Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge Kullananlar Kulübü

mayster

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Aranızda S7'yi bile kastırabilen benim gibi bir ruh hastası daha var mı merak ediyorum.
32GB yetmemeye başladı zaten moralim bozuluyor.

Quardratum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Güncelleme dediğin böyle olur.
Bir güncelleme hata getiren öbüründe düzeltip başka hata getiren güncelleme serisi değil :D
Hocam merhabalar . Bugun vatan computere gittim. S7 telefona normal garanti dışı +1 yıl garanti ve 1 yılllık 350 lira değerinde kasko hediyesi varmış. İnternetten 2200 liraya almak yerine bu daha mantıklı değilmi ? diğer teknoloji marketlerdede bu kasko olayı 1 yıllık ücretsiz veriyorlar.s7 ve s7 edge modellerınde.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hocam merhabalar . Bugun vatan computere gittim. S7 telefona normal garanti dışı +1 yıl garanti ve 1 yılllık 350 lira değerinde kasko hediyesi varmış. İnternetten 2200 liraya almak yerine bu daha mantıklı değilmi ? diğer teknoloji marketlerdede bu kasko olayı 1 yıllık ücretsiz veriyorlar.s7 ve s7 edge modellerınde.
Olabilir de kaç TL
2800 felan istiyorlarsa 2800 e s7 edge alırsin hbden

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Aranızda S7'yi bile kastırabilen benim gibi bir ruh hastası daha var mı merak ediyorum.
32GB yetmemeye başladı zaten moralim bozuluyor.
Ben 50-60 uygulamayı üst üste açmayı denedim en son dosya yöneticisini açarken beyaz ekranda kaldı açılmadı :D

ene49

Asistan
Reaksiyon puanı
61
aslında root işleminden falan çok anlamam ama bu root sayılmıyo samsungun resmi romu bu otadan güncellemiyorsunda odinle kendin kuruyorsun cihaza knox sayacınada baktım ben artmıyor yani sıkıntı yok.
Çok teşekkür ederim.
Bu sorunun cevabını bir aydır arıyordum kimse cevap vermedi.
Bende root yapmadığım halde knox sayacına işlerse ve yarın birgün servise giderse cihaza root yapmışsın demesinler diye odin ile yazılım yüklemeye korkuyordum.
Geçen gün telefonun temalarını bozdum smart switch benim bilgisayarda çalışmadığı için odin ile yazılım yükleyince knox sayacına işler diye yükleyemedim.
Neyseki formatla düzeldi benim temalar.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ne gibi sıkıntılar olur sence reis?
Eğer rom yüklemek o kadar basit olsaydı samsung cihazlara topluca gönderirdi güncellemeyi demekki birşeyler değiştiriyor optimize ediyor. Bu kadar meraklı olma eninde sonunda gelecek.
Samsungun bir sene garantisi var mesela ama bu garantiye yazılım atmak dahil değil her ülkenin kendine özel romu var

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Eğer rom yüklemek o kadar basit olsaydı samsung cihazlara topluca gönderirdi güncellemeyi demekki birşeyler değiştiriyor optimize ediyor. Bu kadar meraklı olma eninde sonunda gelecek.
Samsungun bir sene garantisi var mesela ama bu garantiye yazılım atmak dahil değil her ülkenin kendine özel romu var
Peki indirip sonrasında silme imkanım var mı?

M

Murat Burç

SDN Okuru
hocam s7 şarj durumu nasıl s6 da bayağı kötüydü günde 2 defa jarş etmek gerekiyordu.Kronik sorun falan yok değil mi ? yarın vatan computerden 2+1 yıl garanti 1 yıl kaskolu 2500 tlye alacağım.
Şimdilik 5 saat ekran süresi görüyorum ben android 7.0 ile yükseldi deniliyor benim şarj sıkıntım yok gidiyor 1 gün kesin kulübe gir sor sizin durumlar nasıl diye
Düzenleme: burası kulüp muş zaten la

mertcanyılmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Şimdilik 5 saat ekran süresi görüyorum ben android 7.0 ile yükseldi deniliyor benim şarj sıkıntım yok gidiyor 1 gün kesin kulübe gir sor sizin durumlar nasıl diye
Düzenleme: burası kulüp muş zaten la
Hocam iyi akşamlar hangi koşullarda 5 saat görüyorsunuz ben max 3 saat gördüm servise gönderdim aynı problem devam ediyor

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
4.5g 3g den daha az batarya tüketiyor bildiğim kadarıyla. 3g de telefon biraz daha ısınıyor bi de. 4.5g daha iyi.

mertcanyılmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Benim cihaz kesin sorunlu anlaşılan mobil veri sürekli açık senkronizasyon açık 3 saat ekran süresi alabiliyorum

mertcanyılmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Yarın da senkronizasyon kapalı ekran modunu da ayarlayıp deneyeyim çok canımı sıkıyor satıp kurtulacağım

CrusherX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Yav gençler sinir oldum hala gelmedi şu güncelleme ya niye böyle oldu ki ?

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Yav gençler sinir oldum hala gelmedi şu güncelleme ya niye böyle oldu ki ?
6d2c343630bb93f294074a335741a7b1.jpg

Bana da gelen giden yok. Teknosa alım.

Quardratum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Merhabalar bende aranıza katıldım uzun süren bir iphone 6 kullanıcı olarak:) vatan computerden 1 sene kaskolu 2500 liraya aldım. s7 silver titanium.