlamı yok. tek düşürmede kırılacak olan diye bahsettiğim telefonun kendi ekranı koruyucu değil. gerçi koruyucu da kırılsa ekran kırılmadıktan sonra yine iyi.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Mesajlarını resim yükle seçeneğinden SDN sunucusuan yükle hızlı resim yasak benim bildiğim.
Soyulma meselesinde soyulmaz oralar direk metal boyasıda yapım aşamasında boya ile metal karıştırılarak yapılıyor . Yani boyanın kalkması gibi bir olay da olmaz
parlak cilalı kısım soyulmuş.sanırım boyası oluyor

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
anlamadım niye anlamı yok. tek düşürmede kırılacak olan diye bahsettiğim telefonun kendi ekranı koruyucu değil. gerçi koruyucu da kırılsa ekran kırılmadıktan sonra yine iyi.
sizin söylediğiniz kullandığınız sanırım ekran koruyucu farklı.benim bahsettiğim nano silikon ekran koruyucular.samsung serviste yetkli aynen bana bu şekilde söyledi.reklamlarda çekicle falan vursan kırılmaz diye söylediklerinden bahsediyorum.

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
sizin söylediğiniz kullandığınız sanırım ekran koruyucu farklı.benim bahsettiğim nano silikon ekran koruyucular.samsung serviste yetkli aynen bana bu şekilde söyledi.reklamlarda çekicle falan vursan kırılmaz diye söylediklerinden bahsediyorum.
ben bu cellular line kullanıyorum. samsung kategorisinde açtığım bir başlık da var bunun için

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
be278b9c12a0d35a64478a94cbf745f3.jpg

Şu kılıf nasıldır? Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
10 liraya şeffaf kılıf 15 lirayada ekranı tam kaplamayan bir ekran koruyucu aldım.
Kılıf meraklısı değilim bilmiyorum. Alcaksanda spiegennin şeffaf kılıflarıan 80 tl vereceğine git bunu al iki tane lensin olur
Kamera ara sıra selfie dışında bi işe yaramıyor sağol. Galiba yine alamayacağım kılıf. Tam gaz kılıfsız devam:cool: