Bahadırozc
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 13
Sizin hattınız da mı Vodafone? telefonunuz yeni mi? sorun kaç gündür var?O genel bir sorun sanırım bende de var
Sizin hattınız da mı Vodafone? telefonunuz yeni mi? sorun kaç gündür var?O genel bir sorun sanırım bende de var
Cepteyken açılmaması için ayarı var az kurcalarsanız bulursunuz ayarlara girin cep yazın aramaya o ayar bulursunuz sanırım.s7 edge ile alakalı 2 sıkıntım var yardımcı olur musunuz?
birincisi; biriyle arama yaparken karşı tarafın sesi, ses seviyesini ne kadar düşürürsem düşüreyim cok ses geliyor. resme etrafımdakinler beni dinliyor.napabilirim?
ikincisi;telefon cebimdeyken birisi arama yaptığında kendi kedine acılıyor yada kapanıyor.telefonu ne zaman elime alsam o zaman birinin aradıgını farke diyorum.napabilirim?
Yazılımsal olabilir Smart switch yukle pcye telefonu yedekle üretici yazılımını tekrar yükle de veyaBazen telefonumda internette gezinirken telefon donuyor islem yapamiyorum sonra kendiliginden reset atiyor.az once iki kez oldu.bunun sebebi ne olabilir?
Bak o sorun bende de var zannedersin hoparlörü açmış konuşuyorum. Note 3 ve note 4 kullanan arkadaşlarımın telefonda konuştukları kişilerin seslerini bile duyamıyorken benimkinden deli gibi ses çıkıyor [emoji23] ama bana göre pek bi sorun değil bu [emoji23]s7 edge ile alakalı 2 sıkıntım var yardımcı olur musunuz?
birincisi; biriyle arama yaparken karşı tarafın sesi, ses seviyesini ne kadar düşürürsem düşüreyim cok ses geliyor. resme etrafımdakinler beni dinliyor.napabilirim?
ikincisi;telefon cebimdeyken birisi arama yaptığında kendi kedine acılıyor yada kapanıyor.telefonu ne zaman elime alsam o zaman birinin aradıgını farke diyorum.napabilirim?
eski telefonumda da buna benzer sıkıntılar oluyordu.yani wifiyi açıp nette gezerken bir anda telefon donup kalıyor bazende tarayıcı atıyordu.yani kendiliğinden telefon netten çıkıyordu.acaba aynı anda hızlı işlem yapmak istediğim için olabilir mi?Yazılımsal olabilir Smart switch yukle pcye telefonu yedekle üretici yazılımını tekrar yükle de veya
Önemli verilerini yedekle ve telefonu sıfırla ikinci yolu önce yapman daha mantıklı
ses banada yüksek geliyors7 edge ile alakalı 2 sıkıntım var yardımcı olur musunuz?
Böyle bir sorunla karsılasmadım ben gayet de hızlı kullanıyorum telefonueski telefonumda da buna benzer sıkıntılar oluyordu.yani wifiyi açıp nette gezerken bir anda telefon donup kalıyor bazende tarayıcı atıyordu.yani kendiliğinden telefon netten çıkıyordu.acaba aynı anda hızlı işlem yapmak istediğim için olabilir mi?
müşteri hizmetlerini aradım aynısını söyledi.swat swich ile bilgısayara yedekledim.bakalım yine aynısı olacakmıBöyle bir sorunla karsılasmadım ben gayet de hızlı kullanıyorum telefonu
Sıfırlaman lazım yalnız telefonu yedeklemekle bitmiyor yedeklemek sıfırlamadan sonra verilerini tekrar yüklemek içinmüşteri hizmetlerini aradım aynısını söyledi.swat swich ile bilgısayara yedekledim.bakalım yine aynısı olacakmı
Aralık gibi diyorlar ama samsung bu ne olacak bilinmez yeri gelir s3 neoya güncelleme gönderir yeri gelir note 5 e taa martta android 6.0.1 verirNougat ne zaman gelir
DeğilArkadaşlar s7 ailesinin mavi modeli çıktı şimdi simsiyah modelide çıkacak bu bize haksızlık değil mi s7 ailesi kullanıyor olarak
Neden
Arkadaşlar s7 ailesinin mavi modeli çıktı şimdi simsiyah modelide çıkacak bu bize haksızlık değil mi s7 ailesi kullanıyor olarak
Samsung türkiyenin son çektiği reklam filmlerinde mavi samsung galaxy s7 edge görülüyor yalnızDeğil çünkü türkiyeye getirilmeyecek iki renkte note7'nin mavisi gelmediği gibi o yüzden yine şuan alacak olsanız aynı rengi alırdınız.
Note 7 reklamlarında da gözüküyordu ama gelmedi, gelmeyecekte samsung böyle bir politaki izliyor ülkeye göre analiz yapıp renkleri ona göre gönderiyor çoğu firma da böyle keşke gelse ama gelmeyecek. İstiyorsanız arayın müşteri hizmetlerini bu bize haksızlık diyip para iadesi isteyin haksızlık çünküSamsung türkiyenin son çektiği reklam filmlerinde mavi samsung galaxy s7 edge görülüyor yalnız
yaptım yine aynısı oluyor faydası olmadıSıfırlaman lazım yalnız telefonu yedeklemekle bitmiyor yedeklemek sıfırlamadan sonra verilerini tekrar yüklemek için
Ekleyebilirsin tabiki neden ekleyemeyesinki ? Fakat satın alman gerekYahu arkadaşlar root atmadan yazı tipi fontu ekleyemeyecekmiyim bu telefona? Gittikçe ıphoneye benziyor yazılımı anasını satayım.![]()
Hocam sizin şu gear s2nin sürüm numarasını atabilir misiniz bir bana güncelleme gelmedi daha sürüm numaralarını karşılaştıcam daEkleyebilirsin tabiki neden ekleyemeyesinki ? Fakat satın alman gerek
Yazılım sürümü R720XXU2EPK3 Tizen sürümü 2.3.2.1. Model no SM-R720Hocam sizin şu gear s2nin sürüm numarasını atabilir misiniz bir bana güncelleme gelmedi daha sürüm numaralarını karşılaştıcam da
Samsung desteğe soruyorum Tizeni sürümü 2.2 diyor yazılım sürümünü vermiyor bilmeyen biri geldi heralde böyle sapitmazlardiYazılım sürümü R720XXU2EPK3 Tizen sürümü 2.3.2.1. Model no SM-R720
Iphone döndü dememin sebebi o zaten kardeşimEkleyebilirsin tabiki neden ekleyemeyesinki ? Fakat satın alman gerek
Android 7.0 ile gelen yazı fontu değiştirme bence s7 ye içinde gelecektir 7.0 gelene kadar sabredin büyük bir ihtimal onuda getirir samsungYahu arkadaşlar root atmadan yazı tipi fontu ekleyemeyecekmiyim bu telefona? Gittikçe ıphoneye benziyor yazılımı anasını satayım.![]()
Yazı fontu değiştirme var zaten hocam fakat 5 taneyle sınırlı başka isteniyorsa para ile alınıyorAndroid 7.0 ile gelen yazı fontu değiştirme bence s7 ye içinde gelecektir 7.0 gelene kadar sabredin büyük bir ihtimal onuda getirir samsung![]()