Aramıza oj geldin [emoji6]Merhabalar bende aranıza katıldım uzun süren bir iphone 6 kullanıcı olarakvatan computerden 1 sene kaskolu 2500 liraya aldım. s7 silver titanium.
Aramıza oj geldin [emoji6]Merhabalar bende aranıza katıldım uzun süren bir iphone 6 kullanıcı olarakvatan computerden 1 sene kaskolu 2500 liraya aldım. s7 silver titanium.
Hayırlı olsun hoşgeldinMerhabalar bende aranıza katıldım uzun süren bir iphone 6 kullanıcı olarakvatan computerden 1 sene kaskolu 2500 liraya aldım. s7 silver titanium.
6.1 mi? Öyle bir güncelleme mi var?güncelleme geldi telefona yapıyımı suan 6.1 ?
6.0.1 imiş yeni guncelleme var dio 176 mb yapıyımı ?6.1 mi? Öyle bir güncelleme mi var?
Yap gitsin. Bazılarına 163 mb gelmiş sana 176. bana ise sadece 37. bekliyoruz bakalım [emoji23]6.0.1 imiş yeni guncelleme var dio 176 mb yapıyımı ?
Galiba o. Başka bir güncelleme gelmedi banaBana 34.73 MB'lık bir güncelleme gelmiş. Bahsettiğiniz güncelleme bu muydu ?
Ne geldi peki bu güncellemeyle ?Galiba o. Başka bir güncelleme gelmedi bana
Bi şey gelmedi. Performans iyileştirmesi olduğu yazıyordu.Ne geldi peki bu güncellemeyle ?
güncelledim gittiYap gitsin. Bazılarına 163 mb gelmiş sana 176. bana ise sadece 37. bekliyoruz bakalım [emoji23]
Bu cihaz böyle bir durumda 7 saat alıyorsa android 7.0 ile 720p modunda neler yapar![]()
Son gelen ufak guncelleme pili dahada iyilestirdi normalde 6 saatten asagi dusmemisti hiç simdi 7 saat gördüm. Guncellemeyi yapın benim tavsiyem.
Sanırım bahsettikleri güncelleme edge için.![]()
Bana da gelen giden yok. Teknosa alım.
Hocam bende mediamarktten aldım ama bana kasko için 500-600 civarı fiyat verdiler yapamadım daMerhabalar bende aranıza katıldım uzun süren bir iphone 6 kullanıcı olarakvatan computerden 1 sene kaskolu 2500 liraya aldım. s7 silver titanium.
bimekste s7 edge biteli aylar oldu.kalanlar teşhir ürünleribimekste siyah ve gümüş renkte internete özel 600 lira indirim var. almak isteyenlere duyrulur.
Bunu söylediğiniz iyi oldu, görmemişim. Ben de bimeksten almayıp bipara fırsatını kaçırdım diye üzülüyordumbimekste s7 edge biteli aylar oldu.kalanlar teşhir ürünleri
Pardon Normal S7 içinmiş.Sanırım bahsettikleri güncelleme edge için.
Normal S7'ye gelen herhangi bir güncelleme yok daha.
Samsung destekten sor bunu yüklersem garantiden çıkar mı diye bak ben uyarıyorum yüklemeBugün nougat ı kuruyorum haydi hayırlısı.
Samsung un resmi olarak getirmediği bir şeyi farklı yollardan kurmayın bence. Ya rom kurdunuz diye sonradan güncelleme gelmezse. Pişman edebilir.Bugün nougat ı kuruyorum haydi hayırlısı.