M
Murat Burç
SDN Okuru
Samsung root konusunda çok katı cins bir servise denk gelirsen garanti dışı bırakırlar
Cihazda ne gibi değişiklikler oldu bana da geldi henüz yüklemedim. Sorun yoksa yükleyeceğim. Teşekkürler![]()
Hele şükür bana da geldi[emoji1]
Klavye animasyonu hızlanmış gibi gözle görülür başka birşey yokCihazda ne gibi değişiklikler oldu bana da geldi henüz yüklemedim. Sorun yoksa yükleyeceğim. Teşekkürler
Anladım. Peki batarya performansında fark var mı? Ben batarya konusunda problem yaşıyordum çözüm bulamadım.Klavye animasyonu hızlanmış gibi gözle görülür başka birşey yok
Bi fark görmedim daha bu sabah yükledim o vakitde şarjım yüzde 25 diAnladım. Peki batarya performansında fark var mı? Ben batarya konusunda problem yaşıyordum çözüm bulamadım.
Tamamdır teşekkür ederimBi fark görmedim daha bu sabah yükledim o vakitde şarjım yüzde 25 di
Benim yeğenim S7'nin pilini 3 saattemi 2 saate mi ne bitirmişti evet 2-3 saat ekran süresi Kullanıma bakıyor o işlerTamamdır teşekkür ederimYüklüyorum o halde.
Benim hep 3 saatte bitiyor yani ekran süresi 3 saat oluyor en fazla. Kullanıma bağlı bu mevzuBenim yeğenim S7'nin pilini 3 saattemi 2 saate mi ne bitirmişti evet 2-3 saat ekran süresi Kullanıma bakıyor o işler
Ne şartlarda kullanıyorsun telefonuBenim hep 3 saatte bitiyor yani ekran süresi 3 saat oluyor en fazla. Kullanıma bağlı bu mevzu![]()
Mobil veri sürekli açık, klavye titreşimi açık, parlaklık oto ve çeyrek ayarda, always on açık, ekran sabit amoledde, Sam Labsdan iPhone gibi tek menü kullanıyorum başka da söylemem gereken hangi ayar var bilemedimNe şartlarda kullanıyorsun telefonu
Mobil veri sürekli açık, klavye titreşimi açık, parlaklık oto ve çeyrek ayarda, always on açık, ekran sabit amoledde, Sam Labsdan iPhone gibi tek menü kullanıyorum başka da söylemem gereken hangi ayar var bilemedimNe şartlarda kullanıyorsun telefonu
İlginç anormal bir kullanımda yok aslında orda şarj yiyecek tek şey mobil veri o biraz sıkıntı çıkarabilir.Mobil veri sürekli açık, klavye titreşimi açık, parlaklık oto ve çeyrek ayarda, always on açık, ekran sabit amoledde, Sam Labsdan iPhone gibi tek menü kullanıyorum başka da söylemem gereken hangi ayar var bilemedim
Servise verdim orta tuş ve şarj soketi değişmişİlginç anormal bir kullanımda yok aslında orda şarj yiyecek tek şey mobil veri o biraz sıkıntı çıkarabilir.
Ama isterseniz servise bir verin
Size suya dayanıklılık hakkında birşey söylediler mi açılınca suya dayanıklılık gidiyordu sanırımServise verdim orta tuş ve şarj soketi değişmiş
Serviste yapıldığı için şu gecirmeyecegini söyledilerSize suya dayanıklılık hakkında birşey söylediler mi açılınca suya dayanıklılık gidiyordu sanırım
Benim bildiğim kapak açılırsa suya dayanıklılık gidiyor.Serviste yapıldığı için şu gecirmeyecegini söylediler
Denemedim henüz geçerse de buraya yazarım umarım geçmezBenim bildiğim kapak açılırsa suya dayanıklılık gidiyor.
Geçerse garanti dışı zaten siz onu servisle tekrar görüşün sorun ne oldu diye samsung canlı desteğe sorun kapak açılınca ne oluyor diye onların hatasından doalyı olan bir hata için telefonu açamazlarDenemedim henüz geçerse de buraya yazarım umarım geçmez
Tamamdır görüşeyim o halde teşekkür ettim bilgilendirme içinGeçerse garanti dışı zaten siz onu servisle tekrar görüşün sorun ne oldu diye samsung canlı desteğe sorun kapak açılınca ne oluyor diye onların hatasından doalyı olan bir hata için telefonu açamazlar
Pil öyle bir şey ki siteden siteye değişiyor. Ben 1 teneffüste p#}o sitelerine %67 şarj ve 2 gb internet yedirmiş adamım![]()
Abooo naptın neettin senPil öyle bir şey ki siteden siteye değişiyor. Ben 1 teneffüste p#}o sitelerine %67 şarj ve 2 gb internet yedirmiş adamım![]()
Bende anlamadım beyaw. Giden gittiAbooo naptın neettin sen![]()
Sağlık olsun bende 2 gb interneti 2 günde bitirmişliğim var iOS sistem uygulamaları da malum bayağk internet yiyor.Bende anlamadım beyaw. Giden gitti![]()
İos bırakma sebebimSağlık olsun bende 2 gb interneti 2 günde bitirmişliğim var iOS sistem uygulamaları da malum bayağk internet yiyor.
Hepsini elle kapattım her işletim sisteminin artı eksileri var.İos bırakma sebebim![]()
Dostum Suya sokmadan evvel basınç testi yap derim.Beyler benim s7de AIG kaskosu var telefonu dün aldım. Suya soksam bişey olur mu ? bu Türkiye'deki kasko şirketlerinede pek fazla güvenemiom.
nası yani anlamadım ?Dostum Suya sokmadan evvel basınç testi yap derim.