nuclearmoonrise
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 181
telefonun kapanması birkaç uygulamayla olacak değil ya istediğin kadar yükle bir şey olmaz. bence de donanımsal
yarına kadar hiçbirşey kullanmayacağım ondan sonra tek tek deneyeceğimSen hiç birini kullanma bence teker teker kur sil kur sil dene ama hala donanımsal olduğunu düşünüyor gibiyim
benimkinin de bulaşıyor parmak izi okuyucusunun ordan siyah iğne ucu kadar tozlar girdi 3-4 tane. rahatsız edici ama yapacak bir şeyim yokBu arada samsung servisten aldığım ekran koruyucu da pert oldu.alt tarftan içine toz bulaştı açıp sildim tekrar yapıştırmak istedim kabarcıklar oluştu.serviste bunu da söyledım pazartesi yeni kılıf geleceklerini söyledıler bakalım değişeceklermi
Sana yardımcı olayım Download Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86) from Official Microsoft Download Center Download Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86) from Official Microsoft Download Center bunları indir bilgisayarına kur ondan sonra dene smart switch deki işlerini
tek tek kurdum sadece en sondaki kurulmadı.sanırım bilgisayarımda yeni versiyon mevcut.swat swivh denedim donma takılma olmadı.teşekkürlerSana yardımcı olayım Download Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86) from Official Microsoft Download Center Download Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86) from Official Microsoft Download Center bunları indir bilgisayarına kur ondan sonra dene smart switch deki işlerini
aynen benimkinde de parmak izi okuyucusunun köşelerinden girdi koruyucuyu kaldırınca daha düzgün yapışmadı.deri kılıfta takınca zaten o köşelerden açılıyordubenimkinin de bulaşıyor parmak izi okuyucusunun ordan siyah iğne ucu kadar tozlar girdi 3-4 tane. rahatsız edici ama yapacak bir şeyim yok
jelatin şeklinde spigen var 40 liraya içinden 2 tane çıkıyor hepsiburadada var tam kaplıyo ama bi telefoncuya taktırmanızda yarar var ben becerememiştin. jelatin sadece çizikler için olduğundan çok kullanışlı değil ama toz geçirmez tabi. ben cam ekran koruyucu kullanıyorumaynen benimkinde de parmak izi okuyucusunun köşelerinden girdi koruyucuyu kaldırınca daha düzgün yapışmadı.deri kılıfta takınca zaten o köşelerden açılıyordu
komple arka ve ön tarafı ve yanları koruyacak tek parça koruyucu yokmudur?yani jelatin şeklinde.
samsung servisi arka ve önlü koruyucu 70 tl dedi.ama sanırım yanları korumuyor.ileride soyulma olabilir mi?cam koruma takılıyken ekranda işlem yapabiliyormusunuz?kullanışlı mı?jelatin şeklinde spigen var 40 liraya içinden 2 tane çıkıyor hepsiburadada var tam kaplıyo ama bi telefoncuya taktırmanızda yarar var ben becerememiştin. jelatin sadece çizikler için olduğundan çok kullanışlı değil ama toz geçirmez tabi. ben cam ekran koruyucu kullanıyorum
Kenarlar o metal kısımlar soyulma yapmazsamsung servisi arka ve önlü koruyucu 70 tl dedi.ama sanırım yanları korumuyor.ileride soyulma olabilir mi?cam koruma takılıyken ekranda işlem yapabiliyormusunuz?kullanışlı mı?
Mesajlarını resim yükle seçeneğinden SDN sunucusuan yükle hızlı resim yasak benim bildiğim.
ozman piyasada satılan kırılmaz cam dedikleri şeyin bir anlamı yok.düz zemine koyup üzerine sert bir cisimle vurulunca kırlmıyormuş yüksekten falan düşünce kırılabiliyorişlem yapabiliyor musunuz derken? evet yapabiliyorum ama nadiren dokunmatikte sorun yaşayabiliyorum ama tek düşürmede telefonun ekranının parçalanms ihtimalinin yüksek olduğunu düşünürsek toz tutma ve nadiren yaşadığım dokunmatik problemine katlanmak en mantıklısı.
anlamadım niye anlamı yok. tek düşürmede kırılacak olan diye bahsettiğim telefonun kendi ekranı koruyucu değil. gerçi koruyucu da kırılsa ekran kırılmadıktan sonra yine iyi.ozman piyasada satılan kırılmaz cam dedikleri şeyin bir anlamı yok.düz zemine koyup üzerine sert bir cisimle vurulunca kırlmıyormuş yüksekten falan düşünce kırılabiliyor
parlak cilalı kısım soyulmuş.sanırım boyası oluyorMesajlarını resim yükle seçeneğinden SDN sunucusuan yükle hızlı resim yasak benim bildiğim.
Soyulma meselesinde soyulmaz oralar direk metal boyasıda yapım aşamasında boya ile metal karıştırılarak yapılıyor . Yani boyanın kalkması gibi bir olay da olmaz
sizin söylediğiniz kullandığınız sanırım ekran koruyucu farklı.benim bahsettiğim nano silikon ekran koruyucular.samsung serviste yetkli aynen bana bu şekilde söyledi.reklamlarda çekicle falan vursan kırılmaz diye söylediklerinden bahsediyorum.anlamadım niye anlamı yok. tek düşürmede kırılacak olan diye bahsettiğim telefonun kendi ekranı koruyucu değil. gerçi koruyucu da kırılsa ekran kırılmadıktan sonra yine iyi.
ben bu cellular line kullanıyorum. samsung kategorisinde açtığım bir başlık da var bunun içinsizin söylediğiniz kullandığınız sanırım ekran koruyucu farklı.benim bahsettiğim nano silikon ekran koruyucular.samsung serviste yetkli aynen bana bu şekilde söyledi.reklamlarda çekicle falan vursan kırılmaz diye söylediklerinden bahsediyorum.
Buna 80 lira istenecek kadar ne özelliği var acaba![]()
Şu kılıf nasıldır? Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
sence neden olabilirBeyler iki sayfa once "m.k" yazdim uyari geldi ne alaka
Reis önerebilieceğin kılıf var mı? Ben bu kılıf işlerinden anlamam da.Buna 80 lira istenecek kadar ne özelliği var acaba
Dümdüz marka applevari fiyatlandırma
10 liraya şeffaf kılıf 15 lirayada ekranı tam kaplamayan bir ekran koruyucu aldım.Reis önerebilieceğin kılıf var mı? Ben bu kılıf işlerinden anlamam da.
Kamera ara sıra selfie dışında bi işe yaramıyor sağol. Galiba yine alamayacağım kılıf. Tam gaz kılıfsız devam10 liraya şeffaf kılıf 15 lirayada ekranı tam kaplamayan bir ekran koruyucu aldım.
Kılıf meraklısı değilim bilmiyorum. Alcaksanda spiegennin şeffaf kılıflarıan 80 tl vereceğine git bunu al iki tane lensin olur
Dostum kaliteli kılıf istiyorsun belli.Spigen vs alıcaksan hepsiburadadan al.%20 indirim filan oluyor.Kamera ara sıra selfie dışında bi işe yaramıyor sağol. Galiba yine alamayacağım kılıf. Tam gaz kılıfsız devam![]()
bunlar mı?ben bu cellular line kullanıyorum. samsung kategorisinde açtığım bir başlık da var bunun için
ben kılıftan değil ekran koruyucudan bahsediyordumbunlar mı?
CELLULAR LINE Telefon Kılıfları - Çantalar ve Kılıflar - Vatan Bilgisayar
sert ve kalın kılıflara benziyor.bunlar takılıyken telefonu kullanmak zor olmuyormu?