- Reaksiyon puanı
- 764
Telefonda suya sokmadan su geçirmezliğini ölçen barometre var. Böyle deneyip testten başarılı çıkarsa suya sokabilirsin. Yapımını aşağıya ekliyorumnası yani anlamadım ?
Telefonda suya sokmadan su geçirmezliğini ölçen barometre var. Böyle deneyip testten başarılı çıkarsa suya sokabilirsin. Yapımını aşağıya ekliyorumnası yani anlamadım ?
Hocam 901.15 bastırınca ekrana 901.46 falan oluyor. Bi sıkıntı varmı anlamadım hatta testi doğru yaptım mı onu bile bilmiyorum.Ekli dosyayı görüntüle 13587 Ekli dosyayı görüntüle 13586
Telefonda suya sokmadan su geçirmezliğini ölçen barometre var. Böyle deneyip testten başarılı çıkarsa suya sokabilirsin. Yapımını aşağıya ekliyorum
Hiç bilmiyorum ki kendim 6s kullanıyorum sizin için buldum bunu bi sorun bakalım serviseHocam 901.15 bastırınca ekrana 901.46 falan oluyor. Bi sıkıntı varmı anlamadım hatta testi doğru yaptım mı onu bile bilmiyorum.
Valla ben vodafoneden Türk Telekom'a geçtim faturalı 8 GB internet 1000 SMS 1000 dk 30 TLtürktelekomda 25 tl ve altı güzel bi paket bileniniz varmı. hatta kontor attırdım bu kadar paketlerın pahalı olduğunu bilmiyordum. 2gb olsa yeterli.4 5 aydır tt liyim.
nasıl ss alıcam hocam baktım ama bulamadım. 176 mblik bir güncelleme idi. performans düzelmesi gibi şeyler yazıyordu.Bana gelmedi daha @Quardratum şu güncelleme kodlarını ss alıp atabilirmisin bi güncellemeleri kontrol edip
Ben de tt faturasızım faturalıya geçicem ama sanırım o kampanya bitti 6 gb lik var 30 liraya. siz ne zaman geçtiniz?Valla ben vodafoneden Türk Telekom'a geçtim faturalı 8 GB internet 1000 SMS 1000 dk 30 TL
3 ay oldu yaBen de tt faturasızım faturalıya geçicem ama sanırım o kampanya bitti 6 gb lik var 30 liraya. siz ne zaman geçtiniz?
Bana güncelleme geldi 35 mblık.nasıl ss alıcam hocam baktım ama bulamadım. 176 mblik bir güncelleme idi. performans düzelmesi gibi şeyler yazıyordu.
Klavye daha hızlı çıkıyor başka olayı yok sanırım (ciddiyim)Sonunda şu son güncellemeyi alabildim.Güncellemede neler var bilen biri değişiklikleri,artılarını anlatabilir mi ?
Merhaba 6 aylık s7 kullanıcısıyım batarya performansından ve arka ve ön camların çizilmesi dışında problem yaşamadım.Yoğun kullanımda 3 saat ekran süresi alabiliyorum. Servise gönderdim yine de bu performansta devam ediyor boyutu sorun etmiyorsan edge tavsiye ederim.Merhaba arkaslar . S7 kullanıcıları telefonunuzdan bır sıkayetınız varmı ? + ve - yonlerını soyler mısınız ?
bende yenı bır telefon alıcam ve 6s ile s7 arasında cok kaldım kuluplere teker teker bu soruyu yoneltıyorumMerhaba 6 aylık s7 kullanıcısıyım batarya performansından ve arka ve ön camların çizilmesi dışında problem yaşamadım.Yoğun kullanımda 3 saat ekran süresi alabiliyorum. Servise gönderdim yine de bu performansta devam ediyor boyutu sorun etmiyorsan edge tavsiye ederim.
S7 edge iPhone 6s e kıyasla öneririm boyutları sorun olmayacaksa tabiki biraz büyük benim elim küçük olduğu için s7 aldım ancak s7 edge de aklım kaldıbende yenı bır telefon alıcam ve 6s ile s7 arasında cok kaldım kuluplere teker teker bu soruyu yoneltıyorum![]()
Merhaba arkaslar . S7 kullanıcıları telefonunuzdan bır sıkayetınız varmı ? + ve - yonlerını soyler mısınız ?
Merhabalar [emoji4]Cihazınız s7 mi s7 edge mi?Ekli dosyayı görüntüle 13632 Ekli dosyayı görüntüle 13633
Pil durumu bu full wifi açık arada vpn kullanıldı parlaklık genellikle yüzde 30 ile 50 arasında kullanıldı arada sırada full parlaklık çekildi android 7.0 nougat ile ekranı full HD veya HD çözünürlüğe düşürüp pilde tasarruf edebilecegiz bilginiz olsun
güneşte kullanım için
Güneşte kullanım için ekranı gayet yeterli hatta şuan Piyasanın en iyisi 855 nit parlaklık değer sunuyor ki youtubede ederim izlediğim testlerde yüksek ışık altında otomatik parlaklikta 1050-1100 nit zorluyor youtubeye note 7 vs s7 edge display test yazıp. Sonuna yor tech guide. Ekleyerek teste ulaşabilirsiniz .
Ekran olarak şuan Piyasanın en iyisi ve sizi mutsuz edecek bir ekran değil
Performansı bir amiral gemisinde olması gereken düzeyde tekleme kasma vb yok cihazı 4 ay 20 gündür kullanıyorum.
Hızlı şarjı da 1 saat 30 dk standart şarjda 1 saat 40-45 dkda doluyor.
Kamerası MUAZZAM
Fotoğraf çekmeyi sevmeyen ben fotoğraf video çekmek için yer arıyorum içinde gelen stok Modlar ile uğraşması zevkli hatta Galaxy appste Modlari indirebilirsiniz.
Mesela surround shot diye bir mod var o mod ile etrafında bulunduğumuz alanın 35-40 tane fotoğrafını çekerek VR derecesinde 360 derece fotoğraf çekebiliyoruz
Kamerası şuan Piyasanın en iyisi rakibi yok. 6s kesinlikle hatta 7 plus felan rakibi olamaz bu cihazin
Cihazın hali hazırda bence bir eksisi yok
S7Merhabalar [emoji4]Cihazınız s7 mi s7 edge mi?
Benim hiç bu kadar pil performansım olmadı maalesef
Senkronizasyon kullanıyorsun sanırım pilde ciddi anlamda - yapar telefona özel bir durum değil herhangi bir telefon da durum böyle
Kullandığım uygulamalar yüklü gereksiz uygulama kurmadım ancak senkronizasyon açık sürekli önemli mailler geliyor birkaç gün daha deneyip servise tekrar vereceğim dediğiniz gibi para iadesi veya değişim talebini nasıl yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz?Senkronizasyon kullanıyorsun sanırım pilde ciddi anlamda - yapar telefona özel bir durum değil herhangi bir telefon da durum böyle
Bence revoveryden telefonu tamamen temizle ve sadece gerekli uygulamarı yükle senkronizasyon açıksa kapat ve bir kaç gün öyle dene eğer yine olmazsa tekrar servise ver olmadı değişim veya para iadesi iste çünkü senin kullanımınla işler biraz sıkıntı birde şarj soketi değişti demiştin telefonu aynı yere ver demekki verdiğin ilk servis düzgün bir servis sorun çıkarmazlar
Şarjım gitmiyor değişim veya para iadesi istiyorum de bu geçerli bir sebepKullandığım uygulamalar yüklü gereksiz uygulama kurmadım ancak senkronizasyon açık sürekli önemli mailler geliyor birkaç gün daha deneyip servise tekrar vereceğim dediğiniz gibi para iadesi veya değişim talebini nasıl yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz?
Birkaç gün de senkronizasyon kapalı kullanayım o halde sonrasında servise gönderirim ortalama performansa yakın olmazsaŞarjım gitmiyor değişim veya para iadesi istiyorum de bu geçerli bir sebep
Senkronizasyon şarj yer bilgine telefonun bir suçu yok gibi gözüküyor haberin olsun
Senkronizasyon her telefonda şarj yer