Hocam merhabalar . Bugun vatan computere gittim. S7 telefona normal garanti dışı +1 yıl garanti ve 1 yılllık 350 lira değerinde kasko hediyesi varmış. İnternetten 2200 liraya almak yerine bu daha mantıklı değilmi ? diğer teknoloji marketlerdede bu kasko olayı 1 yıllık ücretsiz veriyorlar.s7 ve s7 edge modellerınde.Güncelleme dediğin böyle olur.
Bir güncelleme hata getiren öbüründe düzeltip başka hata getiren güncelleme serisi değil![]()
Olabilir de kaç TLHocam merhabalar . Bugun vatan computere gittim. S7 telefona normal garanti dışı +1 yıl garanti ve 1 yılllık 350 lira değerinde kasko hediyesi varmış. İnternetten 2200 liraya almak yerine bu daha mantıklı değilmi ? diğer teknoloji marketlerdede bu kasko olayı 1 yıllık ücretsiz veriyorlar.s7 ve s7 edge modellerınde.
S7ye s7 edge romu kurmaSağolasın. Yok yasak değil de pcye mi tel e mi indiriyoruz?
Sıkıntı olmaz bence. Zaten servisler her şeye kullanıcı hatası diyip kestiriyorlar[emoji1]S7ye s7 edge romu kurma
Garantiden çıkar belki kurma çünkü TR romu değil
Bana da gelen giden yok.Herkes güncelleme geldi diyor bana gelmedi ?
Ben 50-60 uygulamayı üst üste açmayı denedim en son dosya yöneticisini açarken beyaz ekranda kaldı açılmadıAranızda S7'yi bile kastırabilen benim gibi bir ruh hastası daha var mı merak ediyorum.
32GB yetmemeye başladı zaten moralim bozuluyor.
s7 2500 tl hocam teknoloji marketlerde. 2800e hb sitesinde edge var ama satıcı hepsiburada değil.Olabilir de kaç TL
2800 felan istiyorlarsa 2800 e s7 edge alırsin hbden
Çok teşekkür ederim.aslında root işleminden falan çok anlamam ama bu root sayılmıyo samsungun resmi romu bu otadan güncellemiyorsunda odinle kendin kuruyorsun cihaza knox sayacınada baktım ben artmıyor yani sıkıntı yok.
Satıcının hb olduğu renkler vars7 2500 tl hocam teknoloji marketlerde. 2800e hb sitesinde edge var ama satıcı hepsiburada değil.
Ben kastiramadim la 60-70 uygulamadaBen 50-60 uygulamayı üst üste açmayı denedim en son dosya yöneticisini açarken beyaz ekranda kaldı açılmadı![]()
Kurma hata edersinSıkıntı olmaz bence. Zaten servisler her şeye kullanıcı hatası diyip kestiriyorlar[emoji1]
Ne gibi sıkıntılar olur sence reis?Kurma hata edersin
Eğer rom yüklemek o kadar basit olsaydı samsung cihazlara topluca gönderirdi güncellemeyi demekki birşeyler değiştiriyor optimize ediyor. Bu kadar meraklı olma eninde sonunda gelecek.Ne gibi sıkıntılar olur sence reis?
Peki indirip sonrasında silme imkanım var mı?Eğer rom yüklemek o kadar basit olsaydı samsung cihazlara topluca gönderirdi güncellemeyi demekki birşeyler değiştiriyor optimize ediyor. Bu kadar meraklı olma eninde sonunda gelecek.
Samsungun bir sene garantisi var mesela ama bu garantiye yazılım atmak dahil değil her ülkenin kendine özel romu var
Şimdilik 5 saat ekran süresi görüyorum ben android 7.0 ile yükseldi deniliyor benim şarj sıkıntım yok gidiyor 1 gün kesin kulübe gir sor sizin durumlar nasıl diyehocam s7 şarj durumu nasıl s6 da bayağı kötüydü günde 2 defa jarş etmek gerekiyordu.Kronik sorun falan yok değil mi ? yarın vatan computerden 2+1 yıl garanti 1 yıl kaskolu 2500 tlye alacağım.
Hocam iyi akşamlar hangi koşullarda 5 saat görüyorsunuz ben max 3 saat gördüm servise gönderdim aynı problem devam ediyorŞimdilik 5 saat ekran süresi görüyorum ben android 7.0 ile yükseldi deniliyor benim şarj sıkıntım yok gidiyor 1 gün kesin kulübe gir sor sizin durumlar nasıl diye
Düzenleme: burası kulüp muş zaten la
Smart switchden orjinal yazılım kurarsın herhaldePeki indirip sonrasında silme imkanım var mı?
Var tabiki csc koduna bakarak indirebilirsin ama onu servis sıkıntı etmezPeki indirip sonrasında silme imkanım var mı?
Full WiFi açık genellikle yüzde 30 yüzde 50 parlaklık arasıHocam iyi akşamlar hangi koşullarda 5 saat görüyorsunuz ben max 3 saat gördüm servise gönderdim aynı problem devam ediyor
senkronizasyon kapa. bi de ekran modu hangisinde. uyarlanabilirdeyse daha çok kaynak tüketir. onu amoled sinema yapabilirsin.Benim cihaz kesin sorunlu anlaşılan mobil veri sürekli açık senkronizasyon açık 3 saat ekran süresi alabiliyorum
Yav gençler sinir oldum hala gelmedi şu güncelleme ya niye böyle oldu ki ?