Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

SalihKarademir

Asistan
Reaksiyon puanı
27
s7 edge ile alakalı 2 sıkıntım var yardımcı olur musunuz?
birincisi; biriyle arama yaparken karşı tarafın sesi, ses seviyesini ne kadar düşürürsem düşüreyim cok ses geliyor. resme etrafımdakinler beni dinliyor.napabilirim?
ikincisi;telefon cebimdeyken birisi arama yaptığında kendi kedine acılıyor yada kapanıyor.telefonu ne zaman elime alsam o zaman birinin aradıgını farke diyorum.napabilirim?

M

Murat Burç

SDN Okuru
birincisi; biriyle arama yaparken karşı tarafın sesi, ses seviyesini ne kadar düşürürsem düşüreyim cok ses geliyor. resme etrafımdakinler beni dinliyor.napabilirim?
ikincisi;telefon cebimdeyken birisi arama yaptığında kendi kedine acılıyor yada kapanıyor.telefonu ne zaman elime alsam o zaman birinin aradıgını farke diyorum.napabilirim?
Cepteyken açılmaması için ayarı var az kurcalarsanız bulursunuz ayarlara girin cep yazın aramaya o ayar bulursunuz sanırım.
Konuşurken ise ekstra ses düzeyi açık mı diye bakın

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
3707f1dca81622e4eb1249c2c17e93ee.jpg

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Bazen telefonumda internette gezinirken telefon donuyor islem yapamiyorum sonra kendiliginden reset atiyor.az once iki kez oldu.bunun sebebi ne olabilir?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bazen telefonumda internette gezinirken telefon donuyor islem yapamiyorum sonra kendiliginden reset atiyor.az once iki kez oldu.bunun sebebi ne olabilir?
Yazılımsal olabilir Smart switch yukle pcye telefonu yedekle üretici yazılımını tekrar yükle de veya
Önemli verilerini yedekle ve telefonu sıfırla ikinci yolu önce yapman daha mantıklı

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Bak o sorun bende de var zannedersin hoparlörü açmış konuşuyorum. Note 3 ve note 4 kullanan arkadaşlarımın telefonda konuştukları kişilerin seslerini bile duyamıyorken benimkinden deli gibi ses çıkıyor [emoji23] ama bana göre pek bi sorun değil bu [emoji23]

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Yazılımsal olabilir Smart switch yukle pcye telefonu yedekle üretici yazılımını tekrar yükle de veya
Önemli verilerini yedekle ve telefonu sıfırla ikinci yolu önce yapman daha mantıklı
eski telefonumda da buna benzer sıkıntılar oluyordu.yani wifiyi açıp nette gezerken bir anda telefon donup kalıyor bazende tarayıcı atıyordu.yani kendiliğinden telefon netten çıkıyordu.acaba aynı anda hızlı işlem yapmak istediğim için olabilir mi?

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
ses banada yüksek geliyor :) karşı tarafla alakalı olabilir denilmişti :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
eski telefonumda da buna benzer sıkıntılar oluyordu.yani wifiyi açıp nette gezerken bir anda telefon donup kalıyor bazende tarayıcı atıyordu.yani kendiliğinden telefon netten çıkıyordu.acaba aynı anda hızlı işlem yapmak istediğim için olabilir mi?
Böyle bir sorunla karsılasmadım ben gayet de hızlı kullanıyorum telefonu

SalihKarademir

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar s7 ailesinin mavi modeli çıktı şimdi simsiyah modelide çıkacak bu bize haksızlık değil mi s7 ailesi kullanıyor olarak

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Arkadaşlar s7 ailesinin mavi modeli çıktı şimdi simsiyah modelide çıkacak bu bize haksızlık değil mi s7 ailesi kullanıyor olarak

Değil çünkü türkiyeye getirilmeyecek iki renkte note7'nin mavisi gelmediği gibi o yüzden yine şuan alacak olsanız aynı rengi alırdınız.

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Değil çünkü türkiyeye getirilmeyecek iki renkte note7'nin mavisi gelmediği gibi o yüzden yine şuan alacak olsanız aynı rengi alırdınız.
Samsung türkiyenin son çektiği reklam filmlerinde mavi samsung galaxy s7 edge görülüyor yalnız

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Samsung türkiyenin son çektiği reklam filmlerinde mavi samsung galaxy s7 edge görülüyor yalnız
Note 7 reklamlarında da gözüküyordu ama gelmedi, gelmeyecekte samsung böyle bir politaki izliyor ülkeye göre analiz yapıp renkleri ona göre gönderiyor çoğu firma da böyle keşke gelse ama gelmeyecek. İstiyorsanız arayın müşteri hizmetlerini bu bize haksızlık diyip para iadesi isteyin haksızlık çünkü :D

MustafaHan1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Yahu arkadaşlar root atmadan yazı tipi fontu ekleyemeyecekmiyim bu telefona? Gittikçe ıphoneye benziyor yazılımı anasını satayım.:mad::mad:

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yazılım sürümü R720XXU2EPK3 Tizen sürümü 2.3.2.1. Model no SM-R720
Samsung desteğe soruyorum Tizeni sürümü 2.2 diyor yazılım sürümünü vermiyor bilmeyen biri geldi heralde böyle sapitmazlardi
Ne zaman gelecek bu güncelleme bakalım hayırlısı

TR_Asker

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Yahu arkadaşlar root atmadan yazı tipi fontu ekleyemeyecekmiyim bu telefona? Gittikçe ıphoneye benziyor yazılımı anasını satayım.:mad::mad:
Android 7.0 ile gelen yazı fontu değiştirme bence s7 ye içinde gelecektir 7.0 gelene kadar sabredin büyük bir ihtimal onuda getirir samsung :pensive:

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Android 7.0 ile gelen yazı fontu değiştirme bence s7 ye içinde gelecektir 7.0 gelene kadar sabredin büyük bir ihtimal onuda getirir samsung :pensive:
Yazı fontu değiştirme var zaten hocam fakat 5 taneyle sınırlı başka isteniyorsa para ile alınıyor

Bahadırozc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Telefonun mobil verisini açmama sorunu olan var mı? (S7 için) Hattım Vodafone.